Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 117 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
С кого беше Рълев?

От обявените двойки дотук съм за Чикагото и Фейгин Joy

# 451
  • София
Е, моят любимец Гешев с най-неприятната Радостина. Няма как да съм за тях.

# 452
Ако Рълев действително е победител при Лактофлорите, аз съм ОК - в оная анкета гласувах за него на първо място.

# 453
Ако Рълев действително е победител при Лактофлорите, аз съм ОК - в оная анкета гласувах за него на първо място.
С кой е Рълев в двойка ?!

# 454
ИВ

От салона на Пепи в Лондон преди три часа са обявили, че се е върнал на работа и записват часове. А дано това значи, че е бил на финал момчето 🤞🏻

# 455
ИВ:
Нали имаше една потребителка, която беше снимала Велизар на летището, датата е била 1ви септ. А финалът казаха се е снимал на 31ви август.

Но казаха, че и от другаде може да е пристигнал. После от друг коментар на др потребител, че бил сниман в парка с жена си на 9ти август. Много объркано е това с Велизар. На много места във фб и тук пишат, че е във финалната 4ка. Не знам

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 17:19 от Tanya Dimitrova 768392

# 456
ИВ

От салона на Пепи в Лондон преди три часа са обявили, че се е върнал на работа и записват часове. А дано това значи, че е бил на финал момчето 🤞🏻
Не е задължително да е бил на финал.Може да си е дал почивка след предаването,защото всички знаем колко зле се отразява на здравословното състояние на участниците.

# 457
ИВ

Когато Дидо пусна списъка с всички участници, Пепи още не се беше активизирал.
Благодарение на Билянка разбрах, че се е активизирал на 28.08, което си е доста напред в играта.
Не го взимайте за чиста монета, но като го чух вчера да пита колко човека му трябват за коалиция, не мисля, че ще върти номера с активността.

# 458
ИВ

Не е задължително да е бил на финал.Може да си е дал почивка след предаването,защото всички знаем колко зле се отразява на здравословното състояние на участниците.

Разбира се, много неща може да означава. Аз само стискам палци и споделям каквото ми попадна. Wink

# 459
Скрит текст:
Относно ИВ:
Имам лошо предчувствие, че тази година ще спечели някой дори още по-противен от всякога и Миро от предния сезон ще ни се стори като цвете...става въпрос за играча от червено племе - Велизар! Екранното му време не е х
Скрит текст:
ич малко (но това далеч не е главната причина) , самият начин, по който се завърта играта...просто го предусещам, че ще е той...Отделно продукцията държи победителят "на народа" да е човек с високоплатена/призната/някой с бизнес/преуспял в живота едва ли не или както искайте наричайте професия... Например Пепи от племето на "Ураганите" много кефи, добър е на арената много, но той е фризьор...Няма как да позволят на такъв човек да спечели. Примерите могат да бъдат много (инфлуенсърите, онзи Крис, Марио и мн други отпадат от уравнението). Опитвам се да кажа, че победителят надали ще е от по-"обикновените" хора( за пример: доктора от с2, зъботехника Рълев - който харесвам доста, ИТ специалиста Мартин, Миро, който не помня честно казано с какво се занимаваше, май с някакъв бизнес, единственият по-нормален беше Андрей). Ще ни го набият в главите, колко е добър и хитър Велизар в социалната игра (и заради това, че е брокер и умее да влиза едва ли не под кожата на хората), а в същото време е абсолютна мишка и нищо особено в игрите - бил победил Фифо на нещо си там и фифо в отговор не директно (от възпитание) му се "подигра"). Просто понякога в риалити предаванията си личи кои имат шанс за победа и кои са просто за пълнеж, допълване на сезона и тн... Колкото до Ол Старс сезона (който ще е нагласен, то е ясно) ще си проличи дали продукцията се интересува дори малко от хорското мнение, защото ако е така победителят най-вероятно сред мъжете, за жените не знам , ще е Фифо, Рълев...или някой, който още е във форма и е харесван от зрителите (ако е така знаем, че няма как да е Мартин, Миро, Алекса...)
[/spoiler] Пепи може да е фризьор,но е много по успял от който и да е,а и културата е много важна,която Велизар я няма...но в България все утайките ги избират/мое мнение...

# 460
Значи намеците водят ,че Велизарчо е победителят Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 461

НЕ, моля не. Не за трета поредна година някакъв чехльо. Някой да каже друго име, МОЛЯ.

# 462
  • Sofia
Ееее стига де! Пак ли най-голямата шушумига са избрали!? Момченцето е изключително бездарно и страхливо, поредният мухльо скрит под полата "на мама", разбирай коалицията. Поредното були действащо на принципа "много сме - силни сме, сам съм - страх ме е"...

# 463
Незнам дали е той ,чета тук ,гледам във фейсбук страницата за фен клуб ,май него го спрягат.

# 464
Единствения, който ми се открои като не на място в ИВ Joy Ми има логика

Общи условия

Активация на акаунт