Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 21 096
  • 372
  •   4
Отговори
# 360
Скъпа , в кое студио на gpoint ходиш ?

# 361
Ох, не знам дали е само до години. Все си мисля, че е комплексно - и сила на мускула, и анатомия и кожа...Аз съм почти на 47, на първо поставяне са ми сложени 48 единици - много ли са, малко ли са не знам. В крайна сметка нали затова се доверяваме на лекари, които това са учили и би трябвало да знаят. Иначе, аз тая гневна бръчка си я имам още откакто бях на 20 години. Разбира се, че не беше толкова дълбока и толкова дълга, но си я имах. За онези години никой не беше чувал за ботокс и филъри, нямаше такава козметика като сега и толкова достъпна. Може и да е имало, но по т.нар. корекоми. Спомням си, че вървеше тогава реклама на едни дози - крем за запълване на бръчки на Юс@рин, с тях започнах, ама както виждате бръчка не съм запълнила Rolling Eyes

# 362
Аз съм по същия начин.. Абе, айде сега, ами имаме бръчки.   Малко по -така да е, доволна ще съм... Един приятел дето се знаем от 35 години ми вика:айде пък и ти, само идиотите нямат бръчки и лудите...Нали знаете,психично болните хора лицата са им различни.. Вика-имаш интелигентен вид😂😂😂😂😂
 Кво да направя...Според мен няма да се опъне моята,прегъната кожа  от 20 годишна.. Ама малко ако се смекчи ще е ОК

# 363
  • в 1001-та нощ
Ти си естествено много красива и някоя друга бръчка изобщо няма да развали пейзажа 😁

# 364
Това, ако се отнася за мен..... безкрайно много ти благодаря ❤️😘. Всички дами тук са хубави и не защото сме тръгнали да се бодем😂😂😂,а защото всяка си има своята красота, излъчване и светлина..  Аз лично преди години бях против такива неща... После започнах да виждам как с възрастта нещата се променят и как има някои жени, които не изглеждат баш тъй... И си викам, абе, аз ли ще съм най-простата😂.. Естествено е свързнано и с финанси де.... Ако нямаш възможност да отделяш пари за тези не съвсем евтини процедурки.... отиде коня у ряката...

# 365
Скъпа , в кое студио на gpoint ходиш ?
Candy, това което е до посолството на САЩ, мисля че се води Хладилника. Обаче там ходя при младото момиче, понеже има и една по-голяма дама и тя въобще не знае какво прави Grin Но момичето е супер

The demon, моят таргет е да изглеждам като теб на 50 години, така че не знам за какви бръчки говориш, но си феноменална Heart

# 366
Случайно някой да е правил лазерна епилация в Дерма Акт на зони с по-руси косми? И още ли държат космите да са леко пораснали? Чудя се за ръце, но при мен са доста светли и не знам дали няма да ме върнат… Това ми е последната надежда за справяне с Кератозис Пиларис…

Пс: Някой правил ли е по-силен лазер и доволни ли сте от ефекта дългосрочно? Интересувам се за малко по-силен лазер от Genesis, например Discovery Picoderm?

Доволни ли сте от лазера в дерма акт като цяло, сега на промоция цените са много добри?
Искам да попитам и за лазер Genesis, виждате ли резултати от него?

# 367
Привет дами,
видях в промоциите на Дерма Акт, че са включили Радиес, работят ли действително с този продукт?

# 368
Преди промоцията още пак започнаха да работят с него

# 369
  • София
Ако има някой,който е правил genesis може ли да сподели дали е нормално на моменти да се усеща така болезнен, защото от това, което съм чела бях останала с впечатление, че е нещо доста леко и търпимо като процедура.. И също дали се вижда действително някакъв ефект след процедура или е с натрупване?
Аз съм след втора, но не забелязвам абсолютноо нищо като разлика. При мен е за розацея, но успокояване на кожата няма, засега нищо освен дискомфорт по време на процедурата, на моменти с дооста силно парене, особено върху активни пъпчици... И това е другото,което се чудех-  дали не е по-добре все пак да се прилага върху спокойна кожа без  активни възпаление и пъпки. Моля, ако някой може да сподели опит.

# 370
LoLo30, никакък дискомфорт не съм усещала от Genesis, дори ми е супер релаксираща процедура. За съжаление при мен лицето беше много спокойно непосредствено след него, но в дългосрочен план не видях голямо развитие. Откакто започнах Скинорен виждам значително подобрение и не съм имала обостряния с флъшове и пъпчици. Възможно е да е проблем с настройките.

# 371
Laser Genesis е доста лек, аз преди няколко години направих пълния пакет процедури, но не мога кажа, че има кой знае какъв ефект. Сега правя само поддържащи -  1-2 процедури в годината, за да тушира зачервяванията - това при мен работи, но от към свиване на пори, намаляване на бръчки не виждам ефект. При мен самата процедура е била комфортна и не съм изпитвала нетърпима болка. Не знам дали те могат да задават интензитет на апарата.
Точно защото ефекта от Genesis не е wow искам да направя някой малко по-силен лазер, но те в Дерма Акт имат доста и не знам към кой да се ориентирам.

# 372
  • София
Ами аз попитах дали започва с по-ниска мощност и в последствие с времето и с процедурите я увеличава,  каза ми,че   започва директно на най-висока мощност и с оптимални настройки и защото кожата ми позволява.. и с две различни дължини на вълните доколкото разбрах.  Ами...остава времето да покаже. Е, поне добре,че след працедура не става по-зле откъм зачервяване. Благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт