Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 37 766
  • 720
  •   4
Отговори
# 690

Как ли ходят инфлуенсърите, които се снимат по време на епилацията и са с гладки като коприна крака? :д
И ако си за поддръжка? Как ще ги пуснеш..
1-2мм косъм се случва ако се обръснеш 1-2 дни преди процедурата, това не се вижда рвално.
И да, ходила съм на друго място преди години и пак така искаха да е.

# 691
Аз отивам с по- дълги косъмчета на лазерна епилация. Не я правя в Дерма акт. Много ме е страх да ги обръсна 1- 2 дена по- рано, защото черните косми на брадичката да единични, а около тях има рус мъх, който ме е шубе да мина с примера.

# 692
Нищо няма да стане на мъха.Космите растат под давление на хормоните и ген.

# 693
А за светли (червеникави косми) има ли професионален лазер, който действа? Че домашният на Филипс само ми събира прах.

# 694
  • София
Здравейте, влизам с един въпрос за момичетата от Варна. При Савченко може ли да се плаща с карта? Благодаря.
Да

# 695
Здравейте,

От известно време следя темите и бих искала да започна с процедури за лице като prp, микронидлинг, ботокс(гневна) и устни - на 34 съм. Бях вече на една консултация и възнамерявам да направя още няколко преди да започна. Има ли някоя тема с препоръчани лекари. Като цяло в тази виждам 3-4 основни имена и най-често смепенавана Дерма акт Simple Smile Приемам всякакви съвети къде и как да проуча, преди да започна.

# 696
  • Варна
Кой беше споделил, че прави ghk cu? Мина време, споделете мнение, на мен ми е супер интересна тема.

# 697
Здравейте, някой да си е правил Profhilo скоро и има ли добър резултат от него? Кое от двете Profiho/PhilArt бихте препоръчали за леко освежаване/стягане на кожата най вече в средната част на лицето, тъй като на този етап не искам да слагам филър/скулптра?
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 09:43 от Ana18

# 698
  • Варна
Вчера направих Profhilo в комбинация с полинуклеотиди и ще споделя. В миналото съм правила също единична процедура, не е имало кой знае какъв ефект, затова мисля, че трябва да се направят двете по протокол през месец.

# 699
Аз съм правила две процедури по протокол и съм много доволна, около 8-9 месеца се задържа при мен резултата, след това сложих skinvive и не бях особено впечатлена.

# 700
Sunshine9292, две Профайло правихте или 2 с полинуклеотиди?

# 701
Sunshine9292, две Профайло правихте или 2 с полинуклеотиди?

Профайло

# 702
Аз съм със синина от полинуклеотиди под очите , дано има ефект поне .
Момичета , какви добавки приемате ? Аз заглеждам тези на др. Денкова , голяма реклама им правят , уж добри отзиви има. Аз цинк си пия упорито и вярвам , че ботоксът държи повече , solgar за коса , кожа и нокти-мега доволна съм . Щи ми е интересно да прочета и вие от какво сте доволни .

# 703
  • в 1001-та нощ
Бъди внимателна с цинка, тъй като продължителният висок прием на цинк може да намали усвояването на медта.
То няма гаранция, че продуктът, който си избрала върши работа, може и плацебо ефект да е - но имай едно наум Simple Smile

Аз доста малко неща приемам на фона "преди 15г." Simple Smile

Омега 3, колаген, магнезий, вит. от гр. Б (в активна форма), вит. Д3 и К2. Разликата с преди е, че не са случайни продукти (каквото ми излезе изгодно в iherb или с препоръка), имат висока усвояемост, фокусирано действие и измервам и контролирам преди / след Simple Smile

# 704
Момичета, тук в тази тема ли бяхме обсъждали масажа за лимфен дренаж от тази дама - https://www.facebook.com/share/1EhNj2XdtK/

Някой имаше час при нея през юли. Искаше ми се отзив, че аз се записах за края на септември. Средата се записах за безплатна консултация в Дерма акт за съдов хирург. Ходих за блефаро консултация - проблемът е, че буквално имам над веждата, която е по-паднала и съответно клепача, дупка в самото чело. От другата страна пак имам, но е доста по-малка и съответно - по-малко паднал клепач. Чилингирова каза, че няма нужда от операция, а по-скоро да добавим филър в дупките и веднага ще си възстанови клепачът предишната форма. И вече след години ще правим и блефаро, няма как. Аз бях мислила също за филъп там, след като бях гледала едно видео на Хаджийска. Записах за след морето час за филър в челото, като ще добавим и малко в средна част на лицето, защото и там имам дупки и това влияе и на младежкия вид и на долната част на лицето. Гледам си свимки преди бременността (реално, преди да ми изчезнат филърите, спрямо сега) и наистина имам в средна част и от там идваше по-свежия ми и младежки вид и съответно нямах свличане в долната част. Нямам нужда от Морфеус каза тя, още повече ще ми отнеме обем. Ще направим и една Скулптра или PRDN за еластичността на кожата. Общо взето, при мен всичко идма от загубата на обем в определени части, където буквално ми стават дупки. И като се възстановява този обем периодично с филъри, веднага ще се връща и младежкия вид на лицето.
Искам и нещо за шията и под брадичката. Вероятно ще опитам с разграждане на мазнини и една Скулптра и там. Устните, като направим всичко, вече ще видя на завършено лице как са и ако нещо има нужда, от гл.т симетрия, ще сложим 0.3 - 0.5 само колкото да свежнат.
В момента, след всичките детокси и режими, които правя, свалих доста кг и разбира се - лицето пострада.

Общи условия

Активация на акаунт