АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 016
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
  • софия
Добро утроооо  Hug!'
Нещо ме е хванал лигоча и ето на:
Времето НА МЕСТА се прееба и АВГУСТИНчЕТАТА изтрещяват у дома! Mr. Green Mr. Green Mr. Green!
Направо вече съм  ku-ku от недоспиване  Rolling Eyes!

# 286
  • у дома
Привет  Hug
Днес нещо ми е чоглаво и тъпо  Confused  Sad
Karim, допуснах малка грешка, преди да се разреши косата, се разтърква с кърпа  Peace dusheto и ние така - без проходилка  Mr. Green mmilena стискам палци за полета  Peace ако все още не си заминала може и да те засека на летището, днес се очертава да сме там с Ния след обедното хранене  Mr. Green elia_gg много гадно, дано нещата се наредят  Praynig Andy, аз пък като видях линка се чудя, това момиченце дали няма да обърне резбата след време  newsm78  Rolling Eyes (шапка свалям на тези, които кърмят бебчетата си по-дълго, но това вече е извращение според мен  Peace ) vst_80 в Св.Неделя беше кръщенето  Peace Хареса ми, не беше досадно, Ния по едно време припяваше на хора  Laughing (всички бебета и деца получиха Детска библия като подарък). Kaili стискам палци за изпита  Praynig
Ние в този порой не успяхме да стигнем до гласоподавалището  Close

Честити нови зъбки на всички   bouquet
ставам, лек ден     bouquet

Честит имен ден на всички Константиновци и Елени
   bouquet  Hug

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 09:43 от blueeye®

# 287
Децата нямат спирачки, но и възрастните в мое ,и в лицето на тати

Вчера неиздържахме към надвеччер и в дъжда излязохме, пеш до НДК. Но навръщане така запра, че в трамвая не си чувахме приказката

Немога да стоя в къщи цял ден, и това е!
Днес пак излизам, близо до нас

# 288
Добро утро момичета!    bouquet
Благодаря за съветите. Майедобре че имаме доста коса, че не се виждат тези крусти по главата.
marulka_s , ще си купя това кремче, чувам доста добри отзиви от Мустела.
Да побързам да сепохвалнаааа Имаме и зъбче отгорееее! Дребния сега е с три зъба. Два отдолу,които вече порастнаха и един пробил отгоре. Научи се да хапе и сега ще ме помле от гризане. Ужас.
От недоспиванеми се бъбри и миенякакво превъзбудено и малко нервно. Снощи пак имаше
и толкова се ядосах че ми идеше да  bash Както и да е   Crossing Arms
А преди това висяхме на капаните с и , ама...като сме с големи усти, така става.
А за темичката и аз имам идейка:
  Май се претъркулва, юни грее, августинчето все повече вилнее!

# 289
Zdravei,pi6a ti na li4ni,za6toto nqmam kirilica Simple Smile I az sum mnogo dovolna ot produktite na Mustela ima edno 6ampoan4e pqna to4no za krusti,az kapq Viki s nego vse o6te i ne sme imali problemi.  http://www.roditeli.info/mustela/bebe/bath/ Pozdravi i priqten dujdoven den  Cry

# 290
  • София
Привет! Hug
Честит имен ден на Елена, Еленка, Нори, Елиона, Нора на Мадона и всички малки и големи, които пропускам! Много здраве, усмивки и повече слънчеви дни! Hug Heart Eyes  bouquet
Мрънкаме, после ще пиша пак.

# 291
Op izvinete tova be6e za Karim  Embarassed
Zdraveite vsi4ki Simple Smile i celuvki da ne vi mu4a s latinicata

# 292
  • софия
Честит имен ден на всички именници   bouquet!

# 293
  • варненка от София
Честит празник на именниците, а аз ще ви почерпя и за именния ден на моя брат и вуйчото на Шушелия.

# 294
Здравейте и от нас!
Честит имен ден на всички именници - да сте здрави и много усмихнати newsm51
Днес е тържеството на моите слънчица, а аз не можах да отида в тва скапано време - не посмях да тръгна с Лори и после да разчитам на таксита. Дано да не ги натажа много  Cry
Andy пиши какво става с майчето - май за днес бяха изследванията  newsm78
Дано в този ужасен ден има  повече усмивки и за майки и за бебчета   bouquet
До после!  Heart Eyes

# 295
  • софия
Забравих да ви пиша вчера от какво се  Shocked!
Бяхме на детски рожден ден,ако може да се нарече така,защото момченцето ставаше на 12г.
Та си говоря с мойта приятелка и тя ми казва,че го "хванала" преди няколко дни да ...мастурбира в тоалетната  Shocked!Каза,че се чудила на къде да погледне и какво да каже  Crazy...
Не е ли много рано,за такива "изпълнения"?

# 296
  • София
Айде НОВА ТЕМА
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт