Ebag и други онлайн супермаркети

• 1 238
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • София
На мен ми е удобно , понеже рядко имам кеш ,особено пък дребни. Като тегля , все са по едри банкноти. ( 20 / 50 € ). Ще взема и аз да попитам следващия път,но има логика. На бакшиша по карта да има данъци и такси. Този в кеш е в сивия сектор ( пресилено казано ) и няма данъци.

# 16
  • София
И аз плащам с карта и така оставям бакшиш.
През Glovo съм поръчвала от Casa Vino, че чаках гости, изключително бърза и коректна доставка.

# 17
  • София
И аз бях заклет фен на ebag, но вече не съм в София и адски ми липсват Sad Дано скоро да започнат да доставят навсякъде.
П.П Оправете си заглавието Simple Smile

# 18
  • София
Преди и аз оставях бакшиш чрез сайта, но вече давам на ръка.
Сивата икономика няма да процъфти с този бакшиш.

# 19
  • София
И аз бях заклет фен на ebag, но вече не съм в София и адски ми липсват Sad Дано скоро да започнат да доставят навсякъде.

Нещо не се ориентирам как 🫣
Много се извинявам, в бързината не съм догледала грешката. Simple Smile

# 20
  • София

Нещо не се ориентирам как 🫣
Много се извинявам, в бързината не съм догледала грешката. Simple Smile

Ползвайте бутона "Информирай модератор" и там пишете какво искате. Ще окажат съдействие.

# 21
Удобство са доставките с куриер. За съжаление в провинцията не доставят от големите вериги- нито Кауфланд, нито Т-маркет...
ПП Сега видях, че Т-маркет спрели онлайн доставките.
Веригите могат да направят вариант за онлайн поръчка и вземане от магазин, но и това не правят в провинцията.

# 22
  • София
В някои градове Кауфланд доставят през Glovo.

# 23
В някои градове доставя, в други- не. Това написах.

Общи условия

Активация на акаунт