Разтълкуване на сън

• 255
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
Имах един много странен сън,ако може някой да го разтълкува,че се притесних….
Сънувах че съм на някакво място,където ми правят нещо като диагностика на аурата,на края една жена ми даде някакви листи,на последната страница пошеше-2028 година,попитах какаво е това, а тя ми каза,че 2028 година ще умра от бъбреци !
Ако може някой да ми даде някакво разтълкуване на този сън,че се притесних.
Благодаря предварително

# 1
Нямам представа, но бих отишла на лекар да си проверя бъбреците.

# 2
  • София
Умирането в сънища не предвещава смърт и в реалният живот. Според мен обърнете внимание на здравето си.
Според мен това е водещото.

# 3
Аз не съм умрял в съня си,каза ми една жена че 2028 година ще умра от бъбреци

# 4
Със сигурност няма да умрете от бъбреци. Сънищата работят със символи, а не директни съобщения. Астрологично бъбреците се свързват с Венера, везна, баланс, взаимоотношения, справедливост. Бъбреците / вода, филтриране, може да искате да изчистите (смърт - трансформация) чувства на вина или друго ако ви мъчи. A Аурата каква беше - цвят, ярка, светеща, мътна... Това би трябвало да даде повече информация за емоционалното ти състояние.
Аз по скоро бих мислила в контекста на някаква връзка, а не на здравословно състояние. Но това са само идеи, не знам какво означава сънят.

# 5
Нямаше цвят на аурата,в стня бях на нещо като диагностика,но това го знаех аз,не като специално изследване и виждане на цвета на аурата,като цяло правя рируали за изчистване със сол и с ексфулиант( пак със сол ),може би има нещо,от това което написахте,не знам,до сега не съм сънувал подобен съм,и малко ме стресира

Общи условия

Активация на акаунт