АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 028
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дорбо утро момичета!

ЧРД на Мама Дидка на бебе Влади! Много щастлива, здрава и обичана!

Ние продължаваме да си спим по цяла нощ без ставания. А тази сутрин за първи път му дадох кисело мляко с бисквити. Изяде всичко, очевидно му хареса. Записах го и на кухня и чакам в края на месеца да ми кажат дали от юни или от юли ще има място.

Иначе по цял ден сме навън освен следобяд, когато спи вкъщи. Днес или утре ще сме на консултация да видим колко е наддал.

Лек и успешен ден от нас!  bouquet

# 166
Честит Рожден Ден на Мама Дидка на бебе Влади   bouquet

Aila, честито 5-то зъбче на Ваня и виж сладурката как само догонва другата сладурка Ники  Heart Eyes

Ние сме добре Simple Smile Бебка има само хрема, но и капя Виброцил за нея. Имаме и ние пъпчици по вратлето но вече са от слънцето не е обрив Слава Богу!

Mama Margo,   Heart Eyes И да се оправяш!

Ставам да пооправя, че е лудница тук  Crazy

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 08:51 от val_stef

# 167
  • София
Честит Рожден Ден на Мама Дидка на бебе Влaди! Пожелавам ти всичко най-хубаво!

nana77 , а какво кисело мляко използва? Нашето педи каза да купувам някакво на Нестле и да го заквасвам, но още не съм опитала  newsm78

И аз търся сандалки, ако някой намери хубави и на нормална цена да каже  Hug
Марти е с обувките на Колев и Колев, но само ако го пускам на земята да ходи, иначе е босичък и му много хубаво  Party
А ако видите на какво приличат тези обувчици... ужас, разлепени, изтъркани, все едно са ползвани поне две години. Twisted Evil

Elwing, Мадона,  ако ходим на море, тръгваме утре и се прибираме в неделя или понеделник. Но другия месец сигурно ще ходим за повече. Може би ще направим няколко пътувания  Thinking

# 168
Добро утро и от мен!
ЧРД на мама Дидка на бебе Влади и от мен!

Днес ме мъчат разни тъмни мисли...не е за разправяне. no Гледах прогнозата че отново се очаква жега   Nature Sunny , но и вятър и чакам дрбения да да се разбуди и да драсваме навън. Горкото пак се мята цяла вечер заради зъбите.  smile3507 Надути са му и долните резци(или кучешки зъби), а уж първо трябваше да се покажат горните зъбки. Хм..  newsm78
Та за черните мисли...искам да ви попитам всички дали изпитвате ревност?  newsm12 Ревност за децата, ревност за мъжа до вас... От кого, до каква степен...?Друг път ще обяснявам защо задавам такива идиотски въпроси. Само да допълня, че ревността съсипва и е най-отвратителното чувство за собственост от което не мога да се отърва, въпреки опитите ми да подтискам това. Banghead

# 169
  • у дома
привет  Hug
Ще се опитам днес да се разпиша както подобава  Mr. Green
Независимо дали ви харесва или не, сега следва един дъъъълъг пост (предупреждавам - който не му се чете, просто да го прескочи)  Blush
Напоследък не ми остава време да седя пред компа, по точно време се намира по малко, но компа ни е зле и за ремонт.. както и да е  ooooh!
Ходим на разходки насам-натам, дори се засичаме с юлски бебета ЦЪК-ни  Party (августовските нещо съвсем се скатаха)  Crossing Arms в събота бяхме на излет, палихме огън, пекохме наденица, Ния си одра лицето в един храст, после едно змийче се опита да я полази, докато спеше и такива ми ти работи  Laughing ЦЪК-ни
Дивеем и с нетърпение чакаме зъбчетата да пробият ципата най-сетне и да се покажат – прозрачни или не, каквито и да са  Mr. Green
За моренцето – гласим се да отидем края на юли, на гости  Mr. Green  Party дано не ни мине черна котка път  Praynig ах, моретооо   grinning039 какви са тези памперси-бански? Къде се намират, в пакети ли са или на бройки?  newsm78 Сори, ама за първи път чувам  Blush ние започваме кухнята от 1-ви септември  Peace а концертите тази година ще ги пропуснем по ред причини, желанието си го имаме  Peace

ЧъРъДъ на Мама Дидка на бебе Влади   bouquet Честити месечинки на днешните сладурковци и специално за един от тях   Heart Eyes  Hug  Mr. Green
val_stef радвам се, че вече сте по-добре и гадния обрив се е махнал  Hug nana77, какви бисквити сложи в кис.мляко  Thinking blanc бих казала – 70 цирки да им излезнат  Shocked
nana77 , а какво кисело мляко използва?
И аз търся сандалки, ако някой намери хубави и на нормална цена да каже  Hug

Aila поздравления за зъбатите мацки и кърменето, не те ли хапят много  Mr. Green Elwing виж в Цар Лъв в Люлин, там имаше доста богат избор на няколко марки пюрета  Peace пиле, пуешко и заешко, с по-малко съставки  Peace жирафчето го получихме след месец от изпращането на писмото  Hug dusheto  Hug ние сме без зъбки, както отбелязах по-горе, но може да й давам суров плод, ябълка, банан, круша – настъргани или намачкани, а в крушата и ябълката може да се добави лъжичка каша, за да стане по гъстичко  Peace
Бебешкото плуване мноооого ме радва  Laughing  Eliona не че съм подстрекател, ама някой да облече Ния по този начин в жегите  #2gunfire Но си има по зиморничави хора, които се обличат повече... ех, зъбки, зъбки  Mr. Green Kaili поздравления   bouquet Мадона защооооооо няма корабче и за меееееен  Hug   Пиперче май и аз съм от лошите майки  Joy е слагам някое парцалче върху бодито, но сме с голи ръце и крачета   Laughing
Уф, стига толкова  ooooh!

Hug и  Heart Eyes за всички мами-та, които пропуснах да спомена  Grinning не е с лошо чувство, просто трябва да се чисти и прави пюре преди диването да се събуди  Mr. Green
приятни разходки и свиркайте като заформите някоя квартална сбирка  Whistling

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 10:11 от blueeye®

# 170
  • София
Елен купих Верея 2,9 процента, зелена опаковка по съвет на една юлска мама, с която разхождаме заедно бебоците. Калоян много го хареса, всичко си изяде.

Блу бисквитите са обикновени с масло Житен дар на Нестле. Аз такива му давам откакто е захранен с глутен. Харесва ги. Дори следобед на разходката му давам бисквитка в ръчичката да си гризе.

# 171
Здравейте! Party
           ЧРД Мама Дидка на бебе Влaди!
     Ние по цял ден сме на разходки,ама вече май ще се прибираме по обяд,че е доста топличко.И Наско е целият в пъпчици от топлото.Сополиви си и все чакам някой заб,но все нищо Sad
     Честити зъбки на куклите на Айла,те вече за луканка готови Wink
               Леки разходки и послушни дечица Peace Hug

# 172
  • у дома
nana77 миси   bouquet

Честита 1-ва годинка на Явор на мама punita   baby_neutral bouquet нека бъде много здраво и слънчево дете за радост на мама и тати  Hug   bouquet

# 173
Добро утро, лейдис Laughing

Мики пак яко се е увлякла в разкази, обаче е много сладко - за всекиго по нещичко, хи-хи. Като си дойда на 7ми юни ще заформим с теб една августовска среща пък ще видим дали другите мамита няма да се размърдат Joy Ние с Начко сме от доста активните, видяхте на първата среща от район Младост-Дървеница кой единствен се домъкна до Света Троица smile3501

Тук от 30 градуса вчера стана 8, много неприятна работа, с отвратителен вятър, който ни закова вкъщи. Чакайте го да дойде и при вас, явно е някаква вълна.
Честит рожден ден и от мен на мама Дидка с пожелание за много здраво бебе Влади, много щастие и красиви моменти в живота й!
Имаме и едногодищник, виждам. Да ни е жив и здрав!!!

Каримче, много добре те разбирам мила, аз съм такава отвратителна ревнивка, или поне бях де! Почват да ме мъчат едни съмнения и тревоги, страшна работа. С дисциплина се превъзпитава, аз поне успявам, горе-долу Joy Не се терзай, а си гледай живота и детето и им се радвай!
Айде мацки, лек и усмихнат ден!!!

# 174
  • София
Честита 1-ва годинка на Явор на мама punita   baby_neutral bouquet нека бъде много здраво и слънчево дете за радост на мама и тати  Hug   bouquet

Леле, кога мина 1 година   ooooh!
Да е жив и здрав, да расте весело и усмихнато момченце и много да радва мама и тати!

# 175
  • В ЛЮтеницата
Леле, каква жега е!!
Пак не успявам да се "впиша", защото с две думи не мога  Twisted Evil , но за Първия рожден ден в темата - правя изключение:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, малко зайче! Да пораснеш здрав и весел и много да радваш мама и татко  newsm51 newsm59 newsm67  bigdance2 Tada !!!!

Кога пораснаха тези деца  newsm78?

ЧРД и на Мама Дидка!

Лора всичко друго слага в устата, но дам ли бисквита не я близва      smile3514
Още е само с  4 зъба, та вече и аз завиждам. Благородно  Blush!

# 176
Честит рожден ден, Яворчо!!! Много да си здрав, весел и щастлив!!!!!!

Блу, поръчах бански от Данет на Бамбиномио, иначе някъде четох, че мин. година имало на Памперс в Метро

Пресиан има днес 6-ти зъб !!!!!!!!

Онзи ден получихме жирафа от Памперс., около 4 седмици след писмото

Знаете ли в колко отварят вратите на катедралата с 3-те чудотворни икони? Дали много рано сутрин няма да е по-спокойно?

Сега показвам на Преси танца на патето с неговите ръчички и се залива от смях. Пробвайте!

Лек ден !

# 177
  • София
ЧЕСТИТА ЕДНА ГОДИНКА НА ГОЛЕМИЯ МЪЖ ЯВОР
Hug  bouquet

# 178
  • София
Привет и от нас! Hug
Честит 1ви рожден ден на едно майско августинче! Да расте здрав, умен, силен и да радва много мама и татко!
Честит рожден ден и на мама Дидка на бебе Влади! Бъди много щастлива и обичана жена и майка!   bouquet 
Честита месечинка на Токи и всички останали!  Hug Heart Eyes
Честити зъбчета на обзавелите се! Peace
Блу, къде е този "цар Лъв"? Blush
Карим, не знам за кой тип ревност иде реч. При мен е така - мъжа ми не го ревнувам, но Ивчо... ужас направо. Горката ми снаха.  Crazy
Чували ли сте - иде ли край на тези жеги?? Направо не искам да мисля, ако подхванат от сега... И как ще правим срещи? Рано сутрин?  Tired
Прекалих, а искам още да пиша... Embarassed
 Heart Eyes

# 179
  • София
Здравейте мамчета Hug аз съм на гости, а нашия комп още не работи

Кой знае колко теми съм изпуснала ooooh! не мога да се заблуждавам, че ще ги изчета

Аз да се похваля какво се случв с нас..... ама то май не е  за хвалба  hahaha вече и ние си имаме зъбчета Blue пробиха ни след концерта

2чки отдолу. Яна вече сяда самичка и като я държа за ръчичките ходи. На 13.05 я кръстихме, а тя се държа чудесно

Хайде целувки от нас, пък един хубав ден .......

яяя имаме си рожденик вече?! ДА е ЖИВ И ЗДРАВ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт