С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 279
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ!

ПАМ, според мен от една лъжичка тиква нищо няма да стане..Ние от моркова се обриваме и не му понася, ама ВЪОБЩЕ.

ОТ 12 сме на консултация на Мадрид в 17 ДКЦ и после ще гледам някъде по към Народния да паркирам...ЛЕЛЕ КЪДЕ??? newsm78ако на паркинга при БНБ няма място, както често става newsm78

Рени, викни полиция, децибелите са високи...Напълно ти съчувствам... и ние бяхме така, една таксиметрова шофьорка се беше нанесла, и правеше зъл ремонт, та ни ....майката..един месец всеки ден.

Фъстъчка, на мен Докита ми каза да давам вече ОРИЗОВА каша- бил голям. Дадох на Милупа, безмлечна. Една лъжица в АМ, днес ще я дам като каша...или две лъжици в АМ на обяд.

# 16
Изабела, честито и горчиво !!!! smile3525

ZLATNA, дано не стигате до болница. fingerscrossed

Пам
, по-добре започни с тиква, защото е по-сладичка. Аз започнах с морков, но Ваяна направо се потриса от него.

Дени4ка
, аз на Марена преди и сухарите й правех - препичах на тостера филийки и ги натрошавах.

при нас нищо ново на фронта...

# 17
  • София
Фъстъчка, на мен Докита ми каза да давам вече ОРИЗОВА каша- бил голям. Дадох на Милупа, безмлечна. Една лъжица в АМ, днес ще я дам като каша...или две лъжици в АМ на обяд.

И на мен Иванова ми каза че е вече голяма и спокойно да почвам кашата, а после зеленчуково пюре... Проблема ми е, че с количката трудно обикалям магазините като съм сама, а в нашата аптека няма Оризова каша... та идеята ми беше някой да ме светне къде мога да я взема... аптека, детски магазин, някъде по центъра ако се сещате... на Милупа ми я похвали и Рагтайм, така че ще я търся.

# 18
  • София, Дианабад
Разпис  Grinning
1 въпрос ? newsm03
За срещата последно  около 13.00 ч. за салатка в Дон Домат или направо в парка на театъра?

Прочетох,  Embarassed. Пред театърът ще сме към 13.30  Embarassed

Фъстъчка, каша има по супермаркетите, ако имаш наблизо Фантастико или Европа - там има. В центъра, да си призная, не се сещам къде продават. А в новия магазин "Къщата на прасето", също имаше доста видове каши и пюрета.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 11:15 от Дари М

# 19
Благодаря на всички за отговорите  Hug Май наистина с тиква ще започна  Peace Само с една лъжичка ще пробвам днес, пък да видим. А Оспексина дококото знам не дава странични реакции като разстройство  Praynig Не че не мога да изчакам да приключим с приема му, но честно казано, нямам идея колко време ще го пием, защото тази бактерия май е много упорита....И ваксините ще ги забавим още повече... Досега сме само с един прием на Инфанрикс...Ама когато тогава, не зависи от мен.

# 20
  Здравйте мацки!!!
  ИЗАБЕЛА -СТРАХОТНИ СТЕЕЕЕЕ
    Ивко днес продължава с блатата Sad,но е веселичък и ще рискувам да дойдем на срещата. До 14 се надявам да стигнем с Фъстъчка-прехода ще е голям.А колкото до пиенето с вода на Ивко-реших малко проблема-пие с чаша #Crazyмалко по малко ама се файда.
   Златна -звучиш добре-което е добре ,а ние стискаме силно палци с Ивко Посерков

# 21
Здравейте!  Simple Smile

Ние днес сме на линия за срещата  Joy Сега минавам през банята докато Теа спи и идвамееее.

Златна, дано малкот Златенце да оздравява бързичо  Praynig
Жени, как е Дари?
Изабела, желая ви дълъг и щастлив семеен живот  Peace Много сте сладки  Simple Smile

Еййй, бясна съм на Авентските шишета  Close Вчера дадох на Теа да пие водичка и след малко посегнах да я взема и какво да видя  #Crazy горкото ми бебе цялото мокро, ама все едно съм го изкъпала с бодито.Тъкмо я бях разхвърляла по къс ръкав.Та падна едно преобличане.А шишето затворено, просто като пие тя вода и изпуска.Вече няколко пъти ми прави този номер, но сега беше потоп.

Фъстъчка, оризова каша има на МИлупа(безмлечна), а аз купих на Нестле имат нова серия Аллете-оризов грис, много е хубав също  Peace

Хайде приятен ден мами!

# 22
  • у дома...
Дени, поздравления за темата  bouquet Аз предлагам Световната здравна организация да дойде и да ни гледа децата! А кажете какво да правя като гледам, че Ачето вече май ще отказва и Нестоген-а... Та вече съм решила - минавам на кисело мляко от утре! Е, не от раз - първо ще дам сутринта малко, после с бисквитки, и после - в шишето. При положение, че АМ го правят от суроватка, а и в кашите не винаги знаем какво мляко има... Пък и като погледна цените на АМ лошичко ми става - докато дойдат от София до Драгоман и вече се е вдигнала цената с минимум 2 лв /и тяхната майка също!/. То по-евтино ще ми бъде да си купим крава Mr. Green.Тук има една жена от която си купуваме мляко и ще си квася.

Фъстъчка, Беби Колинска имат серия каши Премиум - безмлечни, обогатени с йод и желязо. Много са хубави.

Ани пие водичка /или поне се опитва/ от чаша на Камера. Чашата не изпуска, ама Ани плюе  Grinning
Вчера и правихме реимунизация хепатит Б. Теглиха Ачето - 6200 и 65 см. Ей това дете ме учудва - яде като за последно а качва по 200-300-400 гр на месец. А как да качи като нощем поне 4 - 5 пъти я намествам в леглото, щото или крачето и виси през решетката, или е легнала с главата надолу. Обаче снощи я оставих да си спи напреко на леглото. Иначе с мъжо трябва наряд да даваме край кошарата...

# 23
И още един въпрос - понеже казват, че при захранването бебето трябва да е здраво, наличието на тази бактерия дали е противопоказно за захранването  newsm78 Защото Моника няма някакви признаци да е болна, но пък е на АБ....Дайте съвет  Hug

Пам, аз лично съм спряла захранването и от 2 дена Ники е пак samo на кърма. Смятам докато сме на антибиотик, да го кърмя само, не искам да му натоварвам организъмчето с други храни. Той и апетита си намали доста от вчера, няма нужда от пюренца точно сега.

# 24
Здравейте!
Честито на днешните месечинки!!!

Изабела,честито и ...... както се казва:  "Таз година булка, до година люлка (пак)"!!!  Wink

Ние бяхме на гастроентеролог, заради разстройството на Вики.Оказа се , че Вики има алергия от къмата ми,т.е. има непоносимост към лактозата в кърмата и млякото.Лошото , че мога да заместя кърменето само със соево мляко, а четох в нета доста негативи за него  Sad  Някой от вас позвал ли е млякото Фризосой? Интересно, че ми препоръча да започна захранване след шестия месец първо с каши, после с зеленчуково пюре, и накрая с плодов кисел  newsm78 Понеже нямаме още нито една ваксина, тя каза че и  ваксините най-добре да се правят след 6 месец  Thinking
Сега пием:  Enterol, Bifidus, Aczymes,Smecta,Fenistil и задължителния Вигантол.
 Та,Клюки, на твоята анкета отговарям, че за мен кърмените бебета се разболяват по-често.Не по-малко значение обаче отдавам и на наследствените нещица.
   Относно проходилките, нашия ортопед (д-р Райков) каза ,че мога да го слагам след 6-тия месец. Ние за сега щрапаме в бънджи-гащите, но от др. месец го пускам в проходилката.
    За оциклянето- и аз си мислих, че докато кърмя няма гаден цикъл, ама нъц. Миналия месец точно на Велик ден "боядидах" яйцата, а тоя месец никакъв го няма. Аз и преди си бях от нередовните, затова не се притеснявам.
    За слънцезащитния крем ползвам от медецинската козметика Spirig фактор 50+, много лесно се разнася ,а по принцип съм много доволна и от другите им продукти.

Много писах, ама така е ,като се включвам рядко  Wink

Приятна разходка на всички и да няма повече болни бебоци във форума !!!

# 25
Ох, забравих  : Дени, поздравления за темата   bouquet  Само да те помоля следващия път да ни впишеш в отбора на стрелците, защото ние сме родени на 22.11., в 23,59 часа, а Стрелеца влезе на 22.11.на обяд. Не че има някакво значение,ама Вики се сърди, сигурно и за това в момента плаче   Mr. Green

# 26
  • на странно място ......
Здравейте момичета, не съм ви чела защото се оказа че сте изписали 10 страници, сега се връщам да чета !!!
На празнуващите честито  Hug
На болните да оздравяват!!! Ние с Диляна сме с вас!!!! Heart Eyes

# 27
  • София - Дианабад
Ох, забравих  : Дени, поздравления за темата   bouquet  Само да те помоля следващия път да ни впишеш в отбора на стрелците, защото ние сме родени на 22.11., в 23,59 часа, а Стрелеца влезе на 22.11.на обяд. Не че има някакво значение,ама Вики се сърди, сигурно и за това в момента плаче   Mr. Green
Дени, и ние сме в стрелците. Оказа се, че Стрелец е влязъл на 22.11 в 13,02 часа, а ние се родихме в 13,20 часа. Може би и затова да се преносихме - характер, какво да го правиш. Grinning
Всъщност, не че има някакво значение, ама ей така, ако ти се занимава просто. Иначе не му се притеснявай Grinning!
Хубави разходки! Peace
 Heart Eyes

# 28
  • sofia
Здравейте мами Grinning
Вчера бяхме на консултация - 10кг и 73 см... Shocked и ни сложиха последното полио.
Всички болни да се оправят по-бързо   Hug
А днес успях да сготвя  Mr. Green Не се беше случвало от доста време насам.
Теди яде по 1 бурканче хип по обяд и след час е гладен, ама не ще повече. Сега ще давам следобяд и каша, а тия дни ще му включа и месни пюрета.

Наде, ако намериш козе мляко по-добре. Белтъка му се разгражда по-лесно от кравето.

Аз ще ползвам проходилка, ако не беше тя баткото щеше да ми е само в ръцете. Не лазеше, а искаше някой да го води. Като паднеше по корем и почваше да пищи неистово. Започна да лази след като проходи, но си предпочиташе ходенето. Никога не се е държал за мебели или стените, искаше за ръка и тва е......и сега такова упорито и  инатливо говедце  Crazy

# 29
ВИЖТЕ КАКВО НАМАЗА МАЛКОТО МИ ДЯВОЛчЕ http://www.bumbobabyseat.com/, набързо- ето го как изглежда

Минахме вчера покрай един "Babies'R'Us" и понеже Данни много прилично се държа там- пя, вози се изправено седнал на количката си, държейки се за плота за ядене, одобряваше или не играчките, и книжките, които му показвахме, та реших за проба да го сложа в тая седалка, която досега винаги отричах... добре, ама наш'то човече много му хареса вътре, та не се въздържах и му я взех... от 3 месеца до 2 години може да се ползва (или до 22 паунда тегло). Много е стабилна, изобщо не може да падне напред, а може да си играе с нещо с ръчичките, които са му свободни в случая...
И едно жълто пиле, дето се кикоти и издава глупави звуци като се разтръска- също сам си го избра... е и татито помагаше, де, аз се опитвах по- възпитателни подаръци да му показвам, ама тц...
Снимките със свинската хавлия нямам време да ги качвам, но като се снимаме още малко- ще пусна линк...

БОЛНИТЕ БЕБчОВЦИ И МАМКИ ДА СЕ ОПРАВЯТ ЖЕЛАЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!!!!
Прекрасен ден на всички...  Heart Eyes Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт