Нищо, аз да си кажа.

Включиха се и Мертовите накрая , няма как Някой да коментира нещо по този въпрос Не Всички от невероятната роля и изпълнение и супер рейтинг и история казаха Оооо браво момиче, че напускаш 
като ожилени 

Мерт тая мацка бил ли я е или са се кексили ама по така яката ,чеееееее то тая синина бая зор се иска да изкараш заради нея
Мдаааа ами той е мръсник и аз съм напълно сигурна ,че е имало от всичко по много ,сега защо момичето и при двата варианта ще публикува снимката с Мерт и синината и защо ако е бита не е отишла в полицията и Мерт не са го прибрали поне за известно време са въпроси на които няма изобщо никаква нужда да си морим главите да си ги задаваме и да си отговаряме.Яяяяяя да наклеветим момчето ,да се изгаврим с него какво толкова хич да не ви пука ,че тука няма грам истина важното е да си приказваме и разни празноглави патки да ни вярват на всяка дума дето пишем и да я разпространяват като топъл хляб.
Честно този път наистина паднаха много ниско султанките
Съжалявам ги и Мерт и това момиче което беше толкова щастливо ,че се е снимало с него и после не стига ,че така жестоко се е охлузило ами на това отгоре разни луди и използват снимките за гнусните си игрички.
А Мерт тихо и кротко си почива и си живее живота и пак не го оставят на мира ,толкова много омраза честно казано скоро не съм виждала да се проявява към някой.

Сега за "побоя" на Мерт.Помните ли скандала когато снимаха в Мармарис?Тогава чак г-жа Гюлсерен ходи да се меси.Упорито се твърдеше,че по сценарий Ферит е трябвало да удари шамар на Сейран заради Кая,но Мерт категорично е отказал да снима това и даже е бил на косъм да приключи с участието си в сериала и след намесата на мама Гюлсерен са се отказали от този шамар.И как да повярваме сега,че човек който наужким не иска да удря жена сега го е направил наистина?Друг пример,спомняме си и пиянското нападение на Кубилай над Мерт.Да се чу,че Мерт му е отвърнал нещо с юмруци или каквато и да била друга агресия?Аз поне не разбрах.Не разбрах и какъв е мотива или повода Мерт да бие това момиче.Още малко и ще го изкарат сериен убиец.Друго нещо ме притеснява.Преди няколко дни арестуваха Бурак Челик,изкараха го сводник.Не се съобразиха даже с факта,че човека си е семеен с две малки деца и трето на път.Представете си само как се е отразило това на бременната му жена.Дано и на нашите не им се случи,че така като гледам съвсем не подбират кого ще арестуват и хвърлят помия върху името му.Не се посвениха и Джан Яман да "натопят" и арестуват когато си беше отишъл за малко в родината.Ей,това ме притеснява.
Аз се надявам ,че Мерт е на абсолютен детокс от социалните мрежи.
Но колкото и да не чете все ще се намери някой да му каже и семейството му ще прочете, абе ужас .Това днес наистина беше дъното на дъното ,все е било грозно ,но сега направо стана чак гнусно 

Аз се надявам ,че Мерт е на абсолютен детокс от социалните мрежи.
Но колкото и да не чете все ще се намери някой да му каже и семейството му ще прочете, абе ужас .Това днес наистина беше дъното на дъното ,все е било грозно ,но сега направо стана чак гнусно 

Малиииии тва ша е бил голям кютек
Ми то като е това С да набие Мерт ,щтото днес ще е тази девойка ,а утре ще е някоя друга ,до кога така питам аз
Ми то като е това С да набие Мерт ,щтото днес ще е тази девойка ,а утре ще е някоя друга ,до кога така питам аз

Препоръчани теми