Как да засилим метаболизма си!

• 36 266
  • 354
  •   1
Отговори
# 285
В Пловдив Липозана го има на 14.50 във фирмения на Нутрим-с/у фармацевтичния факултет на " Руски"
 newsm10

# 286
Здравейте, страхотна тема!!! Поци много благодаря за съветите, благодарение на тях за 1 месец свалих 6 кг . Сега да те питам нещо, пия Л- катнитин от 500 мг , сутрин 1 капсула и с количката на разходка, на обяд 2 капсули и 1 час кростренажор и вечер още 1 капсула,та въпроса ми е  заедно с тях мога ли да вземам и Липозана по 1 капсула 3 на ден от 500 мг. Благодаря предварително за отговора.

# 287
Може и по 2 капсули Липозан да пиеш,но ти си решаваш Peace.Карнитина го спри след месец Peace

# 288
  • София
Здравейте, какво мислите за това засилване на метаболизма и отслабване?????
Това го копирах от един сайт не съм го измислила аз и мисля да го приложа, обаче още съм в чуденка да не стане после йо-йо ефект.

ПРОТЕИНОВА 5 ДНЕВНА ДИЕТА

5x5 и това е всичко. ????

Разбираемо е учудването ви, нима прочетохте всичко това за една глупост. 5x5 - и какво е това, за бога? Ами формула- проста, но ефективна: 5 дена по 5 дози по 30 грама протеин, разтворени в чаша вода(не мляко), не, не може обезмаслено, ами не- и сок не може, чиста вода. И стига с въпросите! Просто провери волята си и пробвай! Макар че изглежда просто и елементарно, това е доста ефикасен метод. Редукцията на теглото за 5 дена ще е между 3 и 5 килограма. А ефектът от обърнатия метаболизъм ще продължи с месеци.

# 289
Tова е 5 дневен глад.Протеина се взема по време на хранене ,а не  вместо хранене.
Протеина е хранителна добавка ,не е храна.100% йО-йО гарантирам Peace
Пробвайте се да стоите 5 дена гладни,ще има ефект Peace
Но после.... newsm78

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 16:26 от Поци

# 290
  • София
Май ще взема да се откажа, мерси за бързия отговор Simple Smile

# 291
Здравейте и от мен...
голяма зарибявка е този Липозан...аз съм на диета...оказа се ,че без да искам съм си стресирала организма с диети, тъпчене един ден и пак диета...и изобщо голямо диетуване-голямо чудо...

Задължително ли се правят тренировки с приемането на Липозан, защото аз си карам велоергометъра, ама не искам излизашно да си насаждам чуство на вина, ако не ми се кара и не ми се тренира

# 292
не разбрах - трябва ли да спазвам диета докато пия Липозан newsm78 или е достатъчно движеието.Говоря за отслабване - имам още 5 килца в повече Embarassed

# 293
Липозана може да го вземаш и без да тренираш 3 на ден
А преди колелото може да пиеш карнитин,двете добавки са съвместими Peace

# 294
не разбрах - трябва ли да спазвам диета докато пия Липозан newsm78 или е достатъчно движеието.Говоря за отслабване - имам още 5 килца в повече Embarassed

Какда отговоря на така зададен въпрос Laughing
Естественно ,че ефекта ще е по-добър ако си на хранителен режим,но липозана действа и на хора които не спазват нищо,дори пият(жена ми Sick)От теб зависи  bouquet
Липозана не се влияе от спорта  bouquet

# 295
Поци,
сега от друга тема се присетих да те питам какво ти е мнението за чая за отслабване "инхуа", и зеленият чай на капсули непременно ли се пие по време на хранене? Понеже те послушах и сега пия и липозан и зелен чай, има ли значение дневното им приемане дали ще е едновременно или трябва да е през определен период?  Thinking

# 296
Tова е 5 дневен глад.Протеина се взема по време на хранене ,а не  вместо хранене.
Протеина е хранителна добавка ,не е храна.100% йО-йО гарантирам Peace
Пробвайте се да стоите 5 дена гладни,ще има ефект Peace
Но после.... newsm78

Дали ще има йо-йо ефект ,ако после се направи някакво захранване...и дали наистина може да засили метаболизма.
Последен въпрос-в протеините няма ли много аспартам?

Благодаря ти предварително ,Поци!(малко глупави въпроси,ама все пак #Crazy)

# 297

Какда отговоря на така зададен въпрос Laughing
Естественно ,че ефекта ще е по-добър ако си на хранителен режим,но липозана действа и на хора които не спазват нищо,дори пият(жена ми Sick)От теб зависи  bouquet
Липозана не се влияе от спорта  bouquet
3 пъти по адна или по две капсули newsm78

# 298
КАФЕ-Зеления може да го пиеш когато си искаш.може и с липозана.за Инхуа нямам мнение Peace
ТЕДИ2 - по 2 даже по3 капсули-3 на ден Peace
Фъстък,протеина засълва метаболизма  bouquet

# 299
Поци,купих Липозан фет бърнър - почвам да го пия както ми каза /3 пъти по 3/.Дай малко инфо за хранителния режим  по време на употребата му PraynigБлагодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт