С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 295
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
МЕРЕЛИН,колата ми я взе за час един приятел, после може и да дойда, ...дано да има къде да паркирам обаче newsm78С талони можеше ли там?..Аааа може да я паркирам при поликлиниката. Mr. GreenНО СЛЕД ТОВА КЪМ 17 часа трябва да ходя до 29-то ДКЦ до дерматоложката..е само да звънна на Дж аС еМ-а Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 196
хихихи, открих начина Ваяна да си яде зеленчуковото пюре.
и той е - Марена да я храни, при нея  отваря ЕЙ такава уста :

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 13:19 от iviche

# 197
  • София
Дано днес е малко по-хладно, та да поспят бебоците.

Момичета имам нужда от вашата морална подкрепа.

Преди два дни братовчедка ми роди момченце -  два дни преди да влезе в деветия месец. Бебето е сравнително голямо за етапа си на развитие 2700 кг, 49 см. Обаче милото е било с неразвити бели дробове и инфекция. Веднага от Шейново са го откарали в Детска педиатрия, защото е имало и 38 градуса температура.
Причина за раждането е спукване на водите, поради инфекция. Братовчедка ми ми говореше, че имала някякво течение, но лекарят не е искал да я изследва и е казал, че нищо й няма. Такъв направо да го застреляш #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Раждането също е било много неприятно. Бебчето е тръгнало да излиза с ръката напред и е получила множество разкъсвания. Да се чудиш на тези доктори, абе това на видеозон не се ли вижда #Cussing out
Сега тя е по-добре, но се притесняваме за бебчо. Стискайте палци всичко да е наред с бебчето и  скоро да си го вземат в къщи. Praynig

Иначе Ники много го мъчат зъбки и плаче непрекъснато. Утре ще ходим да видим дали има резултат от лечението с Бактробан и дано слагаме вече третия Пентаксим, че ми се иска да го захранвам вече.
   Ако знаете само как ни гледа в устите и примлясква като хапваме #Crazy. Чак жал ми става

# 198
  • София
Ивиче, много са готини двечките...!!!

Крео, дано да се оправи бъзро бебенцето на братовчедка ти... Представям си колко му е тежко на момичето, дано и тя се възстанови от разкъсванията.

Аз днес съм вързана у нас, че чакам една Булпост пратка... направо се изяждам от яд, че не мога да изляза с дребосъка...

# 199
  • София
iviche, браво за помощничката hahaha

kreo, дано всичко е наред с братовчетка ти Praynig

AngelEyes, много се измъчи твоята Даринка. Хайде оздравявайте и без повече болести!

КлюкиPraynig

Роня, картофчетата бяха от свекървата на сестра ми-100% екологично чисти Grinning.

Налага се да заместя хранения, защото се връщам на работа.
Миналата година когато казах във фирмата, че съм бременна, след като ми честитиха ме попитаха колко време ще отсъствам newsm78.
Отговорих: Май или Юни.
Е, Май мина, така че...

# 200
  • София, Дианабад
Здравейте  Laughing

Сърдечни поздрави от нас с Боби за всички болни бебчета - Дари, Ивко и на мама Златна!  Praynig Praynig Praynig Дай Боже бързо да оздравяват и да няма повече гадни вируси!  Praynig
Крео, дано бебчето на братовчедка ти се оправи.  Praynig

Ивиче, супер е идеята за пюрето.  Laughing Laughing Толкова са сладки двете...  Laughing

При Борис успешно върви захранването и с месце, моткаме се по разходки непрекъснато :lol, но днес малко почивка следобед.  Grinning
Хайде приятен ден  Laughing Laughing Laughing

# 201
Здравейте, банда! Hug
Ние се прибрахме да оставим един багаж, че и похапнахме...и аз докато разтоваря, Тедката отнесъл плувката Grinning ...та сега го чакам да се събуди, че пак да излизаме...
Иначе можах на спокойствие да ви прочета и старателно си водих бележки Mr. Green

Роси74, браво на Гери, че се е държала подобаващо на кръщенето Peace Надявам се и на моя младеж да му е интересно...и честито ти лелинство  bouquet Нека всичко мине нормално и да имаш прекрасно племениче! Praynig
raliar, стискам палци Влади да се предстви добре на тестовете fingerscrossed
masha, да са ви честити първите думички!  umnikuu
nevena131313, благодаря за хубавите думи за малките ни съкровища! Simple Smile
Мишенце, и аз много харесвам играчките на Tiny love...имаме музикална въртележка за леглото newsm07, но за съжаление в Стара Загора трудно се намират...от време на време зареждат в Premaman...
ki4o22, честито ви озъбване! tooth
dida_di75, добре дошла сред нас! smile3525 На коя дата е родена Янита, за да мога да я включа в списъка?
iviche, браво на кака Марена! newsm10

AngelEyes, ZLATNA всеки ден си мисля за вашите девойки и се моля скоро да се похвалите, че всичко е вече зад гърба ви! Praynig
kreo, дано всичко с бебчето е наред! Praynig Praynig Praynig

Май това беше всичко...ако съм пропуснала нещо, довечера пак ще се включа Mr. Green
Ето малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128691&photo=7
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128691&photo=8
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128691&photo=10
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128691&photo=15
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128691&photo=16

# 202
Ех, защо толкова болни душици напоследък... незнам какво да кажа, освен кураж на мамките и бързо оздравяване на малчуганите!!!

Ивиче, страхотна снимка и браво, че си хванала цаката на лапането, на Ваяна  Laughing

Ух- ах, нашия Данни от вчера е направо невъзможен- бие всичко, което му попадне пред очите (най вече мен) и крещи- ту от радост ту от зор някакъв, който аз изобщо не мога да разбера какъв е, но преминава от едно душевно състояние в друго за части от секундата. Не ще да лежи, не ще да спи, сутрин от 6 сме на крак... Вчера, баща му даже благоволи да ме попита смятам ли, че всички бебета са така или на нашето нещо му има и аз естествено казах "О, да, с всички е така!"

Чак започнах да си мечтая да започна работа и аз, та да му липсвам, на малкото магаренце...

Ама, засега се ограничих с четене на флоридския правилник, че е наистина крайно време да изкарам шофьорска книжка- познайте по колко чета на ден- по около 4 пръста... и после пак- рев, бой и скубане на мама, сукане, омазване с пюре, миене на дупе... домакинската работа не я броя... дааа определено се усещам зациклила и сигурно, и с други мамки е така...

Следобяд съм на доктор и се надявам да разбера мистерията с "мърдането" на корема ми, стискайте палци!!!

На фона на сериозните проблеми, на мамите с болни дечица, чак ме е срам да си поствам оплакванията, ама, поне олеква малко...

# 203
  • на странно място ......
Здравейте мацки!
Този път и аз ще се оплаквам, Диляна е със шарка и горкото дете не може да спи, вдигна ми много висока Т 39.7  Shocked, изобщо тази нощ не съм спала побърках се от притеснение, лошото е че аз я заразих, защото миналата седмица ми излязоха няколко пъпки и малоумната докторка ми каза че нещо ме било ухапало  #Crazy
Аз бях сигурна, че нещо не е наред ама тя "не бе момиче какво ме занимаваш с глупости някой паяк те е налазил" #2gunfire
Като я гледам как се мъчи ми се къса сърцето и се чуди как да се почеше!!!

Хайде чао от мен и всички останали болни да се оправят вече, че то не може така  Hug Hug

# 204
Здравейте, момичета!  Hug Благодаря на всички за окуржителните слова!   bouquet Хубаво е човек да знае, че някой споделя болката му, вдъхнахте ми много сили!  Heart Eyes

Ние днес сме по-добре, по-малко акаме и явно лечебната Милупа върши чудеса! Следобед бяхме на лекар и се надявам това да е последното ни скорошно посещение по болест. Изписаха ни Хидра сек за разстройството и Гентамицин ампули, които да давам 2 дена през устата. Продължаваме си иначе с АБ-то, Ципротола и Мукопланта. Днес й сварих чай от шипка  Crazy Дано това лчение има ефект. Докторката се учуди, че са ни изписали толкова бързо от болницата и дори не са затворили 5 дневния цикъл на венозното АБ. Иначе душичката е много жизнена, не дава никакви признаци на болест, освен кашлянето, сополите и акото.
Майчета, пазете децата си и не ги събирайте много с други, защото този вирус се разпространявал за отрицателно време между бебета и възрастни.Масово явление бил, отделенията били претъпкани.
Бързо оздравяване на всички малки мишлета!  Heart Eyes
kreo, помолих се за малкия юнак!  Praynig Сигурна съм, че скоро мама ще си го гушка удома.  Peace
Иве, много са сладки твоите дъщерички!  Hug
Sbruny, скорошно оздравяване, мила и дано бебо понася по-лесно трудното положение с пъпките.  Praynig А тия лекари са си за разстрел, пък кой каквото иска да говори.  #Cussing out #2gunfire

Приятна вечер!

# 205
БЯСНА СЪМ, БЯСНА СЪМ, БЯСНА СЪМ!!!!   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вече ще размажа някой, ама ха да видим кога ще бъде това, но скоро часът ще удари!  #Cussing out
Нали ни предписаха Гентамицин 10 mg, тъпата аптекарка ни сложила ампули от 80 mg, а аз преди малко й я дадох!  Rage Консултирахме се с докторката и тя каза, че нямало опасност. Какво да я правя сега тая мърша? Заслужава утре да отида и да й смачкам тъпата манерка!  bash Та тя изобщо не се замисли за ампулите, даже и не е обърнала внимание колко милиграмови трябва да бъдат!  Rage

# 206
Тоя българския вирус да не се прихваща онлайн?

Бобо ми е много зле - висока температура и повръща много. Утре ще се опитам да навия педито да ги прегледа и двамата (имаме час за контрола за Ники), но не съм сигурна дали ще се съгласи. Трябва да реша кое е по-важно - да видим дали на Ники отита е овладян, или да се диагностицира Бобо. Дано не се налага да избирам утре, дано да ги погледне и двамата. Иначе за още 1 час ще трябва да чакам поне още 1 ден.

Бързо оздравяване на всички болнички бебоци и мами!

# 207
 Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 208
Много ми е тъжно като чета, че толкова много малки душички са болнички  Cry
Дано по-скоро оздравеят  Praynig  Praynig  Praynig
За майчетата моята виртуална  Hug - не се отчайвайте  и в никакъв случай не се предавайте - не е лесно да си МАМА, но затова  е толкова вълшебно...
Спокойна нощ и сладки сънища! Hug

# 209
  • sofia
Много болни дечковци....да се оправят бързо, че няма по-голяма гадост от това да ти е болно детето.
Ейнджи, винаги гледай какво ти дават. Аз и докторката и сестрата ги питам по 100 пъти какво му дават или ако изписва нещо как да го давам и винаги оглеждам опаковките и чета листовките и после давам на децата (и на нас) каквото и да било.....ама ти вече си имаш обица.

Иначе ние вчера се изтърсихме от леглото, после баткото го целна между очите с едно пластмасово шише, а бе лудница.
Иначе и ние ставаме към 7, но вечер вече заспива към 9, нощем се буди по 2-3 пъти.

Общи условия

Активация на акаунт