Закъснял цикъл?

• 61
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Този месец ми предстои пътуване абсолютно сама както и смяна на работа.Цикъла ми закъснява със седмица.Направих тест за бременност и не съм бременна,но всеки ден ми е лошо,гади ми се,ниска ми е захарта,кръвното ми пада много и рязко и имам коремни болки.Реших да пиша ,за да попитам дали някой някога случай е имал такива проблеми и дали му се е случвало.

П.С. Съжалявам ако звучи глупаво.

# 1
Закъснявал ми е с до три дни, една седмица изобщо не е нормално. По това което описвате е възможно всичко да е от силен стрес и притеснение. На една роднина чак ѝ беше спрял за известно време цикъла, като каза че при нея било от стрес. Така че, явно е напълно възможно и при някои жени се случва. Помислете също дали не сте взимали някакви специфични лекарства, които биха могли да го забавят. Но, най-вече се консултирайте с лекар.

# 2
Закъснявал ми е с до три дни, една седмица изобщо не е нормално. По това което описвате е възможно всичко да е от силен стрес и притеснение. На една роднина чак ѝ беше спрял за известно време цикъла, като каза че при нея било от стрес. Така че, явно е напълно възможно и при някои жени се случва. Помислете също дали не сте взимали някакви специфични лекарства, които биха могли да го забавят. Но, най-вече се консултирайте с лекар.

Не употребявам медикаменти и точно заради това се зачудих ,но благодаря за отговора ви❤️

# 3
В момента и на мен ми закъснява МЦ. Дори днес бях на лекар. Според нея е възможно да е хормонално/стрес, който имах наскоро. След като мине евентуално тези дни трябва да си пусна изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт