OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели! - 2 част

• 11 454
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
добро утро и от нас  Hug

Веничка- период е не се притеснявай  Peace Пламена я бях оставила 4 дена само на мляко  ooooh! ами не искаше и това е  Whistling Докторката ми каза че те сами си показват и ако я насилваш може и да повръща от зор  Confused Човечета и те душа носят и са със собствено мнение  Crazy

Мила 71- много съжалявам за приятелката ти Cryсега просто трябва да гледа напред Peace

спирам че пак крещим като луди  ooooh!

# 211
Добро утро, мами!!  bouquet

Мила 71, много съжалявам за приятелката ти! Дано следващия път всичко мине добре и накрая си има сладко и здраво бебче Praynig Иначе има теми-"Бял списък" и "Черен списък" на лекари, болници, педиатри. Може там да пишеш, може и нова тема да отвориш Peace

Веничка, идея нямам как да ти помогна, за сега Ния яде всичко. Влез в "Захранване на бебето", там сигурно има тема за по-злояди дечица Peace

Успех на ТВ звездите Мира и Слийпи!!!

# 212
Добро утро ,
mila71 съжалявам за приятелката ти дано се възстанови бързо и да не изпада в депресии.
Таси и Теодора честити годишнинии-дълъг семеен живот изпълнен с много любов !
За забелването мненията са отново толкова противоположни ,че да не знаеш какво да правиш. Дано да е наред всичко  Praynig
Кръц и Цеци са добре излизаме на разходки ,но явно днес времето няма да е подходящо.
На ТВ -звездите ни желая успех.Те още днес ще могат да ни кажат дали са спечелили. newsm78
За гърне ще го слагам Саши като започне да си седи стабилно ,ама кога ще стане това много ми е мързелив шишкото.

# 213
  • София
Добро утро!
Не мога да пиша много, че това дете с тези зъби ме умори. Само пищи и мрънка. Мажа го с Калгел ,но ефекта е временен. Показвеат се вече двата долни, чакам да се покажат и горните. Някой давал ли е Панадол при болки от зъбки? Това ми идва на ум, но още се чудя.
Аир, Не давам никакви противоалергични, но той няма обриви отдавна. Питай лекарката, ако ги спреш какви ще са рисковете и прецени. Няма пристрастяване, но все пак са си лекарства.
За яденето и Косето не иска нищо да вкуси, само кърма. От зъбките е и съм спокойна. Веднъж опитах да дам с биберон по- разредено и си го изяде. Сега, обаче отказва всичко. Явно от зъбките го боли венеца.
Мила, много съжалявам за приятелката ти. Преди време, когато се изгубих и не писах беше по същата причина. Моята братовчедка изгуби детенцето си в деветия месец. Много е тежко!
Чакаме гости и утре сме на абитуриенска, така, че нямам много време да ви чета.
Успех на Мира и Слиипи!
Честити годишнини на Таси и Теди  newsm51!
Лек ден и здрави бебчета и мами Praynig!

# 214
И аз да се разпиша на бързо.Днес съм на сватба на първата братовчедка на мъжа ми и съм в голяма еуфория.  icanfly
А кръстница на сватбата ще бъде една съфорумка мисля,че се пишеше WILD cat.
След малко ще нося малчо на наште да го гледат до утре,че иначе няма кой.След това тръгвам по разкрасителни процедури newsm47.
Иначе сме добре мисля тия дни да го заведа на ортопед да го поразпитам за седенето , стоенето прав и за обувките.
Млякото си ядем само сутрин и вечер и да живее кухнята,че иначе незнам какво щях да правя.Петък взимам две дози и едната я тикам в хладилника за събота,защото не иска дом.приготвени,нито купени ,а неделя сутрин ядем попара и откарваме цял ден на мляко.Трябва да мисля варианти,защото не може така.

# 215
tasi весело изкарване и после искам снимки!

# 216
Веничка, според частния ми педиатър децата до годинка няма нужда от друго, освен от кърма или АМ, така че не се притеснявай и не насилвай Стела да яде, че наистина ще стане злояда. Предлагай й от време на време различни храни и започни от тази, към която прояви интерес. Моят бебчо например не харесва картоф, но в комбинация с тиква го яде. За сметка на това с охота нагъва безвкусната оризова каша. С месо още не съм го пробвала, но подозирам, че ще му хареса.
Аз отдавна не съм писала, но при мене е лудница и наистина не смогвам. Само чета от време на време.
Да се отчета накратко:
- захранихме се след 6-ия месец, за сега без проблеми, но само с няколко зеленчука и оризова каша
- имаме 2 зъбчета отдолу. Първото изби няколко дена преди 6-ия месец, а второто - няколко дни след това
- много се смеем и говорим
- от началото на 6-ия месец упорито настоява да сяда. Помагам му да седне, но сам не може да се задържи дълго. Вече се храним в столче за хранене и се возим седнали в количката
- пишлето е успешно забелено с помощта на докторите  Peace

Искам обаче да питам има ли и други деца, които не се обръщат. Моят юнак се търкаля като го бутна, но до сега не се е обръщал сам от гръб по корем. А от корем по гръб - само няколко пъти. Явно не се сеща как се прави това упражнение. Нормално ли е? newsm78

# 217
  • Варна
Здравейте  Hug
И аз от разходки нямам време за форума, ама да се разпиша набързо, че и къщата е с главата надолу...  Whistling Crazy
Днес бяхме на консултация - 7,900 кг. и 70 см. е момата. Flutter Дръпнала е 2 см. и само 100 гр., ама не се учудвам, като не ще да яде.  ooooh! Много ме ядоса пак докторката. Първо като й бръкна да й види гърлото и така натисна с лъжицата, че чак й разкървави небцето. Close Така се разплака милото,  Cry тъкмо я успокоих, биха й ваксината (хепатитната, и при нас предния път казаха, че нямали) и явно много я заболя, така не бях я чувала да плаче и цялата трепереше Cry Толкова гадно ми стана, че ми идваше и на мен да ревна с нея. Освен това на Ема и излезе нещо като лишейче на вратлето, показах го надокторката, изписа ни кортикостероид. Питам я от какво може да е, а тя нищо, мълчи си Shocked, каза да мажа с кремчето и щяло да се оправи. #Cussing out #Cussing out #Cussing out Аман от тъпанари. Close

Мила, много гадно това с приятелката ти. И моите приятелки всичките имат проблеми със забременяването. Sad Дано бързо се възстанови и повече късмет другия път. Hug

Веничка, и моето ще е злоядо, май. Така хубаво беше почнала да си хапва, почти до цяло бурканче (от малките) бяхме стигнали и изведнъж спря. Thinking Пробвах и да и готвя, ама не иска. Хапва само каша по няколко лъжици и то със зор. Дано да е период. Praynig

Лови, аз давам редовно панадол, заради гадните зъбки. Даже вече сме на второто шише. Embarassed Не ми се иска, че все пак си е лекарство, ама явно много я тормозят, защото не може и да спи както трябва, плаче насън, а като й дам се успокоява и заспива доста по-спокойно. Heart Eyes
Бързо оздравяване на бебоците. Hug И лек ден на всички.  bouquet

# 218
  • Някъде в Европа...
Привет!
Мила, колко жалко! Скорошно възтановяване на приятелката ти! Praynig
Лови, за панадола - аз не давам и то най-вече зарди тези пусти алергии. Знам ли как ще му се отрази  newsm78

Да се оплача (най - вече от татито): отидох да мия лъжичката на Ради и  го оставих на спалнята до мъжа ми и му казах, че го оставям. Отивам до хола, вземам лъжичкта и чувам"туп". Отивам и що да видя -  Ради по гръб на земята, мъжа ми над него  #Cussing out. Детето заплака...., но май повече от суматохата, която настана. Не е повръщал, нито плака много. Заспа си около 40 мин след инцидента по времето когато спи и други дни...Още ми е притеснено... А как ме е яд на татито, за 3 мин му го оставих, а той не можа да си наложи да не задрямва #Cussing out. Иде ми да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 219
  • София
Здравейте!  Hug
Мила, много ми стана мъчно за приятелката ти. Lovi съчувствам и на твоята братовчедка и на двете им пожелавам, дано бързо да се възстановят и да си родят здрави бебчета.
AIR спазъм се получава когато се стеснява просвета на малките бронхи и бронхиоли при болните от астма, вследствие от някакъв алерген. А за изследванията, на Анна-Мария й взеха носен секрет. Бъркаха й в носа с клечица и показа наличие на стафилококи. Лекувахме ги с тобрекс, ама носа продължава да си й хърка. Дано Ради да е добре след падането, миличкия.
Миньон при нас случая е обръщане от гръб по корем и така си остава, като стои дълго започва да реве. Обърна се само два пъти от корем по гръб и това си беше.
Lovi аз тази нощ дадох панадол, много плачеше, мисля че скоро ще имаме зъбче.
_mirinda_ ако знаеш по-добра лекарка, сменяй. Няма смисъл да се ядосваш с некомпетентни и груби хора. Как може така да й разкървави небцето  #Cussing out това е бебче.
Честити годишнини на Таси и Теди и от мен!

# 220
Здравейте сладки мамчета Hug
Пише ви вече една победителка от конкурса Горчиво. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И така скъсахме им шортите на другите две двойки,но и моя съпруг какви отговори даваше направо ми идваше да му .....2 шамара. #2gunfire.Но важното е че се забавлявахме и всичко мина много добре.Не знам на какво приличах но на моменти цялото ми сърце тупкаше и мислих че ще ми изкочи. Mr. GreenПредаването ще го дават чак на 27юни но аз пак ще ви предупреда когато наближи времето.Наградата е почивка на Елените оул-инклузив,200лв,огърлица от перли за мен и микровълнова печка.Ще ходим точно на годишнината ни от сватбата и то с малкия мишок. StopНадявам се да си починим добре.Ами това са моите новини от предаването.
Мила много съжалявам за приятелката ти пожелавам й да преудолее тази мъка  много скоро и да си имат едно прекрасно слънчице. Praynig Hug Hug Hug
Минъонче радвам се че сте добре. PeaceДа ти кажа и нашия не е много по обръщанията за сега от корем по гръб се е обръщал има няма 3 пъти а обратното само веднъж но аз не се притеснявам.
Миринда и на мен ми е омръзнало от некадърни доктори и ако питаш мене сменяй я тая докторица. PeaceКак може да се държи по този начин с бебе..... #Crazy
Лови аз до сега съм давала само веднъж панадол и май му олекна но мисля че не бива все пак да се прекалява. Peace
Весело искарване на Таси на сватбата.
Дано и Слийпи се похавали с добри новини. Praynig
Ами това е за сега от мен много съм въодушевена от днес и за това по повода сме на вечеря у приятели. Laughing
А забравих да ви кажа че малкия се е държал много добре/бяхме го оставили при едно приятелско семейство казаха че направо са се влюбили в него Shocked/.
Забравих да допълня че се оказа че най-добрия приятел на мъжа ми е компютъра  Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire идваше ми да го разтрелям.......Желая ви приятна вечер. Hug  bouquet  bouquet

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 17:27 от mira sm

# 221
Здравейте  на всички Hug!
Честито на Мира    bouquet
Миринда, сменяй лекарката. И аз имам проблеми с нашата и ще я сменям, защото ми  е писнало от тъпанари и некомпетентни доктори  #Cussing out.
Иначе сме добре,  ядем попарата вече с желание. Днес пропуснахме разходката,че много е променливо времето при нас  Sad. Малкия направо подивява в къщи. Сега спи и аз бързам да се разпиша.  Simple Smile
Желая ви приятен уикенд   Kissing Heart

# 222
mira sm  Drunk браво!Нямам търпение да гледам.
Чакаме и Слипи да даде отчет.

# 223
Ауу mira sm супер  Peace браво! Приятно изкарване на Елените и да разкажеш, че ние още не сме решили къде ще бъдем с малката тази година на море Laughing

Иначе при нас има 3-то зъбче вижда се и съседното, но не е избило още. Понякога много плачка и давам панадол въпреки, че не ми се иска, но само той я успокоява Rolling Eyes
Започнахме с месните, дадох пилешко веднъж, много и хареса  Mr. Green
Пъпчиците поминаха в това хладно време.
Не мога да смогна с памперсите, все едно е новородено, по малко ака, но пък за това непрекъснато, така че слагането на гърне ми се вижда безсмислено за сега.
Събудихме се, поздрави за сега

# 224
  • София
Мирааа, честитооо! smile3501 Разплаках се от кеф smile3501  love001 Hug. Весело изкарване на Елените  Party.
Слиипи, сега ти си наред newsm10 Flowers Four Leaf Clover! И после леля Мери Party.

Общи условия

Активация на акаунт