Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 24 049
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
Сторитата на Павел от тази сутрин - битка за територия днес. Очевидно жълтите още са на блато.

Има ги любимите ни люлки, висящите варели, вагонетките.
Интересно ми е дали тази година ще има и повече пъзели. В сезон 7 бяха елементарни и ги даваха доста по-рядко от минали години.

Добавям и предполагаемата утрешна арена (може би капитанска, вероятно са обърнали графика както беше в предни сезони преди 7ми):

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 14:55 от M. Toneva

# 106
Уф, пак са облекли куците коне в червено... 😡

Аз пък ще ви черя с един... фризьор 🤪:

горският заек ли е това? Grinning

# 107
Здравейте, лейдис енд джентълмен, отдавна не съм влизала и тепърва ще наваксвам, за това и не съм видяла, ако е коментирано - имате ли идея, къде се снима ЕЛР тази година?
Питам, защото имам подозрения, че мой познат ще участва и знам с коя се е забил, ако са ми верни подозренията. Но искам да свържа последната му подсказка, ако съм на прав път Laughing

# 108
Здравейте, лейдис енд джентълмен, отдавна не съм влизала и тепърва ще наваксвам, за това и не съм видяла, ако е коментирано - имате ли идея, къде се снима ЕЛР тази година?
Питам, защото имам подозрения, че мой познат ще участва и знам с коя се е забил, ако са ми верни подозренията. Но искам да свържа последната му подсказка, ако съм на прав път Laughing
В Гърция със сигурност, но аз лично не знам по-точна локация.

# 109
Благодаря! Замислих се, дали не е Кипър, защото беше качил стори с песен на тази Кипърката от Евровизия. Но ще го видим де, скоро по bTV Grinning (скоро, скоро, септември предполагам)

Общи условия

Активация на акаунт