Мартенски бебчета 2027

• 16 824
  • 605
  •   3
Отговори
# 600
Прегледът на стойност 115 евро не беше по здравна каса. Само 1 доктор в Токуда работи по ЗК и извършва женска консултация, но не и доц Атанасова. Имам слаба надежда, че следващите прегледи ще се водят вторични и ще са поне 20-30евро по-евтини. Накрая тоновете също са по-малко пари но пък са всяка седмица, така че…
Превиа е позиционна диагноза и може да се постави веднага след като плацентата е завършила формирането си. Дали ще запази позицията си ще се оцени за последно в 32-34 седмица. Ако да, тогава се планува секцио след 37 седмица. Рано е за тези дискусии в момента. За сега препоръката е без вдигане на тежко, никакъв секс и много магнезий, за да е отпусната матката.
В момента в H&M има промоция на панталони и дънки от серията МАМА. Погледнете, ако ви се занимава.
Venom, много добър въпрос за това кой бие ваксините, ако се сетиш попитай и сподели, защото аз нямам скоро преглед, а противогрипната може да се бие още от началото на октомври. Аз планувам да я бия точно тогава, защото после синът ми ще започне да ми носи вируси.
На RSV и коклюша целта е точно както каза Флъфи- предаване на антитела през плацентата. Ползата е и за бебето и за мамата.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 10:32 от IDes

# 601
Аз също ще раждам в Токуда, следя се при лекаря в частен кабинет и там таксата е 90евро. Чакането е минимално и се надявам максимално късно да ме накара да започна да ходя в Токуда.

# 602
Момичета, ако някоя от вас живее в Овча Купел в София, може да ми пише лично съобщение да се запознаем и евентуално може да излизаме в бъдеще.

# 603
Yosh, ние сме в овча купел. Grinning

# 604
О, супер,  Venom., много яко. :Д може да си продължим спора в квартала Wink

Иначе аз живея близо до ул. Любляна (къдети е общината), но обикалям доста и около мол България, Манастирски, Красно село и тн. Така че, ако има мамчета от района, нека се свържем. Към центъра ходя по-рядко, но и там обичам да излизам.

Yosh, ние сме в овча купел. Grinning

# 605
Аз също съм при доц. Атанасова. 115евро е само първия преглед, по-скъп е от при други лекари, но тя все пак е доцент.
Следващите прегледи струват 59 евро, сега си погледнах банкирането.
В момента се сещам 2 лекари, които работят със ЗК в Токуда - д-р Йорданова (преглежда четвъртък следобяд) и д-р Петкова (петък сутрин)
Тоновете мисля, че бяха 30 евро.

Общи условия

Активация на акаунт