бременни и кафе?

• 3 825
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Когато човек не прекалява с дадено нещо то не е вредно. Ако може да се намалят вредните навици по време на бременност ще е най добре. Thinking Hug

# 31
Браво, Мома Катерина!!! С теб съм!!! И аз си пия кафето всяка сутрин понеже имам същия проблем с ходенето до тоалетна. Да не ви разправям как ми се изду корема от продължителното неходене редовно по нужда.... Close  И аз съм на мнение, че не трябва да се вманиачаваме толкова. С ниско кръвно съм и ако не пия кафе сутрин направо съм жива-умряла...
 А за попа със 6--те дечица ще кажа, че той кръщава сина ми и името му е поп Евгений Янакиев. Много готин пич! Успех на всички!!!! Peace

# 32
Знам,че е добре да се ограничи до една чашка на ден,някои изследвания сочат,че кофеинът по време на бременност и кърмене може да е причина за хиперактивност/това е само теория/.Има и безкофеиново кафе.

Peace

# 33
Когато човек не прекалява с дадено нещо то не е вредно. Ако може да се намалят вредните навици по време на бременност ще е най добре. Thinking Hug
Има по-вредни навици от кафето-алкохол,цигари...

# 34
не съм спирала кафето,през бременноста

# 35
На мен почна да ми се гади от кафето във втория месец и почнах пак да го пия към 4-5 месец. Иначе и америкците пият кафето с каната направо, но защото го правят шварц и си е "негърска пот", да цитирам мацката от по-горните постове. Иначе аз я карах на мляко с нес кафе (пратено от БГ)  и сега все още си пия едно мляко с нес сутрин, кърмим се още, а ако ми се допие пак, правя безкофеиново. Но и на доста опаковки безкофеиново съм чела че пише 95-98% безкофеиново, значи пак има някакъв кофеин.

# 36
Аз като забременя не пиех кафе, бях го отказала, но не заради бебеправенето. Не смятам, че кафето пречи по някакъв начин да стане бебчо. След като вече бях бременна обаче, някъде към 5 месец мн ми се препиваше кафе и почнах да си правя фрапета, но с много малко нес кафе. Казват, че умереното консумиране на кафето по време на бременност не е проблем.

# 37
Пия си...по едно малко сутрин, слабичко и на работа си ближа една чашка цял ден. Simple Smile

# 38
На мен лекаря ми каза, че мога да си пия по едно кафе на ден.Но аз като спрях цигарите отказах и кафето.Незнам чувствам се много добре като не пия кафе и не пуша, и най - важното е че за бебето това е най - доброто.

# 39
до като бях бременна пиех всеки ден сутрин кафе, заради кръвното главно, през цялата бременност супер ниско ми беше, но като родих го спрях на пълно докато кърмех

# 40
На мен гинекологът ми ми беше казал, че по едно кафе на ден не е никакъв проблем. Иначе можеш да си пиеш спокойно безкофеиново.

# 41
Имам един въпрос: Продължихте ли да пиете кафе след като разбрахте че сте бременни? Чето различни статии , някои дайе казват че и докато се бебеправи да се спре кафето. Очаквам вашето мнение по въпроса Simple Smile

Ако не е в големи дози едва ли е вредно. А има и безкофеиново кафе. Така че ако си страстна "кафеджийка" можеш да продължиш да си пиеш кафенце.)

# 42
Много обичам кафе в промишлени количества, по време на бремеността ми прилошаваше само от аромата му. След изчезването на бебо  Sad пак започнах да си пия нормално.

# 43
Има по-вредни навици от кафето-алкохол,цигари...
Казах да се намалят ако може аз не съм доктор аз също пуша  smokeuu пия кафе Coffee и биричка beer.
Кое е по вредно от алкохола и цигарите /дрогата ли не смятам, че между нас има такива лица/

# 44
  • BABYLAND
От години пия чаша прясно мляко с нес-кафе. И сега продължавам.  Слагам по една ч.л. нес-кафенце. Е, като ми се припие второ - не си правя.

Общи условия

Активация на акаунт