АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 027
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 Нори , честити ви зъбчета и честито християнче! Hug Heart Eyes Дано скоро ви оправят компютъра! Peace За среща - в жегите вися при нас и... чакам малко хлад да дойде и да се съберем Люлинските мами! Simple Smile

# 181

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР. МИЛО ДЕТЕ, РАСТИ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ И МНОГО РАДВАЙ МАМА И ТАТКО!!!

# 182
Честит рожден ден на Мама Дидика на бебе Влади и на Явор!Бъдете много здрави и щастливи!  bouquet

Карим аз съм на периоди с ревността,сега съм в неревнив период,но когато съм имала известно съмнение почти винаги е било основателно,не е било нещо сериозно,но е било аха да се случи,и то все ми се обяснява че са само колегялни отношения и т.н,общо взето се налага един откровен разговор и после нещата се оправят,а децата си много ги ревнувам от свекитата особено.Напоследък не съм имала поводи за ревност да чукна на дърво! newsm78

Честито на обзавелите се с още зъби!да са бели и здравички!
Честито и на новата христянка Яна!
Валка радвам се че сте добре! Hug
Elwing това с мушкатото ме разби! ShockedАз също не съм пробвала Семпер и съм ти благодарна че повдигна въпроса!
Блу днес видях едни такива бански в магазин близо до Графа,стуваха към 15лв. PeaceАко искаш мога да обясня по подробно!
А за обувките и аз съм в затруднение!Вчера бях в магазин на К&К и същата работа,предлагат ми затворените за прохождане,и то една бременна продавачка,аз викам "хубаво като родите, ще видите ,че не са много хубави тези обувки за топло време!", а тя ме гледа невярващо все едно развенчах една легенда! ThinkingПредложи ми едни сандали 45лв!Ей сега!Ще поръчам на систъра да ми прати по някой ,че тук в БГ за нищо ги нямат парите,не че не мога да ги дам, но няма да го направя, защото знам че и за 10-15 лв в чужбина има срахотни обувки,няма да им плащам наемите,колко време ще носи обувки номер 18!!!! #Cussing out
Айде че пак запалих мотора....

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ДИДИКА НА БЕБЕ ВЛАДИ -БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА    newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР.РАСТИ ЗДРАВ,ПАЛАВ И МНОГО ДА РАДВАШ МАМА И ТАТИ !  smile3525
Blanc не съм видяла кои други деца стават и спят полуседнали,може да съм изтървала нещо  Heart Eyes,но нашата мома си става всяка вечер  Shocked
Даяна вчера следобед вдигна температура 39,5,давах панадол,еферелган,мазах с оцет и не пада и това си е и вечерта в 12.30 се озовахме в болницата,прегледаха я и казаха,че нищо и няма,но много са и завишени левкоцитите и те незнаят какво да правят  Sad,днес няма температура,но само плаче и все ми е в ръцете  Twisted Evil
Това е оплаках ви се,ставам че пак ревеееее  Close

# 184
Здравейте и от мен! Жегите не ми влиаят добре, едно ми е мързеливо. Само успявам да си свърша домакинската работа и не ми се сяда на компютъра.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ И НАЙ-ВАЖЕН РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАМА ДИДКА! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!
Честито и на озъбилите се. Деница е още сама с два зъба, аз също се бях замислила за четка и паста, но много големи четки продават в аптеките.
И аз явно съм от лошите майки, Деница я обличам само с боди и рокля /за красота/ или боди и къс панталон. Чорапи и обувки не съм слагала отдавна, нито навън, нито у дома.
Само да се похваля, че съм много доволна от нашия татко тази отпуска. Heart Eyes Помага вкъщи, разхожда децата /вечер основно той ги извежда/, аз даже успявам да си почина. Wink
Засега толкова от нас. Хубав ден и приятни разходки!

# 185
Здравейте и от нас!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ДИДИКА НА БЕБЕ ВЛАДИ -БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОРЧО!!! Да е жив и здрав, много послушен и да има безгрижно детство!!!

Ние вече сме си в София при Дружбенската ни компания, добре сме с Ники, излизаме преди обяд и привечер, а в жегата на обяд сме удома и той си поспива.
По въпроса за сандалките ние му купихме вече, че му е доста топло с буйките на КиК. Взехме на Капчица, естествена кожа отвътре и отвън, много са хубави и удобни - 18 номер за 26лв. Бяха последните от този модел, станаха му много добре и ги взехме веднага.

Честити зъбчета на обзавелите се! Ние сме с 6 за сега, но май скоро ще има още едно, че е доста твърдо мястото.

Приятни разходки на всички!

# 186
  • софия
Честита радост на мама punita!Честит рожден на малкия юнак Явор!Да расте здрав и усмихнат!

# 187
  • гр.София
Punita, да ти е живо и здраво слънчицето,да расте будно и щастливо!! baloni baloni

Мама Дидка на бебе Влади,много здраве и любов и от нас!  bouquet!

Eliona,бъди човек,отвори бара с разхладителните напитки Simple Smile

# 188
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ДИДКА !

# 189
  • софия
Гле'йте к'ви обувчици  smile3518:
http://www.gap.com/browse/category.do?cid=6467&pageID=-1
http://www.oldnavy.com/browse/category.do?cid=6301&pageID=-1
Тези са за мацки  Blush!
А,тези,за пичове  Mr. Green!
http://www.oldnavy.com/browse/category.do?cid=13126
http://www.gap.com/browse/category.do?cid=6394

Днес ми се стори много топло и си останахме вкъщи,но вместо да си почина си "оставих очите" в тези два сайта  Tired!Харесах на Найа тооооолкова неща  #Crazy...

# 190
Честит първи рожден ден на Яворчо! Много здраве, усмивки и щастливо детство!

Честит рожден ден на мама Дидка! Много здраве,късмет и любов! newsm51

# 191
Dani, мила, ти си намерила точно какви сайтове да гледаш. Американците са луди по Гап и Олд Нейви, систерчето ми беше надонесла доста неща оттам на тези две марки, имам един страхотен гапски панталон, ама все още не влизам в него, уфффф.... Ценичките са малко идеални, ама може да се хванат намаления Sunglasses

Мамо Марго, твоя пост все едно аз съм го писала, напълно съм съгласна с теб newsm51 В БГ всичко е изкуствено завишено, направо безобразие са цените на бебешките неща. Аз като дойдох тук преди два месеца и полудях от покупки, всичко ми е по-евтино и по-изгодно, а най-често се оказва и по-качествено (не винаги, разбира се). Например купих чисто ново бъги, с което да можем да летим и което буквално карам до пред стълбите на самолета, за скромните 49 евро чисто новичко, немско проиzводство на фирмата ХАУК, къде ще намеря в БГ толкова евтино и качествено???Намерих я толкова намалена, zащото била модел 2006, голяма трагедия, едва накарах сина ми да влеzе в количка, произведена миналата година Joy

Тук утре е неработен ден, така че ура, ще си почиваме с татито.
Лека и приятна вечер, момичета!

# 192
dusheto i dani 777, хвърлихте ме в спомени за истинска шопинг терапия. Обиколих много държави и съм съгласна, че в България се праят на луди що е т'ва намаления(ш'тот много пари имаме). Да не говорим за по-известни марки, който са престиж да притежаваш тук, а са нереално скъпи. Айде, че винаги се ядосвам, ама не съм само аз ,нали?

Струва ми се вече, че съм сгрешила с покупката на сандали К&К. Макар 20 номер, скоро ще са му малки, а цените са неоправдано завишени!

С какво настроение влязох, а сега?
Важното е ,че с ваша помощ пооплакнах око по модели бебешки аксесоари. Ама ги искам всичкитееееееееее

# 193
Хей,привет и от нас.Аз вчера се върнах от Истанбул, а днес си взех бебката от село.Много ми се видя пораснала за тия 3 дни. Simple Smile Ей,направо си починах ,а уж бях по работа.А преди да родя тия пътувания ми се виждаха кошмарни.Сега вечерта се чувствах супер,а сестра ми беше зверски изморена.Майчинството  явно закалява много.

Честит ПЪРВИ рожден ден на Явор на мама Пунита.Да расте много,много здрав,силен и  щастлив.Да слуша мама и тате ,а и те него!!!!

И аз си падам много по Гап и Олд неви.Миналата година си поръчах на едни приятели около 10 чивта чехли-джапанки за по 9-15 долара чивта.Ама сега няма кой да ми донесе,ако си поръчам пак... Sad

Исках много да пиша ,ама докато изчета и забравих кой-какво. Embarassed
Малко ще преговоря и пак ще се включа.

# 194
Привет  Hug,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОРЧО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДИДКА!

ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ   bouquet  bouquet  bouquet

При нас нищо ново. Както обикновено времето не ни спира и сме навън и в жегата - ходим в една горичка до нас, където не е толкова горещо.  Кучета отдавна ни познават. И ние тях.  hahaha

Аз тъкмо улучих размер затворени обувки и сега трябва да търсим сандали. Вече имаме една несполучлива покупка. Много са красиви - затова стоят върху телевизора, но изрязаното  се впива в пухкавината на крачето.  Хем ги мерихме.... doh

Общи условия

Активация на акаунт