С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 425
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Е, давайте още снимки, де.....Искаме репортаж  Grinning
Мерелин, все си мисля, че някоя мама е прибрала фотоапарата ти. Предполагам, че има още, които са били на срещата, а все още не са се включили тук след нея Peace   Може би е в някоя от тях Praynig

Аз днес дадох пюре от тиква на Моника - остана очарована. Възнамерявах да  й дам само една лъжичка, но тя така настървено лапаше и дърпаше лъжичката, че й дадох 2  Grinning Тази вечер се изака малко по-рядко от обикновено, та се чудя утре дали да давам или не  newsm78  Имам голямо желание да й дам (като я гледах с какъв апетит си го хапва), но може и да се въздържа.

Айде лека и спокойна на всички мами и бебоци  Hug

# 46
само запис     newsm44

# 47
Гледам Евровизия...Мани, мани ...то от травестити и лесбийки бъка, бе...Ама точно първата песен, нашата, я изтървах, че Мишето се дереше истерично след банята, дори не можах да го намажа и заспа на повивалника. Ами големи емоции и цял следобед до 8 вечерта навън...А бузките му са зачервени от слънцето, въпреки че му турнах дебел слой предпазен крем newsm78.
Дано нашата ВОДА се класира, както заслужава. Иначе, дотук май ми харесват песните все на балканските държави-съседки и на Полша. Ама има откровени кичове и песни-демоде.... #2gunfire
Изабела, със закъснение да ти честитя сватбата. Най-сетне успях да разгледам снимките. Много вълнуващо!Бъдете щастливи!  bouquet
Пам, и аз започнах с тиква, даже смесено с картофи. И въобще тиквата му е любима на Михаил. Не се притеснявай за акото. Тиквата разхлабва. Така че утре спокойно можеш да дадеш 3 лъжички. Тъй и тъй си започнала да захранваш...Иначе, по принцип , ако сте болни, не се почва, захранва се само здраво дете. Peace

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 23:52 от masha

# 48
  • София
Е-хе чудна срещичка.

Жалко, че не можах да дойда, но днес ходихме отново на лекар. След второто вземане на секрет се оказа, че имаме стрептококи и сега трябва да ги лекуваме.

Интересно как преди два месеца секрета не показа нищо.  #2gunfire #2gunfire А можеше и антибиотик да не пием #Cussing out

Маша и аз май ще догледам Евровизия. За да хвана нашата песен се примъкнах кърмейки от едната в другата стая.
На Елица малко и трепереше гласа. Явно е била доста притеснена, но като сценография нашите бяха доста по-класни от повечето изпълнения.

# 49
Крео, вярно ли й трепереше? Ау, тъпо...Ама не е пяла фалшиво, нали?
Тъпа работа... #Crazy

# 50
Здравейте по никое време!

Днес пра баба и на Кати дойде на гости и не можахме да дойдем. Тя жената живее на другия край на София и я вижда един път на месец, а така и се радва. Вчера гледала военния парад по руската тв и и пя на беба руски военни песни  Shocked Ама малката в такъв див възторг изпадна, направо и се чудих. Важното е, че и беше забаво на беба с пра баба и.  Grinning Чак към 16.30 излязохме из квартала, купихме малко пюрета от аптеката и поседяхме в градинката до към 20.00.

Иначе вчера бяхме на консултация. Мерките са 7180гр и 69см. Биха и хепатитната ваксина и орева света това дете! Много плака милата, за това докторката реши другия месец да я боцнат за кръв, че щеше да се травмира милото. Урина също не можахме да дадем. Бях купила от тези стерилни пликчета дето се лепят под памперса, ама те се отлепват от мокрото и всичко си отива в пампата! Две торбички отидоха зян. Така че явно ще я дебна някоя сутрин със стерилното шишенце. Мамите на момиченца, споделете как сте взимали урина! Някоя ползвала ли е тези торбички, да знам дали аз нещо неправилно правя... Уж я сложих по най-логичния начин, както ми обясниха лекарката и аптекарката.

След консултацията се разходихме в Южния парк, че е близо. Ама такъв ужас изживях!!!!! Както се разхождаме по една от алеите и аз се радвам, че са окосили тревата изведнъж на 2 метра пред нас по средата на алеята гледам пълзи змия!!!!!  #Crazy Sick Почти еднометров смок както после ми обясниха! Аз имам страшна фобия от змии, не мога и на картинка да ги гледам. Имам жесток уплах от дете. Направо как не припаднах не знам! Явно майчиния инстинкт е по-силен от всичко, веднага се обърнах и избягах с количката преди да изпадна във вцепенение. Отидох на централната алея и седнах там на най-оживеното място да чакам родителите ми, че имахме среща. Като му ударих един рев после! Много зле понасям тия влечуги, за някои не е голям проблем , а и смоковете нали уж са безопасни, ама за мене това си е жив ужас! В центъра на София почти  Sick Така че гледайте си в краката по парковете, ако не я бях мернала гадината по-отрано , а чак някъде в краката ми или около количката сега сигурно нямаше да пиша тука  Sad

Абе дано не сте такива паники като мене, ама аз да си кажа. Внимавайте!

И аз гледам Евровизия, стискам палци на наште!

Лека нощ на всички

# 51
  • София
Не беше фалшиво, но си личеше че е притеснена.

ААААААа току що ни изтеглиха!!!!!!!!!!!!!!!!!  Браво на нашите

# 52
България, България, България!  newsm18 newsm18

# 53
Ураааааааа! bg На финал сме! Ще ги  #2gunfire

# 54
 newsm44 БРАВО  НА БЪЛГАРСКАТА ПЕСЕЕЕЕЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

срещата беше СУПЕР.
ето снимки и от мен : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131613&photo=19

Ети, мила, надявам се да си го мушнала тоя фотоапарат някъде и да го намериш.... Rolling Eyesдаже ще стискам палци да изкочи от някъде

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 01:56 от iviche

# 55
браво на адашката и Стоян на Евровизия!! Абе и сръбската песен и грузинска ли беше, тази на Софо - харесаха ми!!! Нашите - добре, ама тези ризници, дето ги бяха навлекли, нещо не ми се връзват, все с едни и същ "варварски" имидж се показваме, ама то добре, че музиката е най-отгоре!!!

много съм боса с качването на снимки - в същия албум мога ли да ги сложа или трябва другаде??

Гуги за вземането на урина, мисля че за това рутинно изследване не е нужно задължително да е стерилна, ако не става с пликчетата и може да сложиш памук и да го изцедиш в шишенце. питай лекарката си, де!

някакви новини от фотоапарата???

# 56
Добро утро мами!

Иве, хубави снимки!

Снощи не гледах Евровизия, защото у нас влезе крадец. Оставих Дано на каките\с мъжо отидохме до аптеката за АМ\, едната на 7-ия етаж с него, другата на горния била в банята и чула шум. Понеже не се била заключила надникнала към входната врата... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shockedи видяла мъжка ръка да затваря вратата Shocked Shocked Shocked ShockedВЕДНАГА ПО ИНТЕРКОМА КАЗАЛА НА СЕСТРА СИ....И НИ СЕ ОБАДИХА ПО МОБИЛНИЯ...прибрахме се. И тя установи, че и няма ученическата чанта, която е била на пода в антрето, непостредствено до вратата...КРАДЕЦА Е РЕШИЛ, ЧЕ Е ДАМСКА ЧАНТА..ВИКНАХ ПОЛИЦИЯ, ЗАЩОТО ДЪЩЕРЯ МИ ИСКАШЕ..за успокоение...И дойде патрулка. Оказа се че единия полицай го познавам, пазили са прострелян бандит при нас в болницата...И те погледнаха във входа по стълбите и намериха чантата и разхвърляните тетрадки между два етажа най-долу, взел е обаче един чисто нов учебник по немски..добре че не е от най-скъпите, ама на детето си му е скъп-.вчера с голям кеф си го е купила...КАТО БАБИТЕ ДА КАЖА...ДА МУ ИЗСЪХНАТ РЪЦЕТЕ ДАНО НА КРАДЕЦА и пишката също... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireПУ ПУ ПУ #2gunfire Mr. Green

Дъщерята беше в шок...те те са още деца...Но си представям, ако вместо чантата беше откраднат бебо, ако е спал в другата стая...както се е случвало..АМА и децата са за бой, все говоря, че и за секунда не трябва да е отключено. То и да е заключено понякога ....все тая...Пазете се, момичета!

МАША, ако излизаш днес ПИШИ!! аз от 14 часа имам малко работа до поликлиниката, ще съм сама, с Дани. Ако си наблизо може да ти го оставя за 20-ина минути...абе, на лични ще се разберем..

# 57
Благодаря ви, милинки за хубавите думи  Hug

Аз също не гледах Евровизия .. цяла нощ се чудя и сега още - моя шеф ми предложи много хубава работа и са готови и да ме изчакат малко, ако се навия, а пък старата ми фирма фалира. Ноооо ... мисля май да отказвам. Варианта е да го гледа свекърва ми, която цяла зима не ми помагаше въобще, а беше два етажа над мен. И сега ме дразни, че трябвало вече да се топи на детето от соса на манджичките дето ги ядем .. и аз все й се хващам и изпадам в тъпи спорове .. абе да не ви занимавам тука сега. Въпроса е, че не ми се оставя детето на нея, а работата е чудна и заплатата също ....
Тази сутрин трябва да дам отговор. Не е лесна мойта  Tired

Хубав ден ви желая   bouquet, аз отивам да продължавам да се чудя ....  newsm78

Karil, добре, че сте се разминали само с един учебник. И при нас чувам, че влизат където е отключено и все гледам да заключвам.

# 58
Леле, Карил! нас ни обираха преди три години, бяха ми оставили отворен фризер-частта на хладилника, та ми се беше размразил магданоза и вмирисала една скумрия .... все така съм си мислила "добре че не съм ги сварила!" това посред бял ден го правят, и мои познати са виждали "мъж в коридора"!!!!!

дано да се успокоят момичетата!

да се пазим, че няма кой друг!

Отменили са бард-феста в Несебър, заради убийството там. Хм, пак смяна на властта!

Спасете Иракли!

# 59
Леле, Карил!... все така съм си мислила "добре че не съм ги сварила!"

честно ви казвам, ако ми е бил наблизо пистолета и в този момент влезе някой хич нема да ме интересуват последствията...стрелям точно в черепа...ИСКАМ МОЗЪК ПО СТЕНАТА Twisted Evil

верно, че после някой трябва да го изчисти..но и е ясно че няма да съм аз...в тая държава домакина на крадеца, ще го осъдят, а простреляния бандит ще го пазят полицаи, цяла свита да не влезе някой в болницата да го доубие ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!ИЗРОДИ!!! И ТЯХ "МАЙКИ " ГИ БИЛИ РАЖДАЛИ!!! #2gunfireЧестно ви казвам, изпитвам безкрайно удоволствие като гръмнат някой наркобос...А пък \да ме прощава Господ\ и за наркомани и пияници не ми е жал... Embarassed

Изабела,никога няма да ти се върне това време, в което да си гледаш детето - как му изниква първото зъбче, как пълзи, прохожда, казва "мама"\ в по-лошия случай - бббаббба\ Mr. Green..и т.н. Платената работа няма да свърши, писано ли ти е ....пак ще имаш късмет! да я работиш. Но при алтернативата детето ти да е захранено с мусака и пръжки.... Mr. Greenможе и компотец за по профирно и шоколадче за адет Mr. GreenДа не говорим, че има и баби, които с удоволствие облизват Shocked Shockedпадналата на земята биба-..НО АКО СВЕКИТА не е от този простодушен перверзен вариант - остави и детето и поне опитай-ако не става - ще се откажеш...Що не направиш такава уговорка с работодателя newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 09:06 от Кaril

Общи условия

Активация на акаунт