🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 33 492
  • 745
  •   6
Отговори
# 705
Здравейте, момичета!😊

😎

# 706
Момичета,честита ни годишнина - 4 години от старта на Рибарче.
И Сейфер, разбира се Heart

# 707
  • Яко в Матрицата...

Голяма жега ще да е било, щом Мерт и в колата е с ветрилце 😄

# 708
  • София
ПР акаунтите на Афра още не са написали, че последното й стори е от Сен Тропе. Явно се надяваха хората да мислят, че тя е на нова почивка с Пешо. Коя лятна дестинация в Европа остана? Според мен трябва да го заведе на Бали, тогава ще избият рибата 😂

# 709
  • Яко в Матрицата...
ПР акаунтите на Афра още не са написали, че последното й стори е от Сен Тропе. Явно се надяваха хората да мислят, че тя е на нова почивка с Пешо. Коя лятна дестинация в Европа остана? Според мен трябва да го заведе на Бали, тогава ще избият рибата 😂
😎🔝

# 710
Да го заведе Афра в САЩ при тати. На бързо да го разпита Пешо като мъж с мъж.
Ако мама и тати не одорят обаче Пешо не знам Афра какво ще прави Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 21:08 от Надя Б. Василева

# 711
  • Яко в Матрицата...

# 712
  • София
Все забравям да напиша колко ненормална е станала Циала. Тази жена, известна с теорията за комата тотално е превъртяла. Вулгарна, ужасна, не знам как да я нарека. Преди мислех, че поне е умна, че и психолог, то да не попадаш на такива. Един от тъпите туитове, които споделих скоро, беше пресподелен от нея, но не ми се връща назад. Сетих се, защото преди малко видях, че тази за пореден път сама си е писала нгл, уж с инфо от близък явно до Пешко и как глезел Афра и какво правил. И този източник й пише разбира се на английски, защото не се е сетила да си ги пише на турски, че става сложно. На нея все й падат последователите, въпреки, че са я последвали всички ПР акаунти. То какво да й следваш, четеш само как Афра е рич бич, в общи линии 🤮 Бива принизяване, ама чак толкова....

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 20:46 от MysteryG

# 713
  • Яко в Матрицата...
Кукувици колкото искаш... То не е за чете в Х. Аз по навик влизам там, но ще трябва да си взема и аз почивка, докато не се появи нещо за проекти, че е страшно.

# 714
Останаха 2 топ дестинации Лисабон и  Périgord А и разходка с лодка из околностите на Бодрум Grinning

https://x.com/boslafg/status/2055276273522385321

GrinningHeart Eyes

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 21:58 от KrasiAnna

# 715
Мисля си, че може би и на мен ми е време да си почина от нашите Афрам Simple Smile Този техен личен живот нещо ми идва в повече. Дано по-скоро да излезе нещо с работата им, нови проекти, стойностни неща за коментиране

# 716
  • Яко в Матрицата...

Моята ваканция започва утре 😄 💃⛱

# 717
  • София
А моята свършва в неделя, засега ☺️

Ето коментар на истинска фенка на Афра, не от измислените акаунти. Права е жената

Това лято Афра е известна с Пешко и с инфлуенсърски публикации. Наистина е пропиляно.

# 718
  • Яко в Матрицата...
Ще компенсира есента Wink

# 719
А моята свършва в неделя, засега ☺️

Ето коментар на истинска фенка на Афра, не от измислените акаунти. Права е жената

Това лято Афра е известна с Пешко и с инфлуенсърски публикации. Наистина е пропиляно.

Мистери, в грешка си, те Афра и Пешо са голяма сила. Например осигурявали първото място на Мерт в Адба. 😂 Язък, че "ракетата носител" е на 3-то място с наполовината на Мерт точки.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 23:28 от Lilia*

Общи условия

Активация на акаунт