Ebag и други онлайн сурермаркети.

• 258
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
В последно време , откакто съм мама - много често пазарувам от Ebag, поради удобството ,безплатната доставка( над 50€) и факта, че мога да комбинирам аптека с хранителни продукти. Надявам се в темата да обсъждаме промоции, оферти и да разменяме мнения. 

Какво е Ebag :
eBag е най-големият онлайн супермаркет в България, специализиран в доставката на хранителни стоки и фермерски продукти директно до дома или офиса ви. Основан през 2016 г. от Иван Александров, той оперира основно в София (включително район Нови Искър), Перник, Пловдив, Банско и Благоевград.Основни услуги и предимства:Богат асортимент: Предлага голямо разнообразие от пакетирани храни, напитки, био и чисти фермерски продукти, както и козметика и стоки за дома.Гъвкава доставка: Поръчките се доставят в избран от клиента времеви интервал със специализирани хладилни камиони, които гарантират запазването на температурата и свежестта на храната.Удобство: Пазаруването се извършва изцяло през интернет, спестявайки време от висене по опашки и носене на тежки торби.

# 1
Привет включвам се и аз, много често поръчвам от еbag, тъй като съм бременна и тежко не мога да вдигам, а за мъжа ми е жал да го влача по супера. Искам да кажа, че се родих с това приложение носят ми всичко до вратата. Има много неща които са на добри промоции в секция спести, там доста често има 2 на цената на едно

# 2
  • София
На доста добра цена са и памрерсите. Аз 1ка само от там поръчвах , на по добра - цена никъде не ги намерих.

# 3
  • Melmak
Ооо, моята тема! Поръчвам доста от тях, мисля, че над 30€ имам безплатна доставка с корпоративния ми мейл като част от някаква програма. И още като бях бременна поръчвах много, сега също.

Намирам продукти като Боровица, които ги няма в магазините, а ги харесвам. Носят ми всичко до вратата, винаги любезни куриери.

# 4
  • София
Аз редувам eBag с gladen.bg
В gladen всяка седмица от четвъртък до неделя имат много намалени продукти и стоки. В eBag обаче са ненадминати в офертите 2 пакета от продукт Х на намалена цена.

# 5
  • Sofia
Аз редувам eBag с gladen.bg
В gladen всяка седмица от четвъртък до неделя имат много намалени продукти и стоки. В eBag обаче са ненадминати в офертите 2 пакета от продукт Х на намалена цена.
И аз ги редувам, къде заради намаленията, къде защото някои продукти ги има само в единия магазин.

Общи условия

Активация на акаунт