🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 32 997
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Лили, аз явно съм много глупава, но изобщо не виждам връзка на едното с другото. Липсва ми толкова въображение 🤦‍♀️

# 721
Който го е написал това явно е отчаян Joy Никаква връзка няма едното с другото.

# 722
Лили, аз явно съм много глупава, но изобщо не виждам връзка на едното с другото. Липсва ми толкова въображение 🤦‍♀️

Права си, че едното няма общо с другото. На Мерт феновете винаги са били по-задружни и го подкрепят винаги, за разлика от тези на Афра, които се интересуват от Мерт повече отколкото ги вълнува тя.

# 723
А моята свършва в неделя, засега ☺️

Ето коментар на истинска фенка на Афра, не от измислените акаунти. Права е жената

Това лято Афра е известна с Пешко и с инфлуенсърски публикации. Наистина е пропиляно.

Мистери, в грешка си, те Афра и Пешо са голяма сила. Например осигурявали първото място на Мерт в Адба. 😂 Язък, че "ракетата носител" е на 3-то място с наполовината на Мерт точки.

Мислех вчера да се изкажа по повод този коментар, но реших да се въздържа 😂

# 724
Сега ако излезе снимка на Афра и Пешо, а утре Мерт пусне някаква снимка, нейните солота на секундата са я зарязали и са хукнали да се занимават с Мерт. 😄

# 725
Добър вечер  Kissing Heart
Момичета изчетох ви с кеф Simple Smile Kissing Heart
Аз днес прочетох в Х един изумителен коментар който  май само крайно соло на Афра може да го измисли . Thinking Та коментара беше затова ,че в 3-тия сезон на Чапкънчето Сейран трябвало да остане със Селим. Ама толкова хубаво приятелство имали ,ама така хубаво си  живели заедно ама аде появил се пак тоя мръсник Ферит и развалил хубавата работа  Thinking  Честно понякога не мога да се начудя на омразата която Африните солота питаят към Мерт .Всеки друг може да бъде реабилитиран освен Мерт и съответно и героите които играе и най-вече Ферит.
Слава богу ,че въпреки лудостта си и хилядите глупости които измислиха сценаристите все пак имаха достатъчно здрав разум на края да вкарат историята и на СейФер  и на Чапкънчето в правилните граници и въпреки всичко да завършат всичко добре.

https://x.com/minaa02_/status/2083274449739243638?s=20

# 726
Сега ако излезе снимка на Афра и Пешо, а утре Мерт пусне някаква снимка, нейните солота на секундата са я зарязали и са хукнали да се занимават с Мерт. 😄

Лили пророк си, излезе снимка 😂

# 727

Лили пророк си, излезе снимка 😂

Хахахахаах

Каква е тази закусвалня?😃 Афра яде с чантата в скута, все едно е седнала на стола само за 5 минути. 🤪

# 728
  • София
Все едно някой ще й я открадне. Честно, повръща ми се вече. През ден ни занимават с този. Жалко за Афра и кариерата й, че да падне толкова ниско, че да ни занимават единствено с личния й живот. Тук поне е облечена.

# 729
Както винаги Афра сияе от щастие в компанията на Пешо. 😂

# 730
  • София
Това сега за края на юли ли го броим или за началото на август. Въпреки, че явно ще е по-дълъг панаир, отколкото си мислех и няма особено значение.

# 731
Йозге Тьорер ще играе в новия сериал на OGM. Дали това може да бъде проекта на Мерт за новия сезон?

# 732
  • София
Дано не е това проектът на Мерт, но няма да се изненадам, зависи колко му платят.

В Х са възмутени. Говоря за африни, които са нормални хора. Цитират й думите, как връзката се живее между двама души и се оплакват, че им писна този до го виждат през ден.

# 733
Не през ден, а всеки ден ще го гледат Пешо, защото на него това му е ролята.

Исках да си кажа и за Булгари. То като видиш бижутата на Булгари, които рекламираше Серенай и какви бижута рекламира Афра, ами тя разликата е от Земята до небето. За списания и публикации да не говорим. То и в Инстаграм се вижда какъв е интересът към публикациите на Афра за Булгари, а който желае може да провери. Затова ще я коментират с личния й живот, докато излезе нещо по-интересно.

# 734
  • София
Аз пък друго не разбирам. Защо Афра си обработва снимките в Инстаграм. Преди не го правеше. Нямам й в момента последното стори, но може да го сравните с тези снимки

Аз затова и преди писах, качва сторита, на които не мога да я позная, даже едното бях решила, че е ИИ.

Общи условия

Активация на акаунт