АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 006
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте мацки  Hug
AndyB и на мен ми беше много интересно как така нищо и няма,а кашля много  newsm78,едва третата лекарка откри че има ларингит,засега още не сме почнали АБ,но ако и днес няма подобрение от утре ще го започнем  Sad
Бубче много сладко клипче  Peace,Даяна още неможе да стои седнала сама,а Ина вече ще проходи  hahaha
Дани,радвам се че си по-добре и си се наспала   bouquet,а за Вигантола и на мен педито ми каза да продължавам да и давам по 2-3 капки,докато направи 1 година  Laughing
Rosetoboseto пощенската кутия ти е пълна,освободи малко място  Joy
Дано Лорекса и семейството й имат силата и вярат да преодолеят случващото се! Praynig (но незнам дали е редно да коментираме нещо, което Лорекса очевидно не е имала желание да сподели. Thinking)
[/quote]   baby_neutral

Лек ден Ви желая и много послушни бебета  Hug hahaha

# 256
  • гр.София
 Гледам,че и Ина слага всичко в устата Simple Smile Някой да има идея,как да ги отучим?

Снощи при Слави разказаха виц-прословутата точка G при жените,всъщност се намирала на края на думата "шопинг" Joy

# 257
Здравейте, Мами!
Ние преди малко си дойдохме от снимките на "Горчиво". За моя много-много голяма радост, спечелихме.  newsm44  Ще почерпя. Толкова съм щастлива, тайничко се надявах да спечелиме, защото аз съм спортна натура и мразя да губя. Но освен това и стана хубаво шоу. В първия кръг изостанахме доста, имахме само един верен отговор, но докрая бяхме безгрешни. Бихме с дузпи. Предаването ще го излъчат на 22 юни, гледайте.

Велмар, аз всяка сутрин когато е хубаво времето съм на кафето, така че чакам те някой ден да дойдеш!

# 258
Здравейте, мили мами и сладки бебоци!
Аз току що се връщам от погача - никак не ги обичам тези събирания, само подхвърлят горкото детенце на ляво на дясно, а то милото умира за сън и за спокойствие. По едно време така го размятаха, че направо ми идваше да  #Cussing out
adrianska Честито!  smile3501 Дано да не забравя до тогава да гледам предаването, ама ще разчитам, че ти ще ни подсетиш  Laughing
blanc Лори за сега не слага всичко в уста - има си определени гризалки и играчки, които обича да си лапка и още с взимането им ги отправя към устата  Grinning, но разбира се се случва да лапа и разни други нещица. Аз не правя нищо конкретно, за да я отуча - просто упорито и без да се отказвам леко го издърпвам от устата и за сега това върши работа - понякога се отказва на втория път, понякога на 32  Crazy Някой път и казвам и "Неееее" но моето мишле е адски своенравно и хич не обича тази думичка - винаги се сърди когато я чуе  Mr. Green
Miss 74 беше питала за подарък за момиченце на 1 годинка /ако не се лъжа/. Ох, и на мен това ми е голяма чуденка - аз все си мисля отрано и още от сега съм се замислила за подарък за кръщане, за рожден ден на Лори и напрово вече  smile3515 Banghead
Аз досега съм се спряла на тези варианти, които обаче незнам дали ще ти свършат работа, щом си имат всичко, а и не разбрах горе долу каква сума си отделила
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=379
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2063 или това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=653 или това http://www.mothercare.com/gp/product/B000JF9LRY/ref=sc_plp_c_5_0 … ance&mcb=core
въобще не мога да реша кое от трите да е - страшно ми харесват количката и лимона, ама незнам дали са подходящи за нашите раздрънкани улици, дали след това Лори ще иска да я ползва като няма педали - щото нали моето детенце е от мързеливите Embarassed
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JF9MV4/sr=1-12/qid=1179 … 5031&mcb=core
http://mothercare.es/public/producto.php?idGrupo=18&idFam=95 … dSub=&id=1505
http://mothercare.es/public/producto.php?idGrupo=18&idFam=95 … idSub=&id=455
а ето ни и екипировката за морето, която също става за подарък според мен
http://www.igra4kite.com/product_info.php?manufacturers_id=53&am … ;products_id=1765
http://www.igra4kite.com/product_info.php?manufacturers_id=51&am … ;products_id=1611

Дано съм ти била полезна с нещо, щото на мен си хич не мога да помогна с избора  Crazy
Извинявайте, че пак прекалих  Embarassed, направо съм ужасна  Sad

# 259
  • София
Здравейте!
Да ви почерпя - днес дъщеричката на кумовете ни става на 1г  Hug Ивчо се държа прилично. vst_80 , предложенията ти са чудесни!  Peace Да ги бях видяла по-рано! А за погачата си много права - то си е мъчение и за майката и за бебето, но е прието де се прави и ...
adrianska , браво на вас! А какво спечелихте?  Mr. Green
Дани, радвам се че вече си по-добре! А като имаш проблем с жлъчката - спазваш ли диета някаква? Май трябваше да не се яде мазно и такива работи - дразнят. Да не е  било  нещо свързано с храненето предната нощ? А за жирафа - завидях ви! Искам и аз вече!  Crossing Arms Wink
Анди, дано и майка ти е ОК! Много сили и здраве и на таткото на Лорекса, на нея също!  Praynig
Чорапи, дрехи и дори хавлии мъжа ми сее след себе си също. Но при мен това, че съм каталясала само още повече изостря яда ми и все се заричам да не ги събирам, но не става. Close

# 260
  • София
Забравих - Аптамилите - минахте ли на 3-ката?

# 261
  • у дома
привет Simple Smile

гледам май всички спите вече  Mr. Green
първо - ние спряхме с вигантола до есента, второ - вече сме на аптамил 3 (+ AR все още), трето - adrianska, поздравления   bouquet може и ние от 3-ия път да спечелим  Joy  Mr. Green четвърто - AndyB стискам палци всичко с майка ти да е наред (но ти си знаеш, де)  Praynig  Hug Elwing да е жива и здрава малката сладурата   bouquet
Да взема и да продължа, като съм започнала  Laughing пето – ние бяхме на кръщене на малкия голям мъж на нашите кумове  baby_neutral после порядъчно хапнахме и пийнахме за негово здраве
ходене-почти – скоро ще настигнем Ина  Joy  hahaha Ния получи и подарък от сервитьорките - балон шесто – това с шопинГа ми харесва  Mr. Green искам и аз  Blush mmilena, струва ми се, че ще получиш доста поръчки от мами на августинчета  Joy започвам да попълвам списъка  Joy седмоKarim опитай след баня следното - подсушаваш косата с кърпа, после втриваш с бебешко олио и разресваш, без да изплакваш. Така 2-3 пъти, поне при Ния имаше успех  Peace осмо – аз за моя мъж си мълча обикновено, за да не ви дразня  Whistling
девето – а стига толко, ще продължа друг ден, че много ми се спи  Tired а и забравих ко още щях да пиша  Thinking Извинете ме, ако съм пропуснала нещо, ще се поправя  Hug
ааааа и десето - само левски  Mr. Green
спокойна нощ  Hug

# 262
Karim, една майка на порастнало дете ми каза да мажа със зехтин или масажно олио тези крустички 30мин.  преди баня. И после в коритото като сапунисам главата, я четкам с четка за крустички. Изплаквам, и помогна. Изчезват за определен период и след 2-3седм пак!

# 263
Днес чета в нашия форум тъжни новини, и без друго аз самата още не съм се отърсила от това нещастие, пък така съвсем ми става тъжно като чета, че и на други им се случва същото Cry Cry Cry
Господи, колко мъка има по този свят, беше казал Йовков...

Дани, надявам се, че няма да те повтори този проблем, сигурно е много неприятно да се чувстваш така безпомощен. Пък и с малките зверчета около нас ставаме още по-уязвими. Не се връзвай за ракита, нищо такова не ми каза педито тук, било от метаболизма на децата. А капките Д се дават задължително до първата годинка на детето, независимо от времето (слънцето) навън. Точно сега, когато прохождат, е много важно да се дават. Аз поне мисля да спазвам това указание на педито ми тук.

Днес времето тук беше вълшебно. Грабнахме малкия и към Шьонбрунския замък, голяма красота. Малкият стана още към 9 и беше фит до 19 часа, само с една 20 минутна пауза сън, не знам откъде толкова енергия и сила, но накрая ние с таткото бяхме оплезили езици като бездомни песове и едва ли не се молехме на лъвчо да му се доспи Joy

Блу, малката принцеса е страхотна. И нашият действа по същия начин на два крака по цял ден, вече останах без кръст, ние проходилка нямаме и не ползваме. Много му е гот така, като има кой да го държи и ходи след него.

Адрианска, честита победа в Горчиво! Ти веднъж вече си спечелила, след като е имало Горчиво в твоя живот, нали?  bouquet Предаването е много приятно, гледала съм го, когато го хвана.
На всички една приятна неделя с поне по-малко дъжд! Усмихнете се, слънцето тук скоро ще дойде отново и при вас!

# 264
Добро утро от нас с Тони!
Тази вече поне не се събужда,но за сметка на това заспа към 10,30. Вечер ми заспива доста трудно,иска да си играем и на всичкото отгоре само аз  мога да го приспя.
В петък ме хвана яд че можах да гледам концерта с Тото Кутуньо. Но много закъсняха и малкия почна да нервничи,а и времето захладня. Днес отново се очертава дъждовно и се чудя какво ще правим цял ден в къщи  newsm78 .
Karim както са ти казали момичетата - намазваш с зехтин или бебешко олио,да постои така около час и после го изкъпваш,но със сапун и решиш с гребенче срещу крустите.

Ставам че сме гладни.
Лек ден на всички! Hug

# 265
Привет на всички мами и бебчовци.
Докато ме няма мъжът ми и свекито ще гледат бебка и аз от два дни правя нещо,като основно почистване-да не се набивам на очи  Mr. Green И съм изписала нещо като реферат за това как се гледа бебе и какъв режим спазваме.Какво,кога и по колко ядем и т.н.
Ние също сме на Аптамил 3 от около месец.
Наистина,ака някоя мама си хареса нещо в някой сайт,мога да и го взема от Виена,ако го има.
Аз давам вигантола от дъжд на вятър.Тия дни много дъжд,та за това давам hahaha Инъче нашата фонтанела от месеци е почти съвсем затворена и педито ми го беше спряла за 1 месец.А сега каза да давам,като се сетя,ама аз само забравям.
Адрианска-Честита ви победа!!!
В петък бяхме на консултация и най-накрая минахме тези 8кг и сме 8.060кг  Wink
 Стискайте ми палци да пътуваме спокойно,че много,ама адски много ме е страх да пътувам със самолет!!!(поради инцидент преди 2 години,но това е друга тема)Пожелавам на всички ви щастлива и слънчева седмица.Всички да са здравички и усмихнати.Ще ви търся в някоя от новите темички.  bouquet Heart Eyes

# 266
  • София
Привет!
mmilena , стискаме ти палци! Какъв инцидент със самолет си преживяла?  Shocked
Ние имахме тежка нощ.  Tired
Някой ще гласоподава ли днес?

# 267
Привет и от нас   Виктор   bouquet
В това смотано врме сме си в къщи... ще се изпотрепем с таткото Crossing Arms
Остев неприятностите в работата и на двамата в петък щях да получа удар- от месеци уреждаме заем от банка, за да си купим по- голямо жилище, в петък подписахме договорите за кредит и току преди подписването на нот. акт при нотаруиса продавачите се троснаха, че искат първо парите, и след това щели да подпишат нот. акт  Shocked
Колкото и да обяснявахме, че бнката ги отпуска след продажбата и след вписване на договорната ипотека- йок  Stop
Та сега се чудя откъде да взема сумата в брой, да ги прасна по главите с нея и след това да си връщам дълга като от банката ми преведат парите #2gunfire
Извинявам се, че ви товаря, ама много ме е яд #Cussing out
Иначе Виктор е същия пършинг като Ина и Ния- направо ни прави кривогледи Crazy
Зъбите все още са само 2, ама поне още 5 са на път  ooooh! Реве-е-ем и сме криви.
С таткото сме на нож, защото Виктор не само че спи при мен, ами от 2 седмици ревнува когато баща му легне при мен. Започва да реве, да го блъска Sick Таткото се сърди  Crossing Arms Караме се, че спи при мен. Аз твърдя, че и да спеше отделно щеше да се буди по 1000 пъти на нощ, за да го кърмя, и така щях да съм постоянно седнала, с Виктор на ръце /както беше с баткото/. Таткото твърди, че ако си бил в отделно легло нямало да се събужда толкова много  Naughty
Абе, в скоро време и за кърменето ще започнем да се дърлим яко  Whistling
По- касно пак ще пиша...
Ще гласувате ли? Ние се каним след като принца се събуди да отскочим семейно  Peace

# 268
Хей ние днес порастваме  Mr. Green
Кака Али става днес на 10 месеца  Heart Eyes
Айде да ви почерпя на бързо, че рожденичката е крива... от днес сме с 5-ти зъб и 6 тия се мъчи да пробие Crazy

# 269
Мами, вижте какво копнах от септемврийските мами: http://youtube.com/watch?v=uHRyRCHuQ7g. Shocked

mmilena, за първи път чувам за индидент със самолет (изключвам новините) - нали се води най-сигурният транспорт. Thinking Приятно пътуване и много хубаво изкарване там! Hug

Elwing, аз мислех да отида и да пусна невалична бюлетина, просто за да не ми се преразпределя гласът, но таткото ни категорично не иска да гласува (изключихме варианта да пусне снимка с гола жена и надпис: Като не вършат работа поне да са хубави. Mr. Green), а сама не ми се ходи.

val_stef, нацункай малката месечинка от нас! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт