Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 13 759
  • 74
  •   6
Отговори
# 60
  • София
Аз пък имам това от вчера (някакъв румънец ги е пуснал в ИГ), така че графика пасва:

А в неделя са били на другата арена (тази в Езерец) за територия. За тази снимка трябва да благодарим на кмета на Русе. който е бил специален гост.

А утре може би се очаква да има нещо интересно WinkWink

# 61
Дидо, утре по мои изчисления е капитанска. Да не си видял още някоя тайна снимка на арена?

# 62
Започнаха реклами на ЕЛР, знаете ли от кога започва? На рекламите пише "скоро". Видях реклама във войо, че от 14 юли ще се качва там и новият сезон на Къщата на инфлуенсърите.

# 63
И пак за All Stars-а Wink:

Скрит текст:

Николета нали беше миналата година и не е ходила на кастинг битка. Или да не търся логика как ще се участва в All stars

# 64
Явно принципът е който се навие да участва. Wink

# 65
Не мога да си представя как имат желание да участват отново, като вече са преминали през нагласени сценарии, мизерни условия, пребивания и хокане. Доно поне имат акъл да си искат заплащане при второ участие.

# 66
  • пустинята Гоби
Вероятно им се плаща, пък и Игри на волята става като секта, свърза за цял живот.

# 67
Неуспелите да влязат в ИВ, хукнаха по други формати. 😁 Николай Нейчев, Моника Кочева, Боряна Милева - Максимал; Кристиян Николов - Iron Viking; Цветелина Дочева - Legionrun; д-р Мо - Бърлогата. Wink

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 12:04 от Bilyana14.

# 68
  • София
Имате ли представа дали наистина Нум няма да бъде водещ на новият сезон на Ергенът?

Няма да бъде. Най-вероятно Елвиса ще е.

Трейтърс: Неделчо е на 100% участник.
Отделно мисля, че и едно бивша художествена гимнастичка също ще участва.

# 69
Трейтърс

За гимнастичката писаха днес в основната тема. Предлагам направо там да пишем за участниците, защото не са спойлери по същество.

# 70
Имам ново предположение за Трейтърс това е Крис Макаров от Молец

# 71
Имам ново предположение за Трейтърс това е Крис Макаров от Молец
Откъде идва подозрението? Следва някои от заподозрените, но други - не. Може да си е тръгнал рано, ако е бил.

# 72
Така си мисля защото следва доста от участниците които имаме напредвид и имаше снимка с някои от участниците и коментари

# 73
Две дами, мои кадри, са в игрите, значи тази година не е изключена жена да се пребори поне да е на финал. Изключително комплексни с опит и подготвени тактически са така, че очаквайте силно женско присъствие Wink

# 74
  • София
Ковид, това прозвуча повече като заплаха Wink
Язък значи за новия сезон....Жилетки на финал, не Благодаря. Rage

Последна редакция: сб, 11 юли 2026, 19:02 от dido2k

Общи условия

Активация на акаунт