АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 024
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Laughing два пъти за един ден да се включа,си е рекорд,откакто зверчето се е лепнало като ваденка за мен Wink
        Честит 1ви рожден ден на Яворчо! Да расте здраво и щастливо детенце и много усмивки да дарява на семейството.
   Нещо изтървах нишката Embarassed ама чета за деца дето стават на сън CrazyИ Наско става  както спи изведнъж се надига и клюмва напред Mr. Green но нали спи при мен го усещам и го бутвам обратно да си легне.Понякога си и дърдори нещо нагласясе и си заспива отново Simple Smile чудех се сумнамбулче ли си имам вкъщи но му свикнах.
  Честито и на новоозъбилите се newsm47 За са здравички и белички!И аз чакам всеки момент,че е много сърдит Twisted Evil то незнам дали е от зъби или от това,че става вече с дупето нагоре  Mr. Green откакто се мъчи да пълзи,дано скоро разберем,че ще лудна вече Shocked
      Лека вечер,че още работа ме чака,и леки сънища Hugмами и бебоци:

# 196
dani777k хиляди благодарности за  линка! Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Тъкмо като си харесам ще кажа на сестра ми кои точно искам,защото както и да го смятам излизат по малко от 30лв без намаление  newsm78
Последно съм пазарувала истински в Испания по миналата година от ZARA И H&M всичко до 10 евро!
dusheto искрено ти завиждам,че живееш в бяла държава,дано и аз скоро се преселя! Praynig

# 197
  • гр.София
 Аз пък съм Гюро Михайлов,ще си седя в България,докато се " срути тавана" Grinning  Два пъти съм живяла в чужбина( не като емигрант)- и такава носталгия ме е тресла Tired От мен космополит не става.

# 198
Здравейте и от мен  Laughing!
Честито на рожденициите , на поредното христианче /ние най-накрая уточнихме датата, но не и църквата  Sad/, на малките зъбатковци  newsm47 и дано да не съм пропуснала някой!
Ние още не сме си избрали сандалки, а dani777k хубаво ни подразни с тези красоти  Mr. Green. Кумата ми каза, че тези дни е гледала едно сладко моделче на минимен, та съм решила утре да отскочим да го видим и дано най-накрая вземем нещо!
А сега да ви почерпя за поредния ни повод за радост

снощи се сдобихме с още едно приятелче - моя приятелка роди момченце - 3,660кг и 49 см  Grinning  newsm44 newsm44 newsm44
Еми, това е похвалих ви се  Mr. Green, сега остана и да ви пожелая сладки сънища

# 199
Офф момичета....горещо ми е!
То не са климатици, климатроници и други вентилатори- мен пак си ми е жега!
Днес обаче голяма почивка му треснах. Снощи пих с едни комшии и явно Смирноф го правят в малашевци или поне на там щях да се запътя аз след 100гр. Ама нали съм инат, прибрах се в 1:30 и в 6:15 на линия за фитнес. За  малко да се сгромоля на пътеката от изтощение. Не си довъряих серията а бегом вкъщи. Накарах мъжо да закъснее за работа, ужким се свестя до 10- не стана. На помощ дойде баща ми, изведе Дари и ми я върна чак ш 13:30. Милата се люшкала на люлка и от превъзбуда не могла да заспи...Ма баща ми още е нов в занаята, не й знае цаката. Наврях й  шишето с млякото в устата и от 13:30 до 16:30 сън. И аз да не остана по- назад Simple Smile
После една биричка в парка докато бутам количката и...Дарито в леглото за вечерния сън Simple Smile

Дани, мила, я да те питам аз нещо, ти като ги гледаш тия сайтове, наясно ли си с поръчките? Аз няколко пъти се излъгах и си поръчах бельо то Викториа Сикретс. Но шипинга 100$ на митница 25% от цената на доставката и то...не му се виде края.. И все ме сърбят пръстите да поръчам , ама на времето мовех да вися по митница , а сега....

# 200
  • Sofia, Bulgaria
Zdraveite sladuri:) Sorry za latinicata, ama toq Windows Vista..... Ne sym vi zabravila, ama nqmam nikakvo vreme za pisane. Az oshte hodq na rabota, no nadqvam se za kratko. Aleks e dobre. Bukvalno ne sedi i 1min na edno mqsto. Veche imame 2 edva probili zyba, no vse pak e neshto:) I az se qdosvam na magazinite v BG. Tyj kato sega rabotq v Mall se nagledah na prostotiq. Ne moje edin krm za dupe, koito go kupuvam ot England za 10lv, tuk v Mother Care da struva 30. Da ne govorim za drugi raboti. Az pyk sym fen na tazi marka, kakto za nas taka i za Aleks http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsaccessories/1/
Ostavqm vi, za da ne vi mycha. Mnogo celuvki na vsichki praznuvashti i praznuvali i mnogo usmihnat den:)

# 201
  • София
Добро утро!

Гледам обсъждате обувките - на пазарчето в наше село Дружба има магазинче за БГ обувки. На Капчица сандалките са на много прилични цени - от 23 до 28 лева изцяло естествена кожа. Дидка 25 вече купи на Ники, сега и аз ще пазарувам за Калоян, но чакам великото БДЖ да се сети, че машинистите също ядат и им трябва заплата #2gunfire

Иначе ние продължаваме да си спим по цяла нощ без ядене. Днес следобяд ще го заведа до педиатърката за мерки и теглилки. И после ще се отчета.

blanc да се наредя и аз до теб като втори Гюро. И аз не мога да вирея на чужда почва. Имам приятел в Португалия, който от 6 години ме врънка да  отида там да работя и да живея при неговото семейство. Ама тц - познавам се и няма да мога...

Хайде това е засега...Ще се оправяме и после на разходкааааа Wink Grinning

# 202
Добро утро и от мен!
Аз днес съм от раннобудните  Mr. Green
Продължавате вие да показвате красоти, та съвсем да се ядосвам и да не ми харесва нищо тук - ще ми оставите детенцето без сандалки  Laughing Hug
Ето кафенцето и малко подкрепление от мен

Желая на всички ни слънчев и усмихнат ден!

# 203
Здравеите на всички сладури:)
Прибрахме се от пьтешетвие с много емоции
пиша набьрзо от сестра ми,още не сме пуснали нета вкьщи
вече ходим,плямпаме,имаме три зьбчета
другия мес.трьгжам на работа и мама иджа да се гледат
притеснявам се как ще се приспиват,ако е лошо времето,защото вкьщи се приспиваме на цицата.Все още се кьрмим
целувки за сладки бебоци и мамчета
когато имам вьзможност ще ви чета, сигурно много сте пораснали и магарии правите

# 204
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО СЛЪНЧИЦЕ ЯВОР, КАКТО И НА МАМА ДИДКА!
и такава носталгия ме е тресла Tired От мен космополит не става.

И аз тъй! bowuu

vst_80 , честити бебче на приятелката ти!  bouquet

А пък моето диваче засега се разхожда босо по улиците. Laughing Днес ми е много притеснено, защото ще приемат майка в Токуда, за да правят изследвания, защото кръвната картина й е много объркана! Cry

# 205
  • софия
Анди,дано всичко е наред с майчето  Praynig!

# 206
AndyB  fingerscrossed всичко с твоята майка да е  newsm10  Hug Hug Hug

# 207
Здравейте и от нас!
Анди, дано всичко с майка ти да е ок.
Ние вчера бяхме на консултация. Вече е 9600гр-75см. Започнахме с попарата и много се радвам, че въведохме глутена и ще мога да давам и бисквитки. И най-накрая му биха и последната ваксина, че изоставахме много, понеже все нещо боледуваше. Я обилно сополи, я някое бронхитче... И ние в жегите сме само по боди, а обувки слагам само когато го водя да ходи. Иначе си седи босичък в количката, без чорапки даже. Заради тези жеги го постригохме. Брат ми и мъжа ми като го хванаха с машинката и сега е първи номер. Още не мога да свикна да го гледам така, но мисля че му е добре, защото главата не му се поти толкова колкото преди.
А относно миенето на зъбите, аз на каката започнах да й ги мия към 1г2м и мисля, че бях закъсняла. Но много бързо свикна и се научи и пастата чак сега започна да я плюе, така че не се притеснявайте, тя може да се гълта. Ползвам Аквафреш Кидс, много е хубава. И на Сашко ще започвам вече да ги мия, че имаме цели 6 зъба.
Е, ние отиваме навън, че днес следобед го дават да вали. Успешен ден на всички  Flowers Sunflower

# 208
Добър ден от мен!

Тони заспа в къщи и пропуснахме разходката преди обяд,но поне успях да се изкъпя. Simple Smile

vst_80 , честити бебче на приятелката ти!Да и е живо и здраво, спокойно и без колики!  bouquet

AndyB надявам се всичко с майка ти да е наред.

И аз вече слагам обувчиците само когато го пускам да ходи по земята. Вчера щяхме да си загубим едната и сега ще си ги нося в раницата. Тони още няма зъбче и не съм се замисляла за миенето им. newsm78

Лек ден на всички и приятни разходки! Hug

# 209
Анди стискам палци за майка ти! PraynigАз пък съм "гъз път да види",досега на всеки 5 години се местя в друг град и ми харесва LaughingТака имам приятели навсякъде PeaceА и е страхотно купуваш всичко на ново,живееш в нов дом,купувам си нови чинии чаши,голям кеф,нямам търпение!Да живее Скайпа и нета ,с тях не знам какво е носталгия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт