АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 022
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
ДОбро утро , момичета! Милекна, мерси за кафенцето  bouquet.И аз съм от недоспалите Tired. ДАри от 5-6 дни става все по-рано.Тази сутрин ......в 7 #CrazyИ аз сега - едва гледам. За щастие нейна милост заспа преди малко, та ще направя опит да си направя и истинско кафе( дано не я събуди машината).Буб4е,и аз съм на вълна зъболекари.Днес отново ще ходя, но този път без Дария.ОТ там пък ще бягам на работа..... ooooh!Та- страшен ден ми се о4ертава.Как ще изкарам до дове4ера- не знам.Аз пък да ви кажа 4е ДАри не прави никакви опити за пълзене( то как и да прави, като не се задържа в подобни пози.И към проходилката  не проявява интерес, та- аз перманентно си седя в стойка Г и я водя за ръце Crazy

# 226
Здравейте и от нас!

Времето наистина и много подтискащо и май няма да има разходки днес Sad за съжаление.
Ние вчера бяхме на консултация и Ники е станал 9600 гр и 70 см - качил е 600гр за близо 2 месеца и 2 см. Докторката почти му забели пишката, стана лесно и нямаше кръв, но после той проплакваше като пишкаше. Правих компрес с риванол и снощи го поляхме със смрадлика и днес е добре и няма проблем като пишка.
Ники също не прави опити да пълзи, но иначе си ходи като го водя за ръчички и вкъщи с проходилката шари из стаите и е доволен Grinning
Заваля много силно и явно ще сме си удома Sad

Приятен ден на всички! Hug

# 227
Здравейте мацки  Hug
И тук дойде гадното време  Twisted Evil
При Даяна температурата спадна,но сега кашля като дърта пушачка,вече на трима доктори я водих и все казват,че нищо и няма,а милата неможе да спи,като заспи и започва да кашля и веднага се събужда,вече три вечери не сме спали и едвам гледам Cry,преди малко пак я водих на лекар и сега се указа че имала ларингит /засега и изписа само капки за нослето и чай,ако не се оправи утре минаваме на антибиотик/:cry:
Минахме и на консултация тежи 8,500 и е висока 71 см Wink
MMilena ако не се включа пак ти пожелавам приятен шопинг  Peace и аз много обичам да пазарувам,но незнам кога ще ми се усмихне щастието да отида до чужбина  Mr. Green
AndyB дано в понеделник изследванията на майка ти да са добри  baby_neutral
И ние купихме сандалки,струват 20лв. и не са маркови,но са много качествени и удобни,а и сега ще ги използваме,за да не е по чорапки,скоро изгледи за прохождане няма  Laughing
Мацки на 26.05.сме канени на рожден ден,на едно момиченце става на 1 годинка,дайте идеи какво да и купя /много ми е трудно,защото всичко си има,а и майката не казва от какво има нужда/ Heart Eyes
Приятен ден   bouquet

# 228
Здравейте и от мен!

Ние излязохме на разходка,но много се намръщи времето и се прибрахме, че не бях взела дъждобрана с нас. Добре че брат ми е на гости и ще му оставя Тони,а аз ще изтичам да взема яденето от кухнята. Тони заспа в 10,20 и още спи в количката.
Май ще вали следобед, а днес видях че ще има концерт на Тото Кутюно и Тоника / БСП закриват кампанията си / и ми се ще да отида само за да ги чуя поне за малко, с надеждата да не плямпат много политиците и да наблегнат на песните. И без това с Тони трудно ще стигнем до някакъв концерт.
Отивам да му взема яденето,после може да се включа пак.
Лек ден!

# 229
Добро утро момичета.

ние ставаме към 5:30, тоест ваше време един час по-късно. Това откровено ми бърка в здравето, защото аз съм от нощните птици (сиреч сови, както казва мъжът ми). Вече фо взимам в леглото ни и някакси последните два дни успявам да го прилъжа да поспи до към 7 наше време, когато тати става за работа. Играем до 9-10 и после подремва 40 минутки. Сега сме на линия след неговия сън Joy
Миленке, мерси за кафенцето, пийвам си с удоволствие вече всяка сутрин. Много се радвам, че ще идвате насам, ама много организиран този шопинг. И защо точно Виена за тази цел? Препоръката ми е Мария Хилфещтрасе в центъра, където са всички вериги, или SCS извън Виена, който е най-големият шопинг център в цяла Австрия, като един гигантски мол е. Там има и специализирани детски магазини, както и детски отделения в марковите H&M; C&A, Benetton i t.n. Ние живеем между другото точно на 5 минути с кола от него Sunglasses Sunglasses Sunglasses Но за там ви трябва кола задължително!
Пиши ми на лични за плановете ви, може да се засечем в града Grinning

На другите момичета, дано скоро отмине тази вълна, при нас продължи четири дни, днес отново грее слънчице и сега отиваме навън...

# 230
Здравейте момичета!
Аз направо съм пред нервна криза! smile3511 smile3511 smile3511
То няма угодия страшна работа съм. Лошо е да не спят, ама и това моето дете е нещо сбъркано. Днес спа до 11.30 и сега направо ми продъни главата smile3515 да пищи smile3514 - спи й се пак и тва е положението smile3507. Лошото е че иска да си легне с мен и аз дори не съм успяла днес да мина през банята. Ужас напрово1
Изчезвам да я приспивам

# 231
Голямо бягане беше днес!
Успяхме с Преско да се доберем до Катедралата с Чудотворните икони. Макар и в дъжда,тръгнахме в 9.10 сменяхме 2 автобуса в едната посока.....дъждобран, чадър, шапка.....прибрахме се в 12 и дъжда спря  А прогнозите бяха за следобед големите порои

Очарована съм от вниманието на всички-охрана, полицай ни правеха път и ми помагаха да кача количката. Имаше немалка опашка, но влязохме с предимство
Много се радвам, че успяхме!

# 232
Ох, Лори пак заспа и аз успях да се измъкна успешно от леглото  Laughing и сега ще ви чета на спокойствие.
Пиша само да ви се похваля, че получихме пратка от моята сестричка и временно ще преустановя търсенето на сандалки - за сега тези ще ни свършат работа. Ще търся като започнем да пристъпваме  Laughing, но Лори май няма голямо желание така че няма да бързам.
Ето ни новите придобивки

bebon как благородно ти завиждам - ние ходихме два пъти, но опашките са безумни и въобще не си представях да чакам с Лори. Радвам се, че си попаднала на по-разумна опашка и си успяла  smile3501

# 233
vst 80, честити красоти! Да дам и моя адрес на сестра ти Laughing

# 234
  • гр.София
 Е-ех,тази кипра Лори Peace     Аз се чудя,дали моята няма да я направя мъжкарана,хем носи някои хубави нещица от батко си, хем досега пола не съм й слагала. 
Като бялата обувчица от снимката на Vst_80,затворена отпред и с подсилена петичка,и с каишчица купих дънкови обущета на София от магазина за немски пантофи от Дондуков,страхотни са,за 10лв, вкъщи като отворих кутията се оказа,че са и немски.
Сутринта първолакът тръгнал по сандали в най-големия дъжд,защото му се разлепили обувките,а те след първата седмица изглеждаха като клошарски-Булдозер.  А страхотните му кубинки на КиК изкараха 3 сезона, щуро ритане на топка в уч-ще и сега здрави и запазени ги прибирам за братовчеда. Еми,само такива ще му взимам.  А в Продавалника видях много буйки на КиК,малко ползвани,а изглеждат като мекици Thinking

AndyB,бързо да минават изследванията на майка ти и всичко да е наред Peace

Karim, мина ли ти ревнивия пристъп?  Аз в един период ревнувах таткото от работата му,от компютъра, от...сина ни.Как ме изтърпя,не знам. Ама да си вързана в чужда къща с невръстно дете и с ограничени контакти-ужас,мозъка ти почва да ги ражда едни...

# 235
  • София
Здравейте!

Ние най-накрая се добрахме до консултация.
Калоян е 10 400 гр и 75 см Laughing Наддал е 600 грама за месеца, но не е качил см.
Това е от нас. Смятам да го изведа малко, че да вдишне въздух. Wink

# 236
Привет  Hug,

Абе, това време ще ме побърка... #2gunfireЦял ден съм като парцал. Сутринта в най-големия дъжд излязохме на "разходка", защото Ирма не щя да заспи вкъщи. Хората се изпокрили по входовете и ни гледат като извънземни. Добре, че заспа бързо диването.

А вчера сутринта ми беше толкова гадно - болеше ме стомах, повръщах Sick Реших, че съм бременна...ама, не съм, де. Днес уж съм по-добре, само главата ме цепи, дано да не е някой вирус да го лепна на детето.

Довечера пък имаме нещо като сбирка на класа. Ама са измислили някаква кръчма на м.....ната си, дето колкото ще пътувам до там, толкова ще стоя и ще трябва да се прибирам.

Бррррр, ама голямо вайкане му хвърлям, а  Blush Айде, стига толкоз...

# 237
AndyB, дано резултатите на майчето ти бъдат както трябва  Praynig

И аз съм много щастлива, също като vst_80 преди малко получихме тоалет и сандалки  GAP от щатско за Али от кумците ни, после ако не ме хване мързела ще снимам  Crazy

И относно бебешките сандалки (обувки) се сетих да ви питам вие къде ги държитеnewsm78

# 238
Здравейте и от нас!   bouquet
Лелеее, чета тук за Виена, за покупки, за шопинг и...уф...това е моята терапия за нерви.  smile3521 Понякога май човек има нужда да си купи дори някаква дреболия та да се почувства разведрен или...някак по-различно.  newsm62 Поне това ми действа много позитивно. Жалко че нямам много време за моткане по магазините.

Мадона, ние нацяло отказахме млякото. Как ли не опитвах да му го пробутвам, но не иска и не иска. Педито каза че при тези обстоятелства единствения прием на мляко ще е с кашите. Даниел като види цвят различен от вода в шишето и отказва. Не пие нито сокове, нито мляко. newsm12
nana77 , бравос за килограмите!  smile3555 Радвам се на другите бебоци които са наддали на килограми. Ние сме едва 8кг. Злояда работа.  newsm78
Оффф...за ревността направо не ми се пише. Мисля че изпадам в отчаяние и депресия на моменти.  Rage Явно нервите покрай гледането на малкия и "откъсване" от стария начин на живот ми идва в повечко. Ревнувам го...Ревнувам и малкия. Абе спирам за това, но определено се измъчвам.  Banghead
За обувчици и сандалки...хм, за сега съм доволна. За сег носим ето тези:

Тези са ни малко големи, но вероятно есента ще са му точно:

Купихме и сандалки на Рънърс, които са му точно. Безспокои ме малко факта че след месец май ще търсим други.  newsm78 Ще ги снимам и тях и ще ги покажа. А ето и младежа на количка, която все още не може да управлява.

# 239
  • софия
Такаааа...Много сте изписа ли,бре  Mr. Green!
Аз предишната нощ имах поредната криза и не съм спала изобщо!!!Легнах си в 10 без нещо,а последния път когато погледнах часовника беше 5.40  Twisted Evil,а аз продължавах да гледам тв. с изключен звук.После ходих пак до гастроентеролог,но в Пирогов този път.Продължавам със старите лекарства + едно ново  Confused!Дано тази нощ се спи  Praynig!
Не си спомням кой,за какво беше писал  newsm78...
Ние вчера бяхме на консултация и сме 9.800кг и 74см. Питах я за потенето на главичката и тя ми каза,че това са някой от признаците,за рахит,НО да не съм се шашкала!?
Питах дали да спра Вигантола,защото нали все джиткаме навън,но педито ми каза,че сега тези месеци май,юни и юли-Рахита се проявявал най-много.Не знам какво означава това,но продължаваме с Вигантола.Вашите педита,какво казват по въпроса?
Карим,тези бронзовите маратонки на Найки си ги бях поръчала по тази мацка,която ще ми донесе количката от сайта на Найки,но нямало 20 номер и съм много нещастна !
А,по въпроса за ревността  ooooh! аз какво ревниво говедо съм понякога.Найа не я ревнувам,но бащата  Twisted Evil.Въпреки,че от както го има детето няма сили да правя циркове  Rolling Eyes...

Общи условия

Активация на акаунт