GymBeam – марката, която е с нас и в залата, и в ежедневието 🧡

• 509
  • 89
  •   4
Отговори
Искаме да ви представим GymBeam – марка, която много от вас вероятно вече познават от залата, от Instagram или от препоръки от приятели. Ще разкажем малко повече за нея и ще се радваме да чуем и вашето мнение и опит – независимо дали тренирате всеки ден, тепърва започвате, или просто искате да се грижите повече за себе си.

Кои са GymBeam?
GymBeam е европейска фитнес марка, основана през 2014 г., а днес е най-голямата марка за спортни добавки в ЕС по приходи за 2025 г. GymBeam разполага със собствени производствени бази в Германия, където се произвеждат голяма част от добавките, здравословните храни и функционалното облекло по строги европейски стандарти за качество. Гамата на марката включва над 11 000 собствени продукта в категориите спортни добавки, здравословни храни, облекло и аксесоари, с присъствие в 16 европейски пазара, включително България, и над 2.7 милиона активни клиенти.

За кого е подходящ GymBeam?
GymBeam не е само за професионални спортисти. Продуктите са направени за всеки, който тренира и за всеки, който просто иска да живее по-здравословно. Независимо дали ходите на фитнес 5 пъти седмично, тичате в парка, правите йога у дома, или просто искате удобно облекло и качествени добавки и храни за ежедневието си, GymBeam e до вас с една проста идея: реални продукти, които дават резултати.

Ето какво предлага GymBeam:
🟠 Спортно облекло – колекции за фитнес, йога, бягане и ежедневието – удобни дрехи с красиви дизани.
🟠 Хранителни добавки – протеини (включително веган варианти), витамини, колаген, аминокиселини – за възстановяване, енергия и обща грижа за тялото.
🟠 Аксесоари за тренировка – от бутилки и сакове за фитнес до дребни, но полезни аксесоари, които улесняват всяка тренировка.
🟠 Грижа за тялото – продукти, които помагат да се чувстваме добре не само по време на тренировка, а през целия ден.

Защо се говори за GymBeam като за марка с доверие?
GymBeam съществува на пазара повече от 10 години и има солиден растеж през годините - факт, който обичайно върви ръка за ръка с изградено доверие от клиентите. Марката е позната и използвана от популярни български лица като YouTuber-ите Радостин и Ива Кузманови, Павел Колев и Ицака, и бодибилдъра Валентин Петров.
Но истинското доверие идва от реалния опит на хората, които използват GymBeam – затова тук искаме да чуем и вашата честна гледна точка.

А сега въпросите към вас! И най-важното – играта 🎁 🧡

🟠 Познавате ли GymBeam и имате ли продукт фаворит от марката – облекло, протеин, аксесоар?

🟠 Какъв е любимият ви продукт от залата, без който не можете – кажете ни и спечелете! 🧡

Сред всички, които отговорят, ще изтеглим трима късметлии, които ще получат страхотно комбо от награди: 1 кг GymBeam Protein Fusion + вкусна протеинова гранола! 🎉

Nature Star Trophy Следете темата, защото в нея ще се включи Линдичка - сертифициран фитнес инструктор и дългогодишен потребител на BG-Mamma. Тя ще разкаже повече за своя личен опит с продуктите и ще ви вдъхнови по пътя към по-здравословен начин на живот! Nature Star Trophy

Моля, запознайте се с общите условия на играта тук.

Последна редакция: чт, 27 авг 2026, 10:07 от Hия

# 1
Не познавам марката, но облеклото ми се струва, че ще е много удобно при спортуване.

# 2
Познавам Gym Beam, харесва ми  Yum yum whey.
В залата нося само вода.

# 3
Познавам GymBeam и честно казано, най-много ме привличат практичните неща за тренировка. Ако трябва да избера един продукт, бих казала шейкъра. Харесва ми, че имат и доста голям избор от аксесоари, не само добавки.
А „любимия продукт от залата“ – за мен това е бутилката с вода. Винаги е с мен и няма тренировка, на която да не я нося.

# 4
  • Бургас
Не познавам марката GymBeam.
В залата водата е достатъчна.

# 5
Познавам марката, купувала съм много пъти еритритол от тях и заглеждам и много други неща.

За залата - вода.

# 6
Познавам марката GymBeam от реклами на инфлуенсъри, но не съм купувала облекло.
В залата винаги ходя с шише вода и доза протеин.

# 7
  • София
Познавам марката. Купувам си магнезия, берберина и винамините от Gym Beam.
В залата вода.

# 8
  • столицата
Не познавам марката, а в залата съм задължително с бутилка вода.

# 9
Познавам GymBeam и марката определено ми е сред любимите за фитнес добавки и здравословни храни! Продуктът, без който не мога, е тяхното фъстъчено масло, присъства в кутията ми с храни постоянно.

# 10
Не съм купувала нищо на марката и не съм пробвала нищо.

В залата винаги имам вода, много вода, а отскоро приемам и креатин.

# 11
Да, познавам GymBeam и редовно аз и синът ми пазаруваме протеин от тях. Харесва ни голямото разнообразие от вкусове и продукти, а протеинът вече е неизменна част от следтренировъчната ни рутина.
А продуктът от залата, без който не можем е определено протеинът – особено след тренировка, когато ни се хапва нещо вкусно, но искаме да е подходящо за възстановяване.

# 12
  • гр. Кюстендил
Познавате ли GymBeam и имате ли продукт фаворит от марката – облекло, протеин, аксесоар? - познавам марката, но не съм поръчвала от сайта. Имат много готини бодита и шорти за тренировка.

Какъв е любимият ви продукт от залата, без който не можете – кажете ни и спечелете! - Вода задължително и протеиново барче

# 13
  • София
Не познавам марката. Любимия ми продукт в залата е протеин и вода.

# 14
Чувала съм за GymBeam.
В залата най-важно ми е да имам бутилка с вода и облеклото да ми е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт