С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 272
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
ПУ ПЪРВА ДА НАПИША ЗА ДНЕШНАТА СРЕЩА Hug Hug Hug
БЕШЕ МНОГО ЯКА!!!!

По-късно пак ще се мерна, за да гледам снимки... Peace

ОТЧЕТ ОТ КОНСУЛТА Днес : 7380 грама и 66 см.

# 31
загубих си фотоапаратаааааа-ууууаааааааааааа newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

ма уникално съм тъпа ей-един път да го извадя и да снимам smile3514
дали не го забравих на масата си мисля smile3511 smile3512
отивам да се самонабия Crazy

# 32
  • София
Вчера бяхме на консултация - 10кг и 73 см...
vesi1, да ти е жив и здрав Теодор. Май води в класацията за най-едро бебе ноемврийче.

Наде, ако намериш козе мляко по-добре. Белтъка му се разгражда по-лесно от кравето.
StopКарил ще купува козичка, така, че се пазарете с нея за мляко  Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy Joy

Захранване-започнах да давам от вчера картоф и след около седмица ще продължа с картоф+тиква на Хип.
  Мислите ли, че до края на месеца мога да заменя изцяло две хранения /зеленчуково пюре на обяд и каша или кисел следобяд/ или ще й натоваря много организма?

Проходилките-заинатих се /на свеки и зълвичка/ и несложих баткото в проходилка. А той милия си лазеше изправяше по легла и мебели и взе, че проходи седмица преди да навърши 11 месеца. Иветка не е толкова  шавлива като него, но мисля и нея да не я слагам в проходилка.

Бързо оздравяване на болните бебоци!

# 33
МЕРЕЛИН по едно време в една мама..ох, питай Дари или ..незнам кой дали не  е прибрал по грешка и твоя..Апаратите много си приличаха. НЕ вярвам да си го оставила на масата.. newsm78
Здраве да е, ако си го загубила..сЕти се на мен кво ми е за онУй Sick

# 34
и на мен ми хареса срещата - позапомнип някое и друго име и лице Mr. Green

дано фотоапарата се намери - аз по едно време си търсих калъфчето, но го намерих!

сега тати е навън с мишо а ние с баткото правим домашното за логопеда утре= ПОМАГАЙТЕ! Трябват ни думи, ЗАВЪРШВАЩИ НА "С"! После трябва да намерим такива картинки и да ги лепим! тук съм домъкнала разни списания и гледам, ама е много трудно!

помагайте с думи, а и трябва да са лесни за намиране на снимки после, т.е. не стават финес, мирис, например! сетили сме се за кос, бос, сос, клас, тас, мас, фес, Фас .- ама не еса лесни за откриване снимки  Shocked Shocked

айде, и спокойна вечер!

# 35
Ечи,
компас, лес, поднос, нос, валс...рус, овес ,рис

# 36
Ечи,
компас, лес, поднос, нос, валс...рус, овес ,рис

newsm10 smile3501

# 37
с още нещо да се похваля - ето мишо и моята руса и синеока сестра на празника на деня на Земята - на същото място като на срещата днес

http://forthenature.org/gallery/6/168

# 38
goris, santangela newsm10

Искаме снимкиииииииииииииии Mr. Green

# 39
Набързо да мина, по-късно или утре пак ще пиша...
Много приятна срещичка, чудно временце!
О, Мерелин, много тъпо това с фотоапарата. аз като се връщах, когато вие се бяхте преместили на пейките, видях, че масите са празни...Дано някой по погрешка го е мушнал в чантата. Виж в дрехите, в количката...Ужасно гадно! ooooh! ooooh! ooooh!
Карил, много сме тъпи. Количката много лесно се сгъвала, ама се дърпало отгоре, а не оттам, дето с тебе ритахме с крак. Иначе с дръжките сме го докарали - там така трябвало... Joy Joy Joy аз се разходих хубавичко, купих памперси от склада до нашето радио - там има оригинални италиански, френски и белгийски. Този път си взех Теско, белгийски са, в Англия масово ги използват. 68 бр. струват 19 лв. Щях и там да те водя, че има много качествени памперси, а забравих да ти кажа #Crazy
Кажете, като захранваме с месо, пак ли така - един ден по една лъжичка, после две, три и т.н?! newsm78
Ечи, ВИС, Виталис, Брус, мус, мускус, пенис...ау, това е мръсна думичка, детето не може да я казва... Sick

# 40
Г(л)аден форум... изяде ми поста
Наде, това за козето мляко е добра идея, и има логично обяснение - всяко мляко е за децата на майката - теленцата са доста едрички, а козленцата са по-близо по ръст до човешките бебенца.
Днес бях на варненската лекция на 9 мес. - ами 2-ри мес. сокче, 3-ти мес. плодове пюре - не е захранване... 4-ти мес. зеленчуково пюре - А, това вече е захранване.. от 6-ти мес. месно - иначе амения... За даване на пресни плодове хич и не попитах.  Confused
Моля се, и се надявам, всички болнички дечица да оздравяват бързо под грижовна майчина ласка.
Аз малко повредих пишката на Дарко - от много опъване май преразтеглих и е леко зачервена едната половинка на кожичката - Рени помагай как слагаше риванол на Бу?
Петя, когато детето е болно, вероятно има и по-малък апетит... и може Моника да не иска да си хапва ново нещо.
Ечи - нарцис, ръкопис, послепис (P.S.), кус-кус ...

# 41
Срещичката беше страхотна ,ама и какво пътешествие си спретнахме с Фъстъчките......мани мани с тоя Ивайло Посерков Ревливков ужас-ама поне съм свалила 1 кило Joy
   Ети -мила аз като тръгвахме огледах масата нямаше фоо-казвай кога го извади бе жена-само те чух да казваш ,че все го носиш ама не снимаш newsm78
    Всичкитено бебоци са невероятни и ми беше страшно приятно да се видим с всичкии с новите мами с които днес се запознах-а с Веси и Ивиче ми стана едно свидно и мило като ги видях-ех мацкиии кога пресичахме с голееемите тумби по улиците и как Ети фурията ни побираше в колата и адееее travel
   Карил-браво на мъжагата-днес беше мнооого кротичък.
    Започва ЕВРОВИЗИЯ-нашите са първи bg
   Ето и снимки от срещата ,ама не съм ги натписвала ,е съм много уморена  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eyehttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=131613   

# 42
Много ми беше приятно да се запозная лично с всички ви. Радвам се, че си дигнах мързеливия задник да дойда на срещата.

Да ви кажа имаше по едно време някакъв фотоапарат на масата, но чии беше и дали беше прибран, не знам.

Echi, и ние миналата година ходехме на логопед. Ако ще ти свърши работа мога да потърся тетрадката с думите дето й ги пишеше логопедката.

Снимките са много сладурски.  Grinning

# 43
Ммммммддддааааа, срещичката беше мнооого хубава  Simple Smile Добре си побъбрихме и ние, и децата  Mr. Green Ама големи са ни сладурковци дечицата бе, няма други като ноемврийчетата.Да са ни здравички!
Ети, жалко за фотото  Sad Аз не видях на масата фотоапарат, а си вземах очилата от нея  newsm78
Снимките са много хубави  Simple Smile
Извинете, че не се върнах и не казах на всички "Чао", но зацепих, че Теа трябва скоро да яде и се забързах директно към вкъщи.

Ечи ето няколко думички и от мен ... кокос, въпрос, памперс  Mr. Green

Отивам вече и аз да се хоризонтирам.

Лек нощ мами и малки сладки бебчета  Hug

# 44
Много благодаря на всички за думите! Спретнахме 10 картинки, пък да видим!
Siq, прекрасно предложение - ще ти пиша с поредното домашно...

срещата беше чудесна, доста се изморихме и с баткото накрая, а най-хубавото е че таткото се появи на бял опел и ни откара всичките вкъщи! лека нощ, да спите в кош!

Общи условия

Активация на акаунт