АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 023
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Привет! Hug
Аз още не съм разгледала сайтовете.
Анди, успех с изследванията на майката ти! Praynig Peace
vst_80 , честито Теленце на приятелката ти! Много да ги радва и да е здравичко!  bouquet А какви красоти си спретнала за почерпка!  Crazy  Hug
Ха сега да ви смая - аз никога не съм била в чужбинско  Blush Интересно ми е, но никога не бих живяла там, или поне така си мисля. Мъжът ми искаше да кандидатстваме за зелена карта, но на мен ми се струва абсурд да съм на хиляди км от най-близките си хора. Самата БГ не знам дали ще ми липсва. Може би.
Ние пък смятаме днес да посетим Ангелова, че на тел. не отговаря. Дали ще ни приеме без час? newsm78

# 211
  • София
Elwing бъди упорита, ще вдигне. Просто има пациенти много. Като види, че става въпрос за бебе ще ви приеме, но графикът й обикновено е запълнен до дупка, затова предпочита първо да звъннеш по телефона.

# 212
Мацки,   bouquet

Отложили са я за понеделник, защото тогава ще й пускат изследванията, но всички симптоми сочели за липса на Б12 и нуклеинова киселина или  гастро-незнам какво. Дано наистина е това, защото джи-пито смяташе, че може да има кръвоизлив в стомаха или проблем с далака, черния дроб и т.н...тоест изреди всички възможни органи. Confused

Elwing, въпреки цялата мизерия, на мен се оказа, че Люлин ужасно ми липсва... Mr. Green

Леллее, как вали, а трябва да взема брат'четката от детска...как ще стане просто не ми е ясно. Shocked

# 213
  • варненка от София
Привет мамчета, ние бяхме няколко дена на гости на свеки и днес се завърнахме.
Голяма жега, нямам думи, явно в София вали, а тук пече като за последно, чакам да захладнее да излезем на разходка. Аз се изринах ужасно от слънцето за първа година ми се случва, но ръцете ми станаха на едни мехури сякаш пълни с вода и сърбят, ужас. Като крастава съм в ръцете.
Шушелия е добре, няма нови неща около нас, нито в режима на хранене, нито в навиците. В ролята на пиявица е и моята щерка, само да си вдигна блузата и се вкопчва в зърното като вендуза. Още нямаме заместено хранене и този режим ни е добре.

Честит Рожден Ден на голямото момче на Punita, ето, че годината мина и от тук нататък ще си честитим вече и годинките, много е вълнуващо.

AndyB стискам палци всичко да е наред с твоето майче!

Дани ти ме вдъхнови с тези пътъци на Гап. Шушата има доста дрешки и бодита на Гап и просто нямам думи за качеството. Харесах й следните папуци и ще пиша на брат ми да й ги вземе http://www.gap.com/browse/product.do?cid=6469&pid=451986

А относно сандалките, поръчах на зълва ми и тя ще й донесе от Швейцария. Цените в България са невероятно надути, което не означава, че качеството е на същото ниво. Ето какви сандалки ще ни донесат

За сега е това, че прекалих.

# 214
Анди, дано всичко в понеделник бъде наред с мамчето ти!!! Не я обичам тази болница Токуда по обясними причини...

Виждам че лошото време е дошло при вас, съжалявам момичета, но поне ви предопредих. При нас днес беше само гадно, но поне без да вали.

Лека и спокойна вечер на всички!

# 215
  • София
Душе, тук вали градушка дори.  Tired Развали ни разходката.
Ангелова така и не си включи телефона и я пропуснахме днес, защото и от п-ката казаха, че не знаят дали е на работа.
Анди, каква киселина липсва?  newsm78 Успех в понеделник! Тези джипита са нямам думи! И Люлин не е мизерен, моля!  Naughty Wink Mr. Green
Марулка, много неприятно е това с ръцете. Аз направих веднъж ужасна фотосенсибилизирана алергия след ползване на Delial, та почти си провалих морето. А сандалките са  Peace

# 216
Много са страшни тези обриви от слънце. Аз също се опарих и то яко!
Ръцете и деколтето ми горяха- сърби и щипе едновременно. Чак в нервната система ме удари, неможех да мисля.
В аптеката, аптекарката ми обясни, че това е типично за децата, даде за пример нейните: Как всеки път като ходели с баща си на плаж, и са с такива обриви(явно стоят в големите жеги или не ги мажат)
 Изписа ми хапчета, мехлеми и от тогава винаги взимам хубави, макар и скъпи, слънцезащитни кремове

# 217
Привет от нас.Ние днес тръгнахме на разходка с целия катун за хранене и преобличане на вън и като ни запра якия дъжд се скрихме у нашите и там си стояхме целият ден.Много ме е яд,а имах среща с 2 приятелки и техните бебета,ама нъц.Дано утре не вали ,че имам куп задачи да свърша и ще мъкна Марти с мен.Включително трябва да минем на консултация.
Анди,дано всичко с майка ти не се окаже сериозно!!
И аз искам да купя на бебка сандалки.Но не съм и обикаляла.
Душето,а във Виена има ли магазин на Gap и  Old navy??Аз на 21-ви пътувам на там и се надявам да напазаря хубаво за мен и за Марти.

# 218
Здравейте,моми4ета! И в дъждовното време не сме много активни Wink НИе днес излязохме на разходка сутринта( нали съм решила да й сменям режима).Дари дремна половин 4ас, после се прибрахме да обядва,поигра си малко и заспа. И спа....час и половина Shocked.Ей това исках от това дете.Не знам дали е слу4айност, но се надявам и занапред да е така.Не се трогна дори от гръмотевиците. Стана, хапна каша и ги оставих с бава4ката да беснеят, 4е аз съм на работа днес и утре извънредно. Това е нещо като загрявка за изборите Crazy.Ще ба4кам в неделята до........ понеделник ooooh!
За сандалки, и аз само се оглеждам, ама то в квартала няма кой знае какво за гледане, та трябва да пообиколя сериозно магазините.МИсля другата седмица това да свърша най-сетне.
МИленка, ей- скъса се от пътувания. Да знаеш 4е ти завиждам най-благородно Heart Eyes.Аз цял живто съм била Панталей -пътника и тръгвах където и да е- , когато и да е. Да, ама сега не съм излизала от София от..НОва година Sick.Ужас! Ще ми се да си отско4им до Плевен и да поседим няколко дни.НО с моя мъж се разминаваме тотално в графиците и не знам как ще се полу4и Rolling EyesДругият вариант е само аз и Дари да идем  , но не ми се иска да возя Дари сама на този дълъг път сама Rolling Eyes
Анди,Дано вси4ко с май4ето ти е наред  bouquet
adrianska , напреднахте и вие с менюто Wink.На мен много ми олекна като го дадох този глутен.Вие още ли ходите сутрин на скришното месетенце?Ве4е ще извеждам ДАри сутрин и следобед, така 4е, може да идвам натам ако приемате нови попълнения в компанията Hug

# 219
А , знае ли някой къде продават обувчици на Минимен??В района на НДК,Лозенец??
Велмар-аз пътувам по работа.Само до Виена ще съм на шопинг със сестра ми и още 2 приятелки.

# 220
А , знае ли някой къде продават обувчици на Минимен??В района на НДК,Лозенец??
Велмар-аз пътувам по работа.Само до Виена ще съм на шопинг със сестра ми и още 2 приятелки.
Аз ще ти кажа магазини на  М Инимен, а ти ще ме вземеш с теб на шопинг във Виена WinkСтава ли Blush
Та- ето инфо за търсените от теб магазини Grinning Има един на пазар4ето на Иван Вазов,на ВИтошка също,ина КРасно село и Пиротска също има техни модели в няколко детски магазина

# 221
Чесито на вчерашните рожденници – Яворчо и Мама Дидка на бебе Влади (загубихте се нещо). Нори, честито ти християнче.

Vst_80, завиждам на дечицата ти, с такава любов говориш за тях! Честито на новото ви приятелче. А относно бащите май са от една порода, и Елеонора я подхвърлят на всички посоки и умира от кеф като види баща си, свързва го с игри и забавления. Miss_74, тези пъпки са от претопляне, но при нас се получават около вратлето и малко по гърба. Дано се оправи малката. Karim, във вашия режим съществува ли мляко или вече не пие? AndyB, силно се надявам да ми се размине маститът, а и като усетя че са много напомпани, веднага слагам малката, независимо колко е часът и къде се намираме! Стискам палци на майка ти!  Еlwing, много се учудих на колегата ти – и се сетих за Нора, която не искаше да пълни памперса 10 дни, толкова се бях ошашкала, но после всичко се регулира. Тогава беше само на кърма и не можех да разбера защо става така. Бебешки истории. Aila, поздравления за 10-те зъбчета на мадамите. Какви са тези записвания за кухни при вас в София? Тук отиваш и вземаш купони и почваш, никой не те пита голям ли си, малък ли си? Закачен е един списък на алергизиращи храни и всяка майка да се съобразява сама. И бележки от доктор не искат. Странна работа. Ех, elen@, изтървах те, но нищо ще ти пратя тел на лични за следващия път. Блу, дано не сте се уплашили от влечугите. Много хубав сайт за обуща. Мерси на dani777k и gecumka. На Стефаначето прекрасни червени сандалки – любимият ми цвят. Тук времето беше топло, но валежи – нъц. Явно утре това ни чака нас край морето. Вчера водих Нора на консултация и се смаях – качила е цели 1,200 кг. Все още не мога да повярвам и където срещна кантар я качвам, но навсякъде различно показва. Ще я водя и на другия ми доктор, че да видим тази работа. Предният месец беше 8650, а сега е уж 9900, но ме навява на мисълта че може и да е 8900, а педиатърката да не е нагласила топчетата. Този кантар в кабинета е от онзи с железата, все едно си на пазара и мерят картофи. Не ми се вярва само от детската кухня да качи толкова много. Някой наясно ли е дали ако детенце е разболяно от варицела на 10 май е опасно за друго детенце към 24 май? Какви ли не мнения срещнах, та се чудя, предстои ни по празниците да ходим на почивка с братовчедите на Нори, които са такива. И не на последно място да поздравя и останалите празнуващи с нас 17 май – деветмесечието на нашите сладури и сладурани. Черпя по този повод.

# 222
Тая сутрин съм първа-ще слагам кафето.Е то как да не съм първа с това мойто мрънкало от 6.00 сме станали и недоволстваме.
Времето е гадно,на мен ми се спи,а Марти на ръцете ми виси. Mr. Green И ще пия явно и аз виртуално кафе,че изобщо не мога да стигна до кухнята.Хайде,чакам ви да си чатим.

# 223
  • София
Иииииибаси времето Sick
А аз какви планове си правех...Дано да се поразтика малко,пък да се разходим следобед Crazy
Ние за поредна нощ след 2 часа почти не сме спали TiredНе знам какво й става,зъби ли са,инат ли е,ама просто едвам издържам вече ooooh!Вчера и до рев ме докара сутринта,стана преди 7,а до 10.30 не искаше да заспи. Rolling EyesСтига съм се оплаквала,че го ударих на отчет по часове Embarassed
По въпроса със сандалите-аз вече купих на Ина едни сандалки,ще ги снимам и ще ви покажа.Не са маркови,но са на страхотна цена и са адски качествени.Някак си не ми идва отвътре да дам 70лв за обувки или сандал,които ще носи месец,а като я знам как си ги сваля от краката има опасност и да ги затрием Laughing
Иначе Ина си е все така подвижна,вече няма сила,която да я накара да стои в проходилката,но обикаля цялата къща като се държи за мебелите или за стените,а ако й се стори опасен даден преход,кляка ,пропълзява до по-безопасен участък и пак става да ходи.Абе какво описвам,ще взема да я снимам и да ви я покажа Peace
Отивам да си тегля един душ докато е кротка и заминавам на зъболекар.Напоследък ходенето ми на зъболекар е единственото ми излизане без Ина Mr. Green

# 224
  • София
Добро утро и от нас. Тази сутрин Калоян ме пожали и стана в 7.20 ч., което направо си е късно за него. Обикновено се ококорва в 6.30 ч.

Бубче у нас е същото положение. Без кръст останах. Изобщо не иска да седи вече в проходилката. Ходи като се държи за мебелите или за самата проходилка т.е бута я и скоро очаквам да го хване теракотната екзема Joy Колкото до сутрешното спане - при нас това е нормалният режим. Като стане в 7 заспива около 10. Бесен е за 200 бебета...

Вчерашната консултация се отложи за днес. Обърнала си смените лекарката, добре че се обадих първо по телефона, а не отидох дотам #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт