06.00 - събуждане, тоалет и 150мл. Фризолак
07.30 - 08.00 - доспиване
10.00 - попара
11.30 - първа 40-минутна дрямка за деня
13.30 - пюре (зеленчуково или месно)
14.00 - следобедна дрямка около 1.30-2
17.00 - кисел или каша
18.30 - втора 40-минутна дрямка
20.30 - баня и 180мл. Фризолак, след което веднага отнася плувката
Забележка: за 40-минутните дрямки Тедката може да се конкурира с Анка-Калпазанка...на 40 минута може и да изглежда дълбоко заспал, но таймера казва "цък' и той е
Два поредни дни като се приберем на обед да хапне Тедката веднага заспива и спи дълго...та вече няма да бързам да излизам след обед или да обядва навън, за да може да си поспива младежът...

Ох, и аз да се оплача...вече трети ден вратлето и гръбчето на Теди се обриват...предполагам, че е от жегите и по-скоро от потта...вечер като го къпя направо му е грапава кожата...сутрин са почти изчезнали...
Днес пък забелязах, че и кожата на пишето му е в пъпчици, та звъннах на педито...тя каза, че щом са само по кожата и няма по лигавицата е от претопляне или спарване...каза ми да взема Пеоктанин (незнам дали така беше, ей т'ва синьото, гадното) и да го мажа...

Момичета, препоръчаха ми кремче от чаено дърво, което става за пъпчици, обриви, ранички, суха и загрубяла кожа...казва се "Чаевец" и аз вече го пробвах...Теди имаше загрубяла кожа на двете крачета...с три намазвания се оправиха...тази вечер му намазах и пишето с него...дано да има ефект

София, страхотна снимка!

Вомитусхил-а се препоръчва и при повръщане

Спокойна нощ, мадамки! Дано утрешния ден е по-хубав от днешния и по-лош от вдругиден! Лека нощ
Да е жива, здрава и Св.Георги да бди над нея!!!
, но пие вода напоследък 

Пищя като изтървана.Та в 6.00 вече взех да й пея песнички и накрая взе, че заспа шушката.И мам с нея до 8.30, когато ме събуди с "ббббууууу, ааа ббббааааа" придружено с плюнки 
и Теди от игра и топлото вече е потен

щото после ще ме домързи и сега смятам една тенджера таратор да направя и да я сложа да се изстудява в