АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 079
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Ей докопах се и аз най сетне!Щом има и кой да сложи по едно,тук съм!
ЧЕСТИТО на майката на Нана,на таткото на Ния,на Елиона за 5тото зъбче на Димана,на Кайли за приятелката и,стискам палци скоро да започне да се възстановява! Praynig
Едно голямо ЧЕСТИТО и на всички именници и месечинковци!

Добре дошла на АМ и малката Калина!  bouquetАз родих на 6ти срещу 7ми там,може и да сме се засекли в болницата Laughing

marulka_s аз реших да го отложа засега,може би догодина. newsm78 Аз лично получих силна алергична реакция и инфекция когато си ги пробих за 12г,много зле беше положението и ги оставих да зараснат,затова си мислех, че и Елица може да е с непоносимост като мен. Rolling Eyes
cvetyab много яде вашия юнак браво! Mr. Green
Дани хареса ли си нова количка,покажи я,да видим и ние!
Валка, радвам се,че Али няма температура вече,дано по бързо се оправи че се намъчихте! Hug 

Днес наистина беше зверска жега излязохме в 16:30ч а температурата беше сигурно към 30градуса!
Благодарение на albena_vlady пуснах и аз писмо за жираф!   bouquet Дано не съм безвъзвратно закъсняла Rolling Eyes

# 76
Честито на всички именници
Честито и на всички който имат повод за това
Честити месечинки на принцовете и принцесите родени с нас днес
Пожелавам на всички много здраве и късмет
Добре дошли на АМ и Калина -дано да им хареса нашата компания Simple Smile
Пожелавам на всички приятно изкарване на почивните дни и много усмивки

# 77
  • София
Добро утро от нас. Ние както обикновено сме ранобудни, станахме още в 6.30 ч., но за сметка на това Калоян си спа цяла нощ без ядене Laughing

Днес ще е още по-голяма жега, та съм намислила да пална колата и хайде на Панчерево. Там с количката покрай езерото и гората ще е по-хлад, а и да се разнообразим малко. Ще вземем и майка, а мъжа ми ще го оставим да се наспи, че довечера е пак нощна смяна.

Приятен ден и много положителни емоции ви желая!  bouquet

# 78
  • софия
Добро утро  Grinning!
И  Найа се събуди в 6.45 и аз съм вери хепи  Laughing!
Нана,Найа от два месеца си ядя на обяд 2 Семперски по 135гр. едното !Така,че според мен на Коко тези 200гр. са му малко Peace!
Лек ден на всички  Hug!
Марги,аз си избрах количка,но ще ми я донесат на 24май  Wink!А сега като ми купиха моята се оказах,че оставам,без количка за  две седмици,та отидох в прасешкия и си взех тази:
http://www.hauck-group.de/de/lizenzdet.asp?lizid=33&hid=2&am … &artnr=120057

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 12:07 от dani777k

# 79
  • София
Дани и според мен му е малко, та днес на обяд ще му дам и десерт.

Честита количка, междудругото е страхотна. Единствената ни мома в компанията от две седмици е с такава и много ми се щеше да купя на Калоян мъжкия hahaha вариант с Мечо Пух, ама засега няма как да стане с финансите.

# 80
Добър ден  Grinning
Ние сме значително по-добре  Grinning Бебка има още петна, но са по слабички - Слава Богу! Жизнена е и вика пак като луда   Mr. Green

Малиии за какви количества храна говорите  Crazy И аз знам, че до 200 мл. се дават до годинката. Стомахчето на бебето е колкото му е юмручето и ако е по голямо количество папуто има шанс да се разшири. Али яде мах. 120 мл. мляко, а от каши, пюрета и супи само по 5-6 лъжички, но това не е нормално де, тъй като е супер злояда Rolling Eyes Като наближи хранене и направо се разтрепервам от нерви като знам каква мъка е.

dani777k,
злато, като ти донесат количката тая ако е излишна я метни на сам  smile3534

Kaili, дано по скоро да се оправи и възстанови приятелката ти  Praynig

Днес голяма жега от сега се очертава май smile3506

Хубав ден и много цунки от нас   bouquet

# 81
Здравейте и от мен! Сложих снимки в деветмесечните http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120093&photo=32за да не ни забравите, а скоро ще напиша и за преживелиците ни и за дългото ни отсъствие в темите!
Целувки на всички

# 82
Здравейте, момичета! Едва дишам Crazy. ДО преди малко бяхме в парка на разходка. Е- с какъв акъл тръгнах в най-големите жеги ooooh!, не мога да ви кажа. Е- бяхме по сенките, пихме бира и ядохме сладолед, но... наистина  беше ужасно топло.Дари не пожела да спи, и само бесня ( както винаги).Сега съм на работа и се кефя на задръстения климатик, който , въпреки 4е вони ужасно, поне внася хлад Hug.Дари остана с баща си, та - дано поспи малко, 4е да се от4ете за деня.Има ли и други беб4ета, които не спят през деня Shocked.Дари дремва максимум 2 пъти по 20 минутки.Е- през нощта спи без прекъсване до сутринта, но все пак ми се вижда малко newsm78 За коли4ество храни си говорите. АМи - дръжте се да не паднете-  BlushДари изяжда на обед зелен4уково или месно пюре между 250 и 300 гр #Crazy.Каша- максимум 150, а мляко- максимум 120гр ooooh!.На 4 кратно хранене сме и ве4е се отказах да мисля кое е нормално и кое не. ПОнякога й давам между кашата( в 16ч) и ве4ерното мляко( към 19 и нещо), едно  малко плодово пюренце към 18-19ч.И- това й е.За мое щастие от няколко дни пропи вода и пие по една 4аша.Сок- отказва.
Ами - това е засега.Чао.ДО писане Laughing

# 83
И аз съм скапана!Днес от сутринта съм на педали.Като станахме ходихме да напазаруваме,АМ,пюренца и каши,че утре пак пращам Марти с баба и на село.Аз ще пътувам отново до Турция за 3-4 дни.Следобяд бяхме на детски рожден ден.Марти беше най-малката,но се държа много добре и много се забавлява и игра.И от всички деца само тя не плака.
Велмар-и Мартина не е много по спането,особенно навън.Толкова е любопитна-птички,дървета,кучета,други бебета с колички,топки-все интересни неща и умира за сън,ама зор да не изтърве нещо и заспива със страшен зор и рев за по 20-30 минутки.
Пожелавам ви приятна и слънчева неделя.И здрва и весела седмица!!

# 84
  • София
Ох да се оплача. Детето пищя неистово 40 минути... Cry Едвам го успокоих и пак заспа. На зъби пак ми прилича цялата история, защото му намазах долното венче с Калгел и се укроти след малко.
Ама такъв рев не е бил скоро...пищи и вика Мам...мам...А пусто нямам нищо болкоуспокояващо. Забравих да купя Нурофен, Панадолът го изхвърлих - нали е алергичен към парацетамола. На всичкото отгоре таткото е нощна смяна и съм сама. И до аптеката не мога да отида.
Стискайте палци да е спокоен до сутринта... Sad

# 85
Oх и моето диваче не спи. Дремна 30 мин. след кърменето и сега не иска да заспива, а му се спи и мрънка. Май и нас зъби ни мъчат че само чеше венците и дано да се успокои скоро. Утре го пращам при баба му на гости,че да почета преди изпита, защото пак съм до никъде. ooooh! И е страшна жега.Днес ходих до Вис виталис да му купя малко дрешки,че нямам с къс ръкав и по тънки панталонки.
Налага се да се намеся в укротяване на "опърничевия". Wink
Лека вечер на всички!

Нана дано Калоян да е спокоен през нощта и те остави да си починеш.

# 86
  • варненка от София
Момичета, дано са спокойни бебоците тази вечер. Ние имахме кошмарна вечер, плачове, вой, лекарства. Венците й са бели и напомпани, вече ми иде метани да правя на тези зъби да излизат.

Иначе аз гледам Евровизията и стискам палци на нашите. Песента им е чудесна, много силно ми въздейства. Дано спечелим  newsm17

# 87
Добра нощ и от мен!
Аз тези дни нещо нямах време за писане Embarassed, ама успявах да попрочета по малко - за съжаление толкова ми е акъла, че не помня много от прочетеното, за което моля да ме извините  Praynig
Искам да кажа по едно голямо ЧЕСТИТО на всички празнуващи тези дни, които съм пропуснала да поздравя.
Добре дошла на АМ и Калина   bouquet
И дано вече всички болнички да са по-добре и да се радват на хубавото време  sun
Ние също си нямаме зъбки, а и няма особени признаци освен, че постоянно си дъвчем ръце и гризалки и се лигавим. Но затова пък сме от спящите деца и през деня и през нощта - Лори спинка вечер от 22 сутрин докъм 10-10.30 с едно бързо хапване между 6.00 и 7.00. След това спи около 40 мин към 12 ч. и накрая си лягаме двете към 14 и ставаме към 17.30-18.00  Crazy Аз съм много доволна от този й режим   Grinning, защото стоя до никое време посред нощ и след това много обичам да си поспивам през деня - така съм си от ученичка,все учех нощно време и някак си си обърнах денонощието  Crazy
А относно обиците - аз не смея още да сложа на Лори не за друго, а защото постояно си подръпва ушите и човърка в тях и около тях та се притеснявам да не се нарани нещо  Thinking
Ние утре се готвим за една приятна разходка до манастира Св.Мина - много го харесвам това местенце, но винаги е голяма лудница - дано утре е по-спокойно, въпреки че не ми се вярва.
Ами май е това за сега Mr. Green
Жалко за нашите на Евровизия, песента наистина не беше никак лоша
Лека и спокойна и много поспалива нощ на всички майчета и сладки бебчета  Hug

# 88
  • софия
Добро утро!
Днес пак се очертава   Nature Sunny!
vst,направо ти завиждам,за здравия сън който има Лорка  Shocked!Аз,за такова нещо не мога и да си мечтая  Confused....да спим до 10 сутринта!А,кога ходите на разходка?Найа на вън не иска да спи,а само киризи какво става около нея,но пък ако останем вкъщи,за да поспи и то заминал деня и няма,за кога да излизаме после  newsm78.Трябва и ние да влезем в някакъв режим,но как да стане това не мога да се отворя  Rolling Eyes.
Кои са спечелили на евровизията?
Ние също сме на четири хранения.
9ч.-около 300гр. попара,или каша.
13ч.-270гр. месно или зеленчуково пюре.
17ч.-210мл.ам
19ч.-плодово пюре
21ч.-240мл. ам +една бисквитка на плазмон
Лек ден на всички  Hug!

# 89
  • София
Привет! Hug
Вчера бяхме цял ден със свеки и не можах да седна да ви погледна дори.
Радвам се, че Али вече се оправя!  Heart Eyes
За режима на спане - какво да ви кажа - всичко зависи от това, кога се е събудил сутринта - ето, днес примерно заспа в 9ч, защото ме вдигна в 7ч (след като си легнах в 1ч заради Евровизия и ставах през 1ч после Crazy ), а друг път - ако се събуди в 9ч - спи първо към 11-12ч, после излизаме, разхождаме се, заспива към 15-16ч и после спи привечер пак поне 30мин.
За храненето - 5-кратно е
6ч -  лечебно АМ
10ч - безмлечна каша
14ч - зеленчуково пюре
18ч - пак каша
22ч -  пак АМ
Давам 2 пъти каша, защото пак сме на диета, този път - безлактозна и почти няма какво да яде Tired Направо си мечтая за предишните "запечени" дни Rolling Eyes
Ох, умирам за сън.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт