Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 18 072
  • 313
  •   2
Отговори
# 75
Най-добре качи снимка, аз лично така по разказ не мога да преценя. Кой е ИИ?

# 76
Изкуственият интелект?

# 77
Според мен е оток, нека минат 7-10 дни.

# 78
Аз също мисля че е отток от самото бодене, а и нали се слага и нещо като физиологичен разтвор.

В Дерма Акт са пуснали промопакет за три зони ботокс и РАДИЕС - явно вече го предлагат. Simple Smile От 800 на 588 евро

# 79
  • Plovdiv, Bulgaria
Ако знаете пък моя белег на гърдата как изглеждаше, дебел сигурно 8мм. на места и груб, обаче пък след мастектомията направо ми липсва Sweat Smile  И пак съм си суетна и искам да изгледам страхотно. Е, поизтървала съм лицето, но пък явно така ще остарявам. Продължавам с рутина и грижа. Искам  обаче поне един скинбустер да си сложа, въпреки, че съм на 54г. Четох, че коментирате Скинвайв, а какво мислите за Профайло, четох че за зряла, отпусната кожа е по-подходящ?

# 80
О, пак работят с Радиес, супер!

# 81
Здравейте,
Поставяла съм си ботокс три пъти като предния път беше преди две години.
Иска ми се сега пак да си сложа, като цяло обаче се притеснявам от него като препарат.
Дали има някакво отношение към екстрасистоли, имам от години периодично епизоди на камерна бигеминия, усещам и единични екстрасистоли, има периоди всеки ден, друг път през седмица две усещам по няколко.
Някой има ли наблюдения ботокса да влияе на това?
Благодаря предварително!

# 82
Слагала съм Елансе, иска време за наместване, имах сърбежи в местата на поставяне. Паникьосах се дали не правя алергия, но след седмица, нещата бяха добре. Не си харесах челюстта. Описвате моята структура на лицето и моята кожа. Аз лично се спрях с инжекционните процедури точно след Елансе. Дано след време при вас нещата да са по-добре, да го няма това натежаване в долната част на лицето. Оправя се, но много бавно.

# 83
Здравейте,
Поставяла съм си ботокс три пъти като предния път беше преди две години.
Иска ми се сега пак да си сложа, като цяло обаче се притеснявам от него като препарат.
Дали има някакво отношение към екстрасистоли, имам от години периодично епизоди на камерна бигеминия, усещам и единични екстрасистоли, има периоди всеки ден, друг път през седмица две усещам по няколко.
Някой има ли наблюдения ботокса да влияе на това?
Благодаря предварително!

Аз съм с екстрасистоли. Последно сложих ботокс преди 2-3 седмици. Никакъв последващ дискомфорт нямах.
Елиминирайте факторите, които ги засилват - наспете се хубаво предната нощ, не консумирайте алкохол преди това, не прекалявайте с кафето и ако пушите, ограничете се в този ден.

# 84
Здравейте! Може ли някой да сподели мнение за Хайфу. Имам отпусната кожа под брадичката.

# 85
  • Варна
Понякога и аз получавам екстрасистули и го свързвам с магнезий. Като ме примързи да пия известно време и ме почва.

# 86
Вчера бях на ретуш на ботокс. Георгиевски предложи Волбела за устата... на есен, или когато съм готова (защото аз филър в чист вид хич не искам, страх ме е). Та, питам и вас, събирам мнения и опит. От известно време забелязах, че при ползване на молив за устни и червило, червилото излиза (все едно се е разтекло) от контура по протежение на вертикалните "бръчки" на горната устна. Уточнявам, че не говоря за "баркода". Не искам никаква корекция на форма, големина, не искам да се забелязва, че имам корекция. Търся само една идея по- младежка сочност. Каква е вашата гледна точка? Още повече ме достраша, когато на въпроса "Колко смята да ми сложи", отговори с "Колкото е необходимо." Да беше споменал половинка, щях да бъда малко по- спокойна.

# 87
Волбела си е точно филър на Juvederm.

# 88
  • в 1001-та нощ
Проблемът с червилото не е от липсата на малко сочност в устните. Може да се реши със смяна на червилото / молива / ФДТ.

Относно количеството - въпрос на доверие към лекаря. Ако му имаш доверие - направи го. Не вярвам да прекали Kissing Face

# 89
О, пробвала съм смяна на моливи, червила, слагам и основа под тях, а също и молив, който да задържа молива с цвят. Усещам и си виждам разликата с напредване на годините.
Знам, Волбелата е филър, и за това ме е страх. Искам незабележим, но положителен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт