На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 2

• 25 931
  • 390
  •   2
Отговори
# 225
Мислим за почивка през почивните дни за 6ти септември, но много се колебая къде да отидем. Няколко пъти сме почивали в средата на септември в Грифид хотелите и беше прекрасно, спокойно, хубаво време за плаж 25-26 градуса без вятър. Сега се оглеждах и за Ривиера хотелите, но малко смесени коментари има за тях. Марина Сандс и Рейната също ми е в опциите, но като знам, че в Обзор от август много духа и май ме спира да ходим там. Ние държим да ходим на плажа, а не да седим по басейните и затова се чудя.

# 226
Fatalina, и нагоре от Варна е така. Сърдито море

# 227
Обикновено края на август / началото на септември, на Кранево, Златни пясъци до обяд е спокойно морето. След обед по-често е ветровито.
Според мен към Бургас е по-ветровито, дори да е по-топло.

# 228
  • В.Търново
В Сл. Бряг е бурно морето. Много дърпа навътре. Следобед слагат червен флаг.

# 229
Някой може ли да сподели как е в момента на Обзор?

# 230
Някой може ли да сподели как е в момента на Обзор?
Ако питаш за морето, то няколко поста по-назад съм писала и качила снимки от най-южната част на плажа на Обзор, но т.к. там морето е открито, а не в залив със сигурност по цялата ивица е такова. И днес е бурно и то много, иначе е топло и слънчево. Токущо говорих с блзките ми, които са на почивка там.

# 231
  • София
Реших да резервирам късно моренце в HVD Club Bor - Слънчев бряг от 04.09. Прочетох доста добри отзиви, но не можах да се ориентирам приблизително колко далече е от плажа. Пише 150 м., но изглежда доста далече и въобще ако някой в момента е там или е бил скоро, ще се радвам да сподели.

# 232
Реших да резервирам късно моренце в HVD Club Bor - Слънчев бряг от 04.09. Прочетох доста добри отзиви, но не можах да се ориентирам приблизително колко далече е от плажа. Пише 150 м., но изглежда доста далече и въобще ако някой в момента е там или е бил скоро, ще се радвам да сподели.
И на мен не ми стана ясно къде точно се намира. И ме отказа, че се намира до някакъв увеселителен парк и ще бъде шумно до късните часове.

# 233
  • София
Точно на 150 м е- 2 минути ходене Simple Smile

# 234
До Мелията, в която почивахме ние това лято, е Бор. Не е на първа линия.
Не знам пътечката за плажа от къде му минава, ние от Мелия ползвахме мостчето за да излезем на крайбрежната.
От Бор от коя страна на хотела се излизаи кой път се хваща, не зна Там е много нагъчкано и не винаги по права линия до плаж е възможно да излезеш. Гледам го зад Лунапарка е хонела.

Виж го на картата, може и със стриют вю отвън да го обходиш.

# 235
  • Варна
Ние бяхме в Мелиа, на висок етаж, терасата ни гледаше към Бор и съответно лунапарка, доста е шумно до ранни зори и не само от лунапарка, но и от дискотеките, спяхме на затворена врата и пак се чуваше

# 236
  • Сф
Точно зад лунапарка е страничният вход с охрана на хотела. Като се цепи диагонално през лунапарка може и по- малко от 150 метра да е. Близко е и удобно. Не се притеснявай!
Пп. И аз бях срещу басейна в Бор. Нищо не съм чула на затворена врата  , дограмата е отлична. Мисля ,че бяхме на 5 етаж. Виждах лунапарка вечер, част от него и беше красиво.
Това от миналата година август баш в гмежта Simple Smile

# 237
Ние бяхме в мелия в блок В, с вътрешна гледка към басейна и не се чуваше лунапарка. ОТ Бор не знам как е, зависи вероятно накъде е ориентирана стаята.

# 238
  • София
До Мелията, в която почивахме ние това лято, е Бор. Не е на първа линия.
Не знам пътечката за плажа от къде му минава, ние от Мелия ползвахме мостчето за да излезем на крайбрежната.
От Бор от коя страна на хотела се излизаи кой път се хваща, не зна Там е много нагъчкано и не винаги по права линия до плаж е възможно да излезеш. Гледам го зад Лунапарка е хонела.

Виж го на картата, може и със стриют вю отвън да го обходиш.

Да, видях го, но не ми стана ясно откъде точно се минава. Звъннах в хотела и ги питах, заобикаля се Лунапарка и се излиза на плажа.

# 239
  • на село
Здравейте , има ли някой бил тези дни на Воя? Как е морето, плажа на Воя близо ли е до проблемната тръба?

Общи условия

Активация на акаунт