С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 292
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден Мирена   bouquet

Клю, все още стискам палци да се приберете по-скоро у дома!

Днес Лина става на половин годинка и ви черпя Simple Smile с

# 151
Честито на мама и бебе Лина.   bouquet   Благодаря ти за почерпката. Кога пак ще ми се отвори възможност да нащипя бузките на Лина? newsm78

# 152
ЧРД, Мирена:)
Карил, имахме даже среща още докато бяхме бременни в този Ривър Сайд, доколкото помня с мамите, чудно е там, даже малко по-прохладно.
А какъв професионален празник е днес? В холандия 14 май бил на майката   bouquet

# 153
  • София
Мирена, честит рожден ден!!! Бъди обичана и щастлива, и нека бебчето те слуша мнго!

Честито на вчерашните и днешните шестмесечковци!!! Много здрави да са малките бебочета... то май това сега е най-важното...

Жени, дано Дарито бързо се оправи, и дано плаче от зъбки... Тя и Йоана напсоледък с писък се буди.. май е от зъбите...

Ние ходихме в южния парк вчера, а предния ден на Витоша. Много ми е хубаво когато нашия тати си е вкъщи и има време да ни се радва. А Йоана е станала като пумпал... Върти се като луда, уж не и харесва по корем а тя само така стои, като я преобърна пак се връща наобратно...и пищи от кеф...

А това с говоренето... много ми е странно  newsm78 тя говори много, но неосъзнато. Като и повтарям нещо много пъти, на другия ден започва да го казва, е разбира се да е нещо лесно. На мен не ми говори когато и го повтарям, но после (сутрин най-вече) започва сама да си повтаря и се кефи сама на себе си. Много е забавна. Но такъв характер извади!!! Много обича часовника ми и телефона на баща си. Вземем ли и ги пищи та се къса, чак и избиват сълзи. Докато и ги дадем не спира да реве...Инат и половина

# 154
Мами, моля ви ако имате възможност да ми намерите координати на хомеопат, класик, който да ми излекува Данито CryОт вчера вечерта след баня е като рак в личицето.. CryЩо нещо изчетох от сутринта, а немога да си синтезирам в мислите НИЩО!!! НЕЗНАМ КВО ДА ГО ПРАВЯ, ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ?!?! КЪДЕ ДА ГО ВОДЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ?!
От алерголога Мустаков има коренно противоположни мнения...Мамите споменават д-р Албена Ангелова - дерматолог. Да си ходя ли при мойта във ВМА - д.р Боянова, с която трябваше да се срещнем повторно, за да види как се е повлиял от мазилата??? Направо съм в ШАХ. След мазането всичко се връща с ПЪЛНА СИЛА??? КАЖЕТЕ КЪДЕ ИМА ФИТОТЕРАПЕВТ или ОПИТЕН ХОМЕОПАТ, който да е ИЗЛЕКУВАЛ подобен проблем?????? НЕЩО ДА СТЕ ЧЕЛИ ИЛИ ЧУЛИ??? Cry Cry Cry CryНЕ вярвам в класическата медицина по отношение лечението на атопичния дерматит от алергично естество Rolling Eyes Thinking

Tired Tired Tired

П П днес е професионалния празник на ХИМИЦИТЕ и на незнам още кои...чух по по ТВ-то

# 155
Събота и неделя минавах през симеоново и драгалевци за работа, защото околовръстното беше затворено и се сетих за прекрасната ни срещичка в ривърсайд- и си мислех, че трябва да го направим пак - но този път с бебоците- направо казвайте ден! другата седмица пак ще имам почивка през седмицата и може да се съберем Simple Smile естествено може и през уикенда- с татковците, защото ще е по- лесно предвиждването- само да не е тази събота и неделя, която идва, че ще съм на работа

# 156
Здравейте и от нас smile3525
От много хойкане не ми остава време да пиша,едва успявам да прочета нещо отгоре,отгоре.
Егати ужаса с крадеца,адски гадна работа #2gunfireна никой да не се случва такова нещо.
Дариян също е целият в пъпчици,но днес сме на консулт. и ще разбера от какво са и с какво да мажем.
Наде,и дребния като му пробиваше първият зъб понякога отказваше изобщо да яде,или хапваше по малко.Имали сме дни в които ядеше само по два пъти,направо до истерия бях стигнала(да не ми се зиноса детенцето от глад) newsm45
На всички болни   ylinfant newsm30 бързо оздравяване и да няма разплакани мами и проблеми и изобщо всички гадости по далече от тук. #2gunfire
 bdbaloni  Gift на Мирена-много щастие и никакво нещастие,само усмивки    costumed034
Айде да се оплача малко и аз-все още не мога да заместя хранене,или хич не ще пюре или хапва по малко и ревва.Лошото в случая е,че после не иска и мляко и направо незнам какво да правя.Някой да има подобен проблем???Пробвах с храна от кухнята-и там същата работа smile3511

От известно време и Дарито почна да се буди с плач вечер,но незнам на какво се дължи.И вторият му зъб се показа,затова не мисля,че при нас е от зъби.
Слънчев ден от нас,по късно ще пиша-след консулта.  Nature Sunny newsm32

# 157
  • у дома...
Дени, Ани и тя е с пъпчици от топлото - мажа с Бочко, мажа с Здраве, мажа с Пенатен... незнам вече с какво да мажа  Cry Мами дайте идея какво да правим?

Софко, Дима-Дари - благодаря ви за отговорите   bouquet Hug

# 158
  Пъпчиците от топлото много добре се повлияват от бани с лайка или смрадлика  Peace! Бу и той се опъпчи от жегата и все се каня да му правя малко отвара та да го поливам!
  Марийче, пусни търсачката! Преди време тук във форума бях чела добри отзиви за една хомеопатка, но убий ме, немога да се сетя за името и  ooooh!!
  Честита половин годинка на всички беборанчовци, които съм пропуснала в последно време   bouquet! Да растат здрави и усмихнати   bouquet!

# 159
  • София - Дианабад
 newsm59, Мирена, бъди мнооого здрава, щастлива и обичана от близките ти хора!
И ние си имаме пъпчици, появяват се, изчезват. Комарите също ни хапят вече.
И аз се сетих за Ривър сайд - много беше хубаво и наистина трябва пак да се видим - в жегата ще е идеално там Grinning. Та, Цвети, казвай кога са ти почивните дни и направо да заплюваме Grinning.
 Heart Eyes

# 160
  • София - Дианабад
Честит празник и на Роси 74! Желая ти професионални успехи!
Рени, мерси за инфото за пъпчиците. Тя и Ралчева ми беше казала да я обливам със смрадлика, ама още не съм пробвала. Довечера може да опитам.
 Heart Eyes

# 161
Честит празник и на Роси 74! Желая ти професионални успехи!
..
Разби ме тотално... какъв празник?  newsm78 Благодаря ти все пак  Hug.

Мамчета, имах проблеми с ПЦ-то, сега гледам че пак много сте изписали... не съм чела много, моля за извинение - но пък разгледах снимчиците ви от срещата - вие сте били много, а и явно добре сте си изкарали!
Изабела - на много патерици - ЧЕСТИТО и от мен!!!   bouquet

И ние кръстихме Гери на Гергьовден - ето малко снимчици от нас:

Мога само да похваля Гери, която не беше уплашена, а заинтригувана от това, което и се случваше - даже помисли, че ще я къпят в купела  Laughing.

И, искам още да се похваля - живот и здраве след 5 месеца ще ставам пак леля!!!
Пожелавам на всички болни бебчета бързо оздравяване!  Hug

# 162
Здравейте момичета! Hug
НИе от гости тази седмица не може да се оплачиме Heart Eyes и все хубави...първо един приятел, който живее във Виена, после баба ми с единия ми първи братовчед, който зайкото е на 3 годинки и милия много ми помагаше с бебчо, гали го като плаче, съобщава ми какво прави бебто и му подва играчки, абе супер ейййййййййййййй Wink

Честит ройден ден и от мене на Марена!Девойка засмена! Heart Eyes

Честита месечинка и на Лина!Да расте здравичка и послушна! Grinning

Изабела, честито госпожа!Много семейно щастие и само радостни мигове от тук нататък!  Flutter
А пък свекървата,тури му пепел, дето има една приказка, аз на мойта и казвам, като не ми хареса нещо дето ме съветва, "Да.да""Добре", пък си правя каквото знам, тъй е най-сладко, е и позаинатявам се доста, ама ме кефииииииииииии на инат hahaha
Щото и мойта не е никак лесна, ама айде туй е друга тема Twisted Evil

Клюки, моля се бързо да оздравее бебчо, и да се приберете на уют и спокойствие вкъщи!

Дени, ние вече нощем спиме на отворен малък прозорец, че не се издържа, при нас става 24 градуса, бебчо се поти, не го завиваме то 3-4 дни, спи с боди с къс ръкав и тъничко гащеризонче пижамка и човалче, леле май трябва да махна чувалчето че докато го писах се припотих......... #Crazy newsm78

Иначе, на нашия тати почти му мина гадния вирус, ама успя мен да ме зарази и сега съм на фаза сополи, кихавица, кашлица, минах през гърлото, гадната класика на бацилите, ейййййййййййййййййййй, опазих се 2 години и сега ме фана мръсника....... Close

Иначе бебчо хапва и тиква вече и много  я харесва, цунки, ще ходя да му направя пюренцето и на дидя Flutter

Чудесни снимки, за малко да забравя, супер свежи, дано и ние скоро да се квлючиме, сега търсиме активно кола
Някоя мама да има ауди Б4 или пежо 306 комби, приемам опит и съвети Mr. Green

Карил, дано лошото чувство от нахълтване на мерзавеца да отмине!, мене са ме обирали много пъти, и като знам че някой ми носи дрехите, това преди 7 години(цял багаж като студентка са ми крали от паркинг на болница, една циганка искаше на ръка да ни гледа и стана каквато стана, разбиха колата и ни обраха, простаци)

Айде мацки чао, отивам че мусакат ме чака да я досгтовя, беше ми приятно bowuu  bouquet

# 163
           Между две разходки запис от нас!Не обичаме жегата и София  е разголена максимално-боди с къс ръкав и сукманче късичко.Крачетата и мажа с Клоран-слънцезащитен.Подстригах и косата/по съвет на Карил съм и втория стилист,след попа/.С машинката я оформих набързо и добре,че не разбира,иначе като Карил щеше да изпадне в шок,виждайки се в огледалото.Не съжалявам,защото така ще и се уеднакви,че на места беше плешива,на места с кичури.Сега излизаме с кърпи и разни други аксесоари,за да познават,че е момиченце.За спането през нощта-спи по боди с къс ръкав и завита с тънка пелена.За обличането-моля ви не прекалявайте/снощи видях семейство с тригодишно момченце,облечено с тениска и риза отгоре,а те му носеха и якето/.Е няма начин това изнежено детенце  да не привлича като магнит вирусите.
            Пожелавам бързо оздравяване на малките сладкишчета,които са в болница.
            Стискайте палци на баткото,утре са му заключителните тестове за първи клас и отивам да му дам да се упражнява и пак навън!
            Хубава седмица на вас и семействата ви!

# 164
Здравейте, момичета. Бебо спи, а аз да попиша малко. Че навън е жега и мисля да го извеждам по-късно. Снощи, например, след 19.00 излязохме. Засега не сме се опъпчили. И ние спим през нощта на отворен прозорец от три-четири дни, по боди, пъхнат в пролетно чувалче, бос вътре. През деня прозорецът е отворен непрестанно. Нямаме вода от сутринта, та нищо не мога да направя. Бясна съм и седя на компа, докато Мишето спи. #Crazy
Да ви се похваля - в събота вечер първата думичка на Михаил беше "баба" и после "бау-бау". Друга новост ни е придвижването по дупе, когато е по гръб. Освен това вече си хваща крака и си лапа палеца. И също така напоследък много обича да ме дърпа за косата, която почти не остана, и се залива в смях.... baby_neutral
Дима Дари, с какво захранваш? Помисли дали просто въпросното пюре не му харесва....И още - в какъв ред даваш млякото - първо пюре и после кърма, или обратно? newsm78
Честит рожден ден на Мирена! Бъди здрава, щастлива и с късмет!
Честити половин годинки на Лина и Габи, и на всички бебоци с повод!

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 14:36 от masha

Общи условия

Активация на акаунт