🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 22 138
  • 439
  •   5
Отговори
# 375
Anabеell, кой ти гледа тия неща. Важното е Мерт да е сгафил Wink

Нищо, аз да си кажа.

# 376
Аз съм в потрес,че такива неща се пишат от зрели хора и то жени. Хора, които имат семейства,възпитават деца,някои имат внуци. Това не са тинейджъри да кажеш, че хормоните не ги слушат. Как може такъв език на омраза. Да пишеш такива долни неща, за който и да било. Утре как ще опазиш собствените си деца или семейства. И викаме младите са виновни,то е до поколение. Ами не е. Ние сме виновни. Ето на какво учим децата. Лъжи,омраза, загуба на реалност, фалшиви идеализирани идоли, заблуда.
Вместо любовта ни към Афра и Мерт да ни събере,да доведе до нещо положително,то само гадости.
Не казвам, че и аз не съм писала отрицателни неща,но се старая да спазвам правилата и да внимавам какво и как пиша. Не съм идеална. Вярвам в свободата на словото,че всеки има право да си каже мнението без да бъде критикуван. Пиша си постовете,не за да събирам лайкове, популярност или съгласие с мен. Пиша точно,за да се чувствам свободна да изкажа мнението си,да ми има смисъл поста, да достигне до някой,на който ще му бъде полезен.
Наистина обичам нашите,но нещата около тях нещо вървят на зле. Става ми тегаво да ги следя. Цирк след цирк. Такива неща трябва да разтоварват човек,а не да го натоварват. Знам, че навсякъде в тази сфера има такива неща,но при съседите е яко брутално. И при грешка не си взимат забележка бе. Всеки път едно и също.
Извинявайте, но наистина днес нещо яхнах метлата и не мога да се запра.

# 377
Истината е, че Африните в Х не могат да се примирят, че Пешо е такава трагедия и пак се захванаха с Мерт. 🤪 Налага се такива като Джансуто да им се карат, че си споделят мнението за Пешо. 😁 Тежко е, ама това е положението. 😃

То , че Пъро и чеп за зеле не става е ясно от април  Кралицата майка пази Пъро от хейтърите
Търсиха негативното взаимодействие за да се замаскира излизането от АБИ Тогава се активизираха и вдигнаха взаимодействието точно двете седмици преди финала Понеже се видя , че без Мерт не става , хоп включиха Сезер и великолепния Пъро да виси като ....на масата . Stuck Out Tongue Winking Eye Включиха се и Мертовите накрая , няма как Някой да коментира нещо по този въпрос Не Всички от невероятната роля и изпълнение и супер рейтинг и история казаха Оооо браво момиче, че напускаш Grinning
От кога се размотават с Пъро по почивки и всичко е мирно и тихо Появиха се 2 снимки на Мерт от месеци и скочиха Grinningкато ожилени
И най-вече се използва това , че Мерт никога няма да се намеси и те го знаят много добре Мерт не е Принтера Афра никога не я попитаха нищо за раздяла и за МУ Ама и как ? Айше Баръм и ID

2 пъти гледах профила на това момиче и 2 пъти таг има само на снимката с Мерт при мен  Затворих темата с простотията
И така малко реалности
Най-много гледаните турски филми в Netflix през първата половина на 2026 г.:

https://x.com/PopFestTR/status/2079618043110465667

За ББО си е ясно
21 юли

И  Актан за десерт

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 22:05 от KrasiAnna

# 378
  • Яко в Матрицата...

🧿🤍🧿🤍🧿

# 379
Добър вечер Hug  Hug  Hug
Вай бе момичета какво излиза сега Thinking Мерт тая мацка бил ли я е или са се кексили ама по така яката ,чеееееее то тая синина бая зор се иска да изкараш заради нея Thinking Мдаааа ами той е мръсник и аз съм напълно сигурна ,че е имало от всичко по много ,сега защо момичето и при двата варианта ще публикува снимката с Мерт и синината и защо ако е бита не е отишла в полицията и Мерт не са го прибрали поне за известно време са въпроси на които няма изобщо никаква нужда да си морим главите да си ги задаваме и да си отговаряме.Яяяяяя да наклеветим момчето ,да се изгаврим с него какво толкова хич да не ви пука ,че тука няма грам истина важното е да си приказваме и разни празноглави патки да ни вярват на всяка дума дето пишем и да я разпространяват като топъл хляб. Angry  Честно този път наистина паднаха много ниско султанките Angry Съжалявам ги и Мерт и това момиче което беше толкова щастливо ,че се е снимало с него и после не стига ,че така жестоко се е охлузило ами на това отгоре  разни луди и използват снимките за гнусните си игрички. Angry А Мерт тихо и кротко си почива и си живее живота и пак не го оставят на мира ,толкова много омраза честно казано скоро не съм виждала да се проявява към някой.
Афра и Пойраз мисля ,че изобщо не са били в тоя самолет защото това ще е голяма глупост да са в различни класи освен ако не е имало пукнато свободно място при Афра и затова Пойразката да се жертвал да иде при бедняците. Thinking
Така,хайде стига толкова приказки ами да изтрия цялата грозота от днешния ден с красотата на СейФер Heart

И още нещо наистина важно, браво за успехите на Метрука и на ББО  Hands Clap

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 23:03 от Eny87

# 380
Привет момичета.Пак диви страсти са се разгорели около нашите.За "голямата любов" и сватбата на Афи с Папурко си казах мнението.Но за бизнес класата направо ме разби.Според мен Пурко нещо е сгафил,я с някоя кака,я с някой лайк,я с някое последване на на някого,та Афито е решила да го "нарита" и му е платила билет само колкото да го завърне в родината.Stuck Out Tongue Winking EyeСега за "побоя" на Мерт.Помните ли скандала когато снимаха в Мармарис?Тогава чак г-жа Гюлсерен ходи да се меси.Упорито се твърдеше,че по сценарий Ферит е трябвало да удари шамар на Сейран заради Кая,но Мерт категорично е отказал да снима това и даже е бил на косъм да приключи с участието си в сериала и след намесата на мама Гюлсерен са се отказали от този шамар.И как да повярваме сега,че човек който наужким не иска да удря жена сега го е направил наистина?Друг пример,спомняме си и пиянското нападение на Кубилай над Мерт.Да се чу,че Мерт му е отвърнал нещо с юмруци или каквато и да била друга агресия?Аз поне не разбрах.Не разбрах и какъв е мотива или повода Мерт да бие това момиче.Още малко и ще го изкарат сериен убиец.Друго нещо ме притеснява.Преди няколко дни арестуваха Бурак Челик,изкараха го сводник.Не се съобразиха даже с факта,че човека си е семеен с две малки деца и трето на път.Представете си само как се е отразило това на бременната му жена.Дано и на нашите не им се случи,че така като гледам съвсем не подбират кого ще арестуват и хвърлят помия върху името му.Не се посвениха и Джан Яман да "натопят" и арестуват когато си беше отишъл за малко в родината.Ей,това  ме притеснява.

# 381
  • Яко в Матрицата...
Кой знае какво са писали на момичето, че да си затвори коментарите и да изтрие снимката със синините по крака си. Не че не я разпространиха с гнусни намеци, ама карай... А МертО има здрав гръб, ще носи, какво да прави.

Ени, тука не сме на принципа "логиката реши", а на "Мерт е чапкънин, значи може и всичко друго да е, дори насилник". Надявам се, че ако чете Х, поне се забавлява с историите за себе си.

# 382
Кой знае какво са писали на момичето, че да си затвори коментарите и да изтрие снимката със синините по крака си. Не че не я разпространиха с гнусни намеци, ама карай... А МертО има здрав гръб, ще носи, какво да прави.

Ени, тука не сме на принципа "логиката реши", а на "Мерт е чапкънин, значи може и всичко друго да е, дори насилник". Надявам се, че ако чете Х, поне се забавлява с историите за себе си.

Е какво може, освен че са и писали че Мерт го е направил, тия хора явно в пещера живеят и не разбират нищо от социалните мрежи как работят, Джансу и сие вече изкопаха дъното, горката жена плаче да я затворят в лудницата и да не я пускат да излезе, такива като нея са опасност за обществото

# 383
Рени,точно така Hands Plus1 Аз се надявам ,че Мерт е на абсолютен детокс от социалните мрежи. Hands Pray Но колкото и да не чете все ще се намери някой да му каже и семейството му ще прочете, абе ужас .Това днес наистина беше дъното на дъното ,все  е било грозно ,но сега направо стана чак гнусно Angry
А за невинното момиче което го вкараха в тази гнусотия направо не ми се мисли.Права е да си затвори и коментарите и да изтрие снимката.Колко щастливи бяха  с приятелката и  ,че са на готино място ,снимат се с някой който харесват  и после да ги залее цялата тази помия Angry
Едно е ей тъй да си разпространяваш глупости за чапкънството обаче насилието вече  е нещо съвсем друго .Трябва  наистина да мразиш някой много силно ,за да си измисляш такива неща ,защото това  не  е шега,не можеш да кажеш ееее ние тука просто ей така са лафим. Angry
А има хора на които това им е забавно и в същото време са обидени ,че се излива гнусотия върху Афра.Сори ама само Афра ли е момиче и само тя ли трябва да бъде защитена .Другите какво тях кучета ги яли .Тежко лицемерие  му се вика на това ,но както и да е.

# 384
Рени,точно така Hands Plus1 Аз се надявам ,че Мерт е на абсолютен детокс от социалните мрежи. Hands Pray Но колкото и да не чете все ще се намери някой да му каже и семейството му ще прочете, абе ужас .Това днес наистина беше дъното на дъното ,все  е било грозно ,но сега направо стана чак гнусно Angry
А за невинното момиче което го вкараха в тази гнусотия направо не ми се мисли.Права е да си затвори и коментарите и да изтрие снимката.Колко щастливи бяха  с приятелката и  ,че са на готино място ,снимат се с някой който харесват  и после да ги залее цялата тази помия Angry
Едно е ей тъй да си разпространяваш глупости за чапкънството обаче насилието вече  е нещо съвсем друго .Трябва  наистина да мразиш някой много силно ,за да си измисляш такива неща ,защото това  не  е шега,не можеш да кажеш ееее ние тука просто ей така са лафим. Angry
А има хора на които това им е забавно и в същото време са обидени ,че се излива гнусотия върху Афра.Сори ама само Афра ли е момиче и само тя ли трябва да бъде защитена .Другите какво тях кучета ги яли .Тежко лицемерие  му се вика на това ,но както и да е.

Някои май нямаха предвид бой, а синините са от С, само че момичето не е глупаво че да тагне Мерт че и даже да качи снимката с насинения си крак, след  С

# 385
Е не това е наистина още по-голяма глупост. Значи С е набила новото момиче Simple Smile    Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile  Малиииии тва ша е бил голям кютек   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile  Ми то като е това С   да набие Мерт ,щтото днес ще е тази девойка ,а утре ще е някоя друга ,до кога така питам аз Thinking   Simple Smile    Simple Smile    Simple Smile
Е права е била Афито да се раздели с Мерт, ми па той не си затвори ципа на панталона бе тц,тц,тц, мръснииик  Simple Smile    Simple Smile   Simple Smile

# 386
Е не това е наистина още по-голяма глупост. Значи С е набила новото момиче Simple Smile    Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile  Малиииии тва ша е бил голям кютек   Simple Smile   Simple Smile   Simple Smile  Ми то като е това С   да набие Мерт ,щтото днес ще е тази девойка ,а утре ще е някоя друга ,до кога така питам аз Thinking   Simple Smile    Simple Smile    Simple Smile
Е права е била Афито да се раздели с Мерт, ми па той не си затвори ципа на панталона бе тц,тц,тц, мръснииик  Simple Smile    Simple Smile   Simple Smile

Нямах предвид Селин, а секс. Но не исках да го пиша заради цензурата в БГ мама

# 387
  • Яко в Матрицата...
Анабел иска да каже, че е от Страст цялата работа със синините 🤣

# 388
аааа с като с  Simple Smile  
Скрит текст:
Едно време Гацо Бацов в Шоуто на Слави  сигурно за ей такъв С с яки синки му е викал мъндръсяне Simple Smile Simple Smile  Simple Smile
Вай ,чакайте ,че аз сега вкарах нова интрига  със Селин ,тамън я бяха забравили султанките и аз да  ги подсетя пак за нея Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 00:51 от Eny87

# 389
  • София
Хахахаха, ама какво правите толкова хора будни, разсънихте ме.

То голям кекс е било, няма що, това как им хрумна изобщо. Човек да не се снима с Мерт.

Общи условия

Активация на акаунт