С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 266
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
...Мерси за съветите за зъбите мами....
АБЕ, мажа с Калгел, ама ми се струва, че се кротва защото цока сладкото гелче, а не защото има болка .... Mr. Greenто ДанИто си знае най-добре.. Mr. Green
Разгеле , спи! Praynig

# 286
Ох, от един час се мотая във форума и постоянно правя беля, та изтривам всичко или затварям страницата... Направо се изнервих да пренаписвам и накрая всичко ще е в телеграфен стил... ooooh!

Честит рожден ден, Горис! Бъди щастлива и обичана жена!
Здраве и късмет на бебоците с месечинки днес!

Карил, мисля, че Дани се нерви от зъбите. И неговите бузки червенеят - това било признак, че скоро ще никнат зъби. Hug
Рагтайм, давай спокойно жълтък. Аз започвам идната седмица. Даже по принцип повечето мами вече май дават жълтък. Майка отдавна ме преследва с настояване да му давам. По една четвърт се дава - в млякото, в пюрето или в кашата. Не е алерген. Това не е белтък, Карил ти е писала правилно.
Цвети, и аз преди няколко седмици взех панзорал, щото в аптеката ми го препоръчаха пред другите, ама хич не ми се струва да помага. Само два-три пъти съм мазала и май не смятам повече да пробвам - няма ефект. Повече помагат чесалките. На Мишето долу вдясно му е излязла подутинка на венеца, та предполагам, че скоро ще избива. И бузите му са зачервени - нали това е другият признак.... baby_neutral
Деничка, ако има приз за най-добра мама-домакиня, на тебе го присъждам! Направо ми скриваш шапката - ранобудна, организирана, постоянно шеташ и сварваш с всичко...аз не мога така. В повечето случаи си спя до 10 с бебо, за разлика от бременността, когато скачах в 7 - не можех да спя и през нощта се будех.... Ама си и отспивам сега заради напрежението, което ме съпътства, когато съм на работа. До последно ходех на работа, по събития, в парламента, скачах в 4 часа в събота да водя сутрешен блок, после оставах да редакторствам на политическия обзор...И сега ми се вижда рай и мързелуване времето с бебо!   bouquet

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 12:06 от masha

# 287
Горис, честит рожден ден! Много щастие и късмет!!! Весело изкарване днес!

Наде, работодателя ти трябва да ти даде молба и ти да я попълниш. Ако не можете да я намерите ще ти пратя един образец.

Аз днес съм доста уморена - Марти снощи се събужда 2 пъти да яде. Иначе е добре - много жизнен, приказва, скача. Само напоследък забелязвам как дели хората - плаче от непознати и от хора, които вижда рядко. Вашите бебоци как са? Дали е така, защото нямам време много да го събирам с други хора и по цял ден е с мен и баба си? Приемам съвети как да го социализирам, че не ми се иска да расте стамежлив.
Аз бягам да поработя малко, че после да мога да отида да поспортувам.

# 288
Ха, да се разпиша за последно в темичката!  Hug

Дари на външен вид е добре, но приключенията с нашето разстройство продължават .. Дори имам чувството, че положението се изостри. Преди малко хубаво ме застреля с морковени акита.  Crazy Mr. Green Вече започнах да го обръщам на шеги, че снощи цяла нощ не съм спала от главоболие, заради непрестанните лоши мисли, които ми минават през главата.  ooooh!
Преди малко си хапна за първи път домашно приготвено пюренце. Е, малко зор беше, защото в него нямаше тиква, но го изяде - ориз и картоф. Нали не е проблем, че сложих една кафена лъжичка зихтин?  newsm78 Единственото, което не съм пробвала е твърдите храни .. сега ще чакам резултати. Ще й предложа и бананово пюре. Ако пък и това не нормализира изхождането .. утре отивам да искам талон за посявка (така каза Бърди). Единственото нещо, което ме притеснява повече е това, че от вчера пада голямо спане. За първи път й се случва.  Sad

Честит рожден ден, Горис!  bouquet

Честито на всички месечковци днес! Да растат здрави, силни и палави дечица!  Heart Eyes

А за зъбите, аз също не мога да я разбера дали от това мрънка понякога, но мажа с Калгел 2-3 пъти дневно, за всеки случай!  Peace

Цвети, това че в болницата вкарват и деца, които не са особено болни само, за да си вземат парите, го чувам за н-ти път. Дори лекарката, която посетих вчера го каза. Другото, което ме навява на мисълта, че само съм си травмирала детето напразно е фактът, че не ми дадоха рентгеновата снимка с епикризата. Съмнителни са ми!  Thinking Колкото лекари посетих, толкова различни мнения чух. Жалкото в случая е, че не мога да намеря един, на който да се доверявам напълно.  Naughty  Hug

По-късно ще описвам режим, че сега мрънкаме!

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 12:13 от AngelEyes

# 289
  • у дома...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190941 - хайде на новата тема. Който разбира на нея се спира  Mr. Green Laughing

# 290
ЕЙНДЖИ,
задължително си вземи рентгеновата снимка! Така ако се прави нова СЕ СЪПОСТАВЯТ НЕЩАТА И СЕ ПРОСЛЕДЯВА ТЯХНОТО РАЗВИТИЕ!!! ТЯ е един вид документ за отсъствието или наличността на описаното в епикризата!!!!

Направила си грешка при разстройство да дадеш зехтин и картоф. Остави я на лечебно мляко. НЕ добавяй СЕГА НОВИ ХРАНИ! всеки ще ти го каже. Това за посявката е добра идея.

важно!!!!! Вчера една приятелка ми каза, че ПЛЕМЕННИКА И РОДЕН ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ е БИЛ БОЛЕН ОТ КОКЛЮШ и едва са го установили лекарите!!! Май го е развил след ваксината ДТК. Така че при продължителна кашлица, упорита - трябва да се има впредвид!

# 291
потвърждавам за болниците!! а снимките не дават, защото са "документ, удостоверяващ разход, направен от тях"!!!! Мишо при раждането имаше 4 снимки, но не ми дадоха нито една. НО, ЕПИКРИЗА трябва да ти дадат, как иначе?

Общи условия

Активация на акаунт