Избор на диван

• 195
  • 3
  •   1
Отговори
Търся прав диван с функция сън и по възможност ракла. До 240см дължина. И не твърде дълбок, около 50см би било чудесно. Евентуално може ъгъл с къса страна около 140-150см, но предпочитам да остане място.

Засега гледах два дивана, които биха били вариант, но не са съвсем това което искам.
- Гала на Нани - Размерите са чудесни. Но седалката е по-дълбока отколкото ми се иска.. или ъгълът с гърба е твърде голям и нещо не ми е съвсем удобно като диван
- Идея алфа на Канапе - Това е по-голямо, но ако махна подлакътниците ще се събере. Много е удобно, само е малко ниско, а приятели и роднини са все по-високи от мен

Дали имате други препоръки? Или опит/отзиви за някой от тези?

Последна редакция: сб, 27 юни 2026, 15:24 от Antiohia

# 1
Диван се купува като се ходи до магазин и се сяда на него. Някои на картинка са много красиви, а като седнеш/легнеш... Може би напиши  и до колко пари търсиш?

# 2
Аз по магазини ходя, не гледам картинки. Но би било полезно да знам къде има качествени дивани на нормални цени.

Нямам фиксиран бюджет. Тези модели които писах са 1100/1300 евро. Предвид цените които досега гледах и това че не искам нещо голямо, не бих дала (много) повече. Честно казано и това ми се струва не малко за диван. 😐

# 3

Общи условия

Активация на акаунт