Нашите second hand находки - тема 53

• 4 710
  • 45
  •   6
Отговори
# 30
  • Бургас
Хумана, Апостол Карамитев,2 евро (не можах да завъртя снимката)

# 31
Lina_bs, бих те помолила да облечеш тази рокля, да я аранжираш с интересна обувка и екстравагантно бижу, и да ни се покажеш. Simple Smile
Наистина топ находка, браво! 👏

# 32
От Ремикс

# 33
# 34
Излязоха ми около 2 € ,анатомични и много удобни.😉

# 35
Привет, момичета!
 Откакто в мания (магия) от месец юли има фиксирани цени на дрехите, а не са на килограм, забелзявам и др любопитен факт. В някои магазини все пак оставят извън зоната love за находки дрехи на по-скъпи брандове и качествени материи, докато в други абсолютно всичко що-годе ставащо е в зоната.
Подобен подход допълва неприятното чувство и съвсем разваля усещането за находка, за която така или иначе вече е определена фиксирана цена, но ако е в зоната цената не пада цяла седмица и вгорчава съвсем вкуса от пазаруване втора употреба.
Такъв магазин, в който зоната е много голяма, цените не се намаляват изобщо през седмицата и са сложили в нея всички, ама наистина всички дрехи, които хващат окото и си заслужават е този в Младост 1. Алчността на всяка цена убива желанието ми да посещавам магазин с подобна политика. "Ровенето за находка", което е в основата на удоволствието ми за пазруване от подобни места е изцяло ликвидирано, защото някой вече е селектирал дрехата  и й е сложил цена.

# 36

Чисто нови летни обувки от естествена кожа на Candise cooper. 12  eur

# 37
  • София
За Магия съм съгласна, факт е ,че от години на кг ( или извън Love зоната ( която е безумно цена) по висок клас от Zara трудно се намира. Тук таме някоя марка - за която продавачката явно не е запозната 😅 успавам да намеря.

# 38
  • София
Необичайно натоварен съм тази седмица и утре ще мога да откъсна два-три часа и ми се иска да отида да позяпам някъде където е последен ден преди зареждане.
И идея нямам къде .... Не знам какви са цените. За Мания става дума, София.
Ако имате идея кой е най-зареден от тези дето утре са последен ден, моля драснете .

Гледам както обикновено за леки шорти, тениски от бързосъхнещи материи и две-три кърпи с плажен размер също от бързосъхнещите, дето ги има по спортните магазини.
И си мисля, но никога не намирам такива, за едни провиснали потници дето и като нови изглеждат носени 😅😅 Не от тези за мускулестите батки дето се снимат пред огледалата с тях , а по фрийстайл тип. Точно провиснали стоят, с относително тънки презрамки, дълбоко изрязани, често светли или с разни летни мотиви 🙃

# 39
По бих заложила на хумана, честно казано

# 40
  • София
Петък е най - евтиния ден на Мания джъмбо плаза, та утре може и да са добре цените.
Виж в сайта им дните на зареждане, по логика предния ден е най - евтино.

Тези магазини утре са най- евтини.

# 41
  • София
Аз имам някакви записки, които съм събирал от темата тук.
Не съм убеден дали си напълно актуални, но зареждане в петък трябва да имат :
- Метростанция Люлин
- Света Троица / Моста на Захарна
- Вагон ресторанта
- Галакси на Шипченски проход
- Младост 1 и 4
- Красно село / Гоце Делчев и Дойран
- ХОпарк / Джъмбо

# 42
Света Троица / моста на Захарна или спирка Оряхово със сигурност зареждат в петък, но скоро там не съм намирала нищо интересно. От друга страна ти търсиш мъжко, което аз не гледам изобщо…
Ако не намериш кърпите за които писа ми драсни Simple Smile

# 43
  • Пловдив
Във фейса ми излезе един магазин в София, писах по повод едни артикули - много мили хора. Чак ме е яд, че не съм в София - ако на някой му е интересно че има порцелан/стъкларии или му е в близост може да го посети. Има периоди на цени 1-2€
Ако някой го посети нека сподели на живо как е.
https://www.facebook.com/share/18xYSYdX8B/

# 44
Посещавала съм този магазин и когато не е в намаление, цените са по-високи от нови… Поне това, което погледнах - втора употреба скечърс бяха 35 €, а си ги взех нови (намалени) от дайхман за 33 €.
Не съм влизала повече, но сега може да погледна какво ще е с обявеното намаление от 27 юли.

Общи условия

Активация на акаунт