С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 295
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
честито на нашите астрални близнаци ИВКО и САШКО
да са все такива сладурчета и винаги да са здрави Hug

сега говорих с КЛЮКИ-още са в болницата-не знае до кога-трябва да му мине разстройството-каза ,че Ивко е много весел и шавлив ама в болницата било адската мизерия-тя спяла седнала-само циганета ooooh!
оффф-плаках като ми каза,че е на системи-милото ИВЧЕ Heart Eyes
дано скоро да излизат от там Praynig Praynig Praynig

да ви почерпим и ние за нашата месечинка с една хубава торта Mr. Green

# 136
Здравейте, момичета!
При нас положението май вече излиза извън контрол и не знам кой път да хващам. Снощи детето се събуди с жесток писък в 2:30 ч. с температура 38, 3  Cry Дадох й панадолче, но дори след 4 часа пак имаше, по-ниска, ама ...  Sad Сега е с 37, 3.  Cry
На всичкото отгоре направихме разстройство от гадния антибиотик Зинат, та направо си ме е страх да не се обезводни.

Плачем .. ще дописвам по-късно.

Весел ден, изпълнен с много разходки и детски смях!   Heart Eyes

# 137
  • София - Дианабад
Честити месечинки от вчера и днес! Да са здрави, весели, жизнерадостни и късметлии!
А пък Ивко да се оправи мнооого скоро!
Жени, дано да сте добре вече! Бъди силна и не се предавай! Стискаме палци.
Ние променихме времето за разходки, преди обяд спим в двора, а вечер излизаме на разходка. Тук вечерта е идеална за разходки - няма движение, хладничко е, абе идеално. Сега София спи и я чакам да се събуди за обяд.
Гуги, и мен ме е много страх от змии и смоци - изпадам в потрес като видя. То вярно, че и змиите бягат, ама и аз почвам цялата да треперя и ме обзема параноя. Знам, че ако не я настъпиш, не те закача, ама все пак се оглеждам навсякъде.
Меги, Йоанка е много сладка бърборанка Grinning. Направо да я изядеш.
За песента на Евровизия - все пак екстра. И това си е направо успех. Абе ние нали си знаем, че сме най-добрите. Пък и ни чуха навсякъде колко сме талантливи Grinning.
 Heart Eyes

# 138
  • София
Аngeleyes само се успокой и всичко ще се оправи. За да ти е по-спокойно се обади на педиатъра, ако може да дойде на ви види.

Стискам палци за Ивко Praynig

Ечи, снощи късно разреших проблема с качването на снимка в аватара. Дълго се тюхках, че не може, ама можело.
Качваш снивката в snimka и не вземаш адреса, който е отгоре, защото в него няма jpg или gif формат, а кликваш на Properties и там се появава адреса с необходимия формат. Копираш го и си готова.  Peace

# 139
Ечи, снощи късно разреших проблема с качването на снимка в аватара. Дълго се тюхках, че не може, ама можело.
Качваш снивката в snimka и не вземаш адреса, който е отгоре, защото в него няма jpg или gif формат, а кликваш на Properties и там се появава адреса с необходимия формат. Копираш го и си готова.  Peace
Peace но преди да се качи снимката в снимка.бг трябва да е намалена и с размери 160х200 пиксела photo

Честита половин годинка на Ивко, Сашко и Ния! Растете здрави и щастливи! Tada

Стискам палци на Ивко и Дарито! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
AngelEyes, тази температура да не е от зъбки? Това събуждане с писък май-май е заради зъбките newsm78

# 140
Днес и ние ставаме на половин годинка ... ееей, забравихте ни ей  Party

Стискам палци на Ивко и Клюки да излизат бързо от мизерната болница, и на Даринка да се оправя горкичкото!!!!

Цунки муцунки на всички   bouquet

# 141
Ми не сме  Mr. Green Цял ден за вас си мисля, честно. Честито!!!

# 142
Ауууууууу, тук цял ден е царяло затишие! От мен обаче поне 2 дни няма да има отървия, защото съм почивка! За сега няма какво друго да сепохваля, защото тъкмо се прибирамот работа -изкъпах Неда, цокна и вече спи. В този ред на мисли ЗЛАТНА трябва да пуснеш един смс- ние ще ти се обадим и ако ни хареса как звучиш по телефона щетевикнемна интервю, после ако ни харесаш и на живо те предлагам за участник и ако режисьора и продуцента те одобрят- идваш да печелиш милиони Simple Smile И НЕ, не съм спряла да кърмя- просто го правя по- рядко- сутрин ако бебето е будно цока, ако не е се цедя, през деня папа на обед пюре, после мляко (изцедена кърма), след обед каша и вечер цока, но понеже съм и насъбрала доста се цедя. През нощта също си поцоква от време на време и най- много се орадвам на това, че спокойно си пие от шише, яде с лъжица и цока Simple Smile

# 143

Embarassed пак се изложихме като кифладжии без кифли Embarassed Честита половин годинка на малката госпожица Габи! Нека расте здрава, чаровна и умна!  bouquet

Цвети, би ли оправила колажа! Praynig Бях ти писала на лични Hug а аз после ще го кача Grinning

Аз май отивам да се разболявам...днес цял ден кихам и подсмърчам, ама се чудя да не правя алергия към тополите?!? newsm78 Досега не съм имала проблем...
А Теди вече е с пъпчици от топлото Sad Те трябва ли да се мажат с нещо или сами ще си минат?!?

Спокойна нощ, мамчета и мъници! smile3524

# 144
с удоволствие бих го оправила, но проблема е в това, че файла е на компютъра, който в момента няма монитор.... МОЛЯ, мамите, които са добавили по- късно снимките да не ми се сърдят - ще пробвам и на този, но няма да стане качествено, защото мога да го сваля само в jpeg

# 145
Миленче, дано скоро Ивко се прибере в къщи, милото детенце, моля се за него! Praynig
Да са живи и здрави всички половингодишни пораснали бебчета! Peace
Никълчето нещо започна да спинка по много малко в тия жеги - придремва за 40 минути и се ококорва, а му се спи...

# 146
  bdbaloni Честит рожден ден на Myrena   baloni! Бъди жива и здрава  newsm67! Много щастие, късмет и любов и много радостни мигове в живота  hbday

Santangela, не ти препоръчвам да започваш с Фризосой! Млякото е ужасно! Големият ми син след като го отбих разви АБКМ и трябваше да го пие! Да, ама Не! Едва му пробутвах по малко и сега ела да му видиш зъбите  ooooh!, а и е доста дребен!
   А как решиха, че е от кърмата ти? Боил и той от много време е с разстройство, но му направиха изследване на ензимите и се оказа, че няма лактозна непоносимост! Не се предоверявай на лекарите, ако не сте изчерпали всички възможности и не сте направили всевъзможни изследвания! Ако искаш ми пиши на кюто или ЛС за подробности  Peace!
  Марийче, направо настръхнах  ooooh!! Добре, че е само учебника  Peace!
  Миленка,  Praynig!
  Меги, гледах клипчето сигурно 10 пъти и всеки път се разтапям  Heart Eyes!
  Жени, искай да и пуснат изследвания на Дарито! Как може без контрола да я изпишат, е..си некадърниците  #Cussing out! А на ехограф не може ли да се види ако има проблем  newsm78, за да не я облъчват повече на рентгена?
   Цунки и лека нощ   bouquet! Утре ще кача снимките и клипчетата - Урок по връзване на слинг-шал  Mr. Green!

# 147
AngelEyes, дано се оправи вече малкото момиченце, че се намъчихте и двете.... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed /стискам палци и на ръцете, и на краката/

Myrena, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! newsm59 МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ВЕСЕЛИ ДНИ !!! dazzler1

# 148
Честит рожден ден, myrena!Бъди жива, здрава, обичана, щастлива...

Честита половин годинка на Лина и Филип! Tada

Оказа се, че нямам никаква алергия, а просто съм се разболяла Sad Снощи като се разкашлях yu5 оставих мъжете да спинкат в спалнята, а аз легнах в хола...сега пия чай и се надявам да не ми се налага да пия лекарства...

Весела седмица и много усмивки!   Flowers Bouquet

# 149
честит рожден ден Мирена!!! newsm59 newsm59 newsm59 txtloves smile3504  bigdance2Желая ти любов, здраво бебче и само хубави емоции!!!

Ние вчера бахме в Симеоново в една кръчма с голям двор\поляна\ и хубава кухня. Доколкото разбрах е на Лучано. Препоръчвам я на всеки, казва се Ривър сайд, само дето за съботен ден е по-добре да се резервират маси ако сте по-голяма компания.

Клюки СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ИВКО И ТЕБ ДА СЕ ПРЕБОРИТЕ С ТОВА ПРЕПЯТСТВИЕ!! ИМА И ПО.-ЛОШО, ТОВА Е МАЛЪК ДЯВОЛ!!! МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И СИЛА !!! ОБИЧАМЕ ВИ И ВИ ПРЕГРЪЩАМЕ!!! newsm17 newsm51

Да се похваля, ...най-сетне съм добре психически по отношение на милата ми прекраснатата ми и обична косичка newsm03..Порастнала ми е и си я правя с дифузер, за да ми е гривеста...Ох, чак сега почвам да се харесвам отново... smile3521

РОСИ 74, ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!!! Желая ти много късмет в кариерата!

Общи условия

Активация на акаунт