Клю, все още стискам палци да се приберете по-скоро у дома!
Днес Лина става на половин годинка и ви черпя
с
тя говори много, но неосъзнато. Като и повтарям нещо много пъти, на другия ден започва да го казва, е разбира се да е нещо лесно. На мен не ми говори когато и го повтарям, но после (сутрин най-вече) започва сама да си повтаря и се кефи сама на себе си. Много е забавна. Но такъв характер извади!!! Много обича часовника ми и телефона на баща си. Вземем ли и ги пищи та се къса, чак и избиват сълзи. Докато и ги дадем не спира да реве...Инат и половина
От вчера вечерта след баня е като рак в личицето..
Що нещо изчетох от сутринта, а немога да си синтезирам в мислите НИЩО!!! НЕЗНАМ КВО ДА ГО ПРАВЯ, ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ?!?! КЪДЕ ДА ГО ВОДЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ?!
НЕ вярвам в класическата медицина по отношение лечението на атопичния дерматит от алергично естество 

естествено може и през уикенда- с татковците, защото ще е по- лесно предвиждването- само да не е тази събота и неделя, която идва, че ще съм на работа 
на никой да не се случва такова нещо.
бързо оздравяване и да няма разплакани мами и проблеми и изобщо всички гадости по далече от тук. 
на Мирена-много щастие и никакво нещастие,само усмивки 

! Бу и той се опъпчи от жегата и все се каня да му правя малко отвара та да го поливам!
!
! Да растат здрави и усмихнати
!
, Мирена, бъди мнооого здрава, щастлива и обичана от близките ти хора!
. Та, Цвети, казвай кога са ти почивните дни и направо да заплюваме
.
Благодаря ти все пак
.

и все хубави...първо един приятел, който живее във Виена, после баба ми с единия ми първи братовчед, който зайкото е на 3 годинки и милия много ми помагаше с бебчо, гали го като плаче, съобщава ми какво прави бебто и му подва играчки, абе супер ейййййййййййййй