Любители на котки - Тема 214

• 30 261
  • 719
  •   2
Отговори
# 705
Когато бях малка винаги исках да имам котка в къщи но родителите ми не ми позволяваха сега се чудя каква котка да си взема или да си намеря от улицата и да я спася.

# 706
  • Швейцария
Аз категорично бих взела от улицата. Нашата принцеса е улична и е най-послушното коте на света. Толкова е щастлива, че е осиновена и си има дом и стопани. Тя ни обожава и ние нея. Не купувай, спаси живот.

# 707
amy_nka тя поука не си е взела, но стопанката със сигурност си взе. Първите ветеринари били казали, че няма нужда от дрешка или от яка и тя ги е послушала. Аз тогава не реагирах, защото на мен за Кара ми бяха казали същото (други ветеринари, друг град) и не сме имали проблем. Сегашния я инструктира още през нощта да и импровизира дрешка, даже с нея я заведоха вчера и я е одобрил. Насочил е да и направят поне още една, за да може да се пере всеки ден.
Иначе е обяснил точно същото - за да я зашие наново трябва първо да се разрани и тогава шиенето.
Надявам се този път да са уцелили доктор и да се размине ситуацията, че хем не е моя, хем ми е свито сърцето.

# 708
В неделя, 23 август, ще стане на 5 годинки

# 709
  • София
Lusia, ако много те мъчат херпеси, и то накуп, има специални хапчета, Валтрекс. Мноооого помагат.

# 710
Абе те херпесите неслучайно народът ги нарича "стерсница". Веднъж влязал в тялото вирусът си стои. Активиране - когато ти падне имунната ситема. Явно тя пада от стрес.

# 711
Преди 3 години, това чудо влезе в дома ни!
Обожавам я, тя е нашето малко чудо наистина!
Снимка от първия ден в къщи 😻

И сега на мама муцката - Линошка - любовче е тя!

Благодаря, Sharky, не го знаех това лекарство, ползвам мазила като Зовиракс и Аклоцевир.
И да Защо ме търсиш, при мен излизат от стрес, от дете имах прякор "царицата на херпесите" минах какви ли не лечения  доооо студентка и от години, години нямах, докато кака не ми причини голям стрес преди години и пак се започна, всяко притеснение ми избиват по много и все по устата. Ще го преживея, нали си имам чудо в къщи 😊

# 712
Да ви покажа едно сладко бебе, мома, на 3 седмици (може би).
Занесли го във ветеринарната клиника. Цялото било в бълхи.
Ще го осиновят след седмица.

# 713
Как веднага намирате осиновители, Ан?

# 714
Как веднага намирате осиновители, Ан?
Предполагам че и двете клиники са пуснали обяви във фейса. Котето първо е минало през комшията ми и после в другата клиника. И двете клиники пускат платени обяви. И успяват.
За Дейзи бяхме пуснали платена обява през клиниката на съседа. Никой не се отзова тогава. И си я гледаме дебеланката Joy

За Саймън също бяхме пуснали платена обява, но жената, която го взе писа директно на дъщеря ми и спряхме обявата.

# 715
Ей тоя кашон любим ! Па и с големи дупки, мммм красота.
Дзак

# 716
Аз подозирам, че моят Макс е изхвърлен на улицата в кашон Pensive
Толкова много ги мрази кашоните, че само да се обърна и започва да го къса с всичка сила. Изобщо не припарва да влезе в някое кашонче. Милото ми момче, сега е принц Heart

# 717
Уф, какъв е сладък. Прилича на Пиратя Ришко като малък - дълъг и целия на чертички

# 718
  • София
Нови трицветни попълнения на село Simple Smile
Диви и не дават много да се доближиш Simple Smile

# 719
  • София
Добро утро! 😻

Общи условия

Активация на акаунт