Искам просто да се хидратира пак добре и леко plump. Може би RRS ще ми е ок или? Сега видях, че Juvenus, за който бях питала и тук, всъщност е PRDN. Бях правила 2 в Derma act, кожата ми направо стана уау. Много колаген ми направи сякаш, самата кожа плътна, опъната, сочна, лифтира от колагена и качеството на кожата се подобри. Оказа се, че Juvenus е старото име на Phiart. О, със сигурност ще направя сега с промоцията.
Някой ми беше казал, че хирург, на който му пречи лице, в което има Sculptra, конци и т.н., за да си направи лифтинга, значи не е добър хирург. Май беше Георгиевски. Честно казано, има логика.
Момичета, а чували ли сте за XERF. Попадат ми няколко топ мацки в Инста, които казват, че поддържат долна част и с XERF. Гледах за резултати - ми то някакви чудеса прави по снимки, като гледаш. Проверих за България - излезе ми https://www.instagram.com/molekula.bg?igsh=cDRpa3VhOXQ0b3d2 това студио. Писах им, казаха, че септември ще има лаунч на XERF в Европа и съответно ще го имат в тяхното студио, с преференциални цени за първите записали се клиенти. Записах се да ми пратят мейл

Някакво корейско е. Какво мислите, дали е скам?
То за 2м. дето нямам мимика парите са прекалени.