🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 22 277
  • 442
  •   6
Отговори
# 390
  • Яко в Матрицата...
Хахахаха, ама какво правите толкова хора будни, разсънихте ме.

То голям кекс е било, няма що, това как им хрумна изобщо. Човек да не се снима с Мерт.

Цената на славата трябва да се сподели 😄

# 391
Те са се разкачили направо Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  
Вече предусещам ,че рязко ще спре  наплива от девойки желаещи фотки с Мерт.Само сигурно мамашите няма да се стреснат щото те и на бой и на много страстен  С могат да поемат мноооого Simple Smile
Майтапа на страна ,но каквото и да е наистина много пошло и грозно е  всичко това. То бива да искаш да очерниш някой ама чак пък толкова не бива бе .

# 392
  • Яко в Матрицата...
Хората ще продължат да се снимат, но няма да показват снимките… И после защо малко се споделя 🙄

# 393
Здравейте, момичета!😊

Снощи Африните писали на Илхан за синините на момичето. 🤣 Човекът е потресен и е написал само "Какви фенове, я". 🙄

В единия случай Илхан лично пуска информация, че Пешо е летял в икономичната класа, а в другия случай Африните му пращат глупостите си с надеждата той да разследва. 😂😂😂 Само какъв резил, да пращат измишльотините си на журналисти и влогъри, че и не ги е срам да се качват в Х. 🤪

# 394
Здравейте, момичета!😊

Снощи Африните писали на Илхан за синините на момичето. 🤣 Човекът е потресен и е написал само "Какви фенове, я". 🙄

В единия случай Илхан лично пуска информация, че Пешо е летял в икономичната класа, а в другия случай Африните му пращат глупостите си с надеждата той да разследва. 😂😂😂 Само какъв резил, да пращат измишльотините си на журналисти и влогъри, че и не ги е срам да се качват в Х. 🤪

Аз пък за пореден път се убеждавам, че някои хора грам си нямат понятие как работят социалните мрежи, не знам за кой път да повторя че момичето никъде не е тагвало Мерт освен на онази снимка която са тримата, но упорито продължаваме да твърдим че го е тагвала, нарочно вчера качих снимките да се види че таг няма никъде на другите снимки и ако влезеш в профила на друг човек в Инстаграм ще стане същото. Кармата била к***а, а и още нещо че пак се забравя от някои много удобно, винаги когато е ставало нещо съм защитавала Афра, явно трябва да обяснявам нещо по няколко пъти. И другото нещо което е, защо изобщо ми се сравнява клевета за насинен крак от Мерт срещу някакви неща за връзката на Афра и Пойраз

# 395
  • Яко в Матрицата...
Добро утро 😊

Не е важно каква е истината, а кое на определени фенове е угодно да е истина 😉

Хванали Мерт в крачка, докато търси златната рибка, а може би костенурка за някоя мацка 😆

# 396
Добро утро 😊

Не е важно каква е истината, а кое на определени фенове е угодно да е истина 😉

Хванали Мерт в крачка, докато търси златната рибка, а може би костенурка за някоя мацка 😆

сигурно говори с някое момиче 😂

# 397
  • Яко в Матрицата...
Даже знам с кое момиче 😄

# 398
Добро утро!
Всички обичат Мерт!

Не зная подробности за нелепите писания на тези хора, научавам от вашите публикации...
Много е грозно и жалко за тези, които си позволяват да ги пишат...

# 399
  • Яко в Матрицата...
Ати, нищо не си пропуснала.

# 400
  • София
И аз не разбирам вече какво толкова се обръща внимание на преписвачи без оригинална мисъл. Ето една фенка на Мерт, писала на момичето. Това също не го приемам. Защо я тормозят. Да не се снима човек с някой известен и да си го качи в Инстаграм. Изкарват я не знам каква, после ходи доказвай, че нямаш сестра....

Ама като искат да се занимават с това и да изкарват Мерт насилик, да го правят. Тяхната кралица беше повече от две години с този насилник, следователно е тъпа. Не се ли усещат, че така вредят и на нея.

А и вярно противните, откачени стари африни акаунти се появиха тези дни със снимките на Мерт и плювки по него. Ехооо, вашата нали има гадже, с него се занимавайте и неговите изневери и хойкания. Ама там е забранено да се пише така. Унижаваха Мерт през цялото време на връзката им с Афра, а всеки следващ е невероятен. Ще ги видим как ще се извъртят като го отследва кралицата и се разкрият нещата около него. Ама и на това отговорът е ясен, както беше с топ сериалът АБИ, дето накрая беше "добре, че напусна".

Както и да е, всичко се прави за взаимодействие в социалните мрежи, очевидно и на Афра и на Мерт им е все тая, въпросът е да пишат за тях, а не какво. Това е дразнещото за мен, но вече ми е все тая, гледам да реагирам със смях на всички новини около личните им животи. Няма такава пародия навсякъде.

# 401
И аз не разбирам вече какво толкова се обръща внимание на преписвачи без оригинална мисъл. Ето една фенка на Мерт, писала на момичето. Това също не го приемам. Защо я тормозят. Да не се снима човек с някой известен и да си го качи в Инстаграм. Изкарват я не знам каква, после ходи доказвай, че нямаш сестра....

Ама като искат да се занимават с това и да изкарват Мерт насилик, да го правят. Тяхната кралица беше повече от две години с този насилник, следователно е тъпа. Не се ли усещат, че така вредят и на нея.

А и вярно противните, откачени стари африни акаунти се появиха тези дни със снимките на Мерт и плювки по него. Ехооо, вашата нали има гадже, с него се занимавайте и неговите изневери и хойкания. Ама там е забранено да се пише така. Унижаваха Мерт през цялото време на връзката им с Афра, а всеки следващ е невероятен. Ще ги видим как ще се извъртят като го отследва кралицата и се разкрият нещата около него. Ама и на това отговорът е ясен, както беше с топ сериалът АБИ, дето накрая беше "добре, че напусна".

Както и да е, всичко се прави за взаимодействие в социалните мрежи, очевидно и на Афра и на Мерт им е все тая, въпросът е да пишат за тях, а не какво. Това е дразнещото за мен, но вече ми е все тая, гледам да реагирам със смях на всички новини около личните им животи. Няма такава пародия навсякъде.

👏👏👏

# 402

Много си права, всичко което написа е вярно. А и момичето не е виновно, че Джансу и сие не разбират и грам от Инстаграм и че това е от самото приложение, и нали се прави на много велика и умна, да ходи в нечий друг профил и да пробва това с тага, ама къде ти, няма грам мозък женицата (психопатка)

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 09:25 от anabeell

# 403
  • Яко в Матрицата...
Ох, и солотата на Мерт не падат по-долу 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Майки и адвокати и от двете страни с лопата да ги ринеш. Ноу комент. Докъде може да доведе едно сляпо фенство 🤦‍♀️

Мистери HeartHands Clap

# 404
  • София
Да и двете страни са ми еднакви. Все пак явно някой ПР си върши добре работата, защото фалшивите акаунти дето уж са фенове или на единия или на другия всъщност пускат повечето глупости и се карат помежду си. Но пък ето, има хора, дето им вярват, защото им изнася.

Не разбирам как може сляпо да се вярва на акаунт, създаден април, май, юни или юли, позициониран в Индонезия, но пишещ на турски. Пълно е с такива, пак отварям тази тема, но това се управлява от няколко човека чрез VPN. 95 процента от акаунтите не се намират в Турция. Поне Мъск ги направи видими, но пак е за който иска да види.

Общи условия

Активация на акаунт