OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели! - 2 част

• 11 429
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Честито на всички с имената Константин и Елена -да са живи здрави и щастливи!  bouquet
mami4ka браво ,че всичко се е оправило с вас!maria_23 дано да се оправите скоро. tasi голяма сладурана си!

# 286
Мамичка,през доста перипети сте минали, но важното е, че сега всичко е ок!
Честит имен ден на всички празнуващи!!!  bouquet

mami4ka - сладурана е госпожицата!!! Странни хора има - нищо момчешко не виждам, тези очички, има си напълно момичешко излъчване. А за корене, защо??? Нищо лошо, въпрос на вкус и желание на майката. Аз мисля да оставя пробиването като порасне, ако пожелае.
Peace

Лови, да ти е жив и здрав, големия юнак, и да си носи хубавото име с гордост!  bouquetМежду другото, Константин е любимото ми мъжко име Blush Мерси за почерпката!

Таси,хубавица си си ти! Hug

Момичета, някоя трябва да ни направи новата тема!! Хера и Кръц ни изоставиха! Wink

# 287
Честито на всички именници!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес няма с какво толкова да се отчета освен, че Благун яде сутринта четвърт бисквитка с глутен. Мерси на всички, които ми отговориха на въпроса!  Hug
Довечера съм на театър и се надявам хубаво да се посмея. Сега излизам с детенце, че имам работа да върша, пък и Благун подивява в къщи.
Наистина къде се губят Херка и Кръци?
Лек ден и много  Hug !

# 288
АЗ пак от работа  Confused

Честито на всички именници да са живи и здрави  Hug

Лови сакам бира  Laughing

Таси, браво бе жена аз съм далеч от заветните килограми  Embarassed

Хера и Кръц да се отчетат пишат само по други теми  Whistling взе да ми домъчнява  Sad

Калина- важното е че на детето му е харесало  Crazy За въдицата има всякакви не се доверявай на магазинери, стар рибар ти трябва,че купих на баща ми   една  и отнесох критики после  ooooh! нищо че продавача ми я препоръча  Tired

Мамичка ами тя на момиче мяза и без обици, тез хора слепи трябва да са  Crossing Arms

спирам за сега да досаждам  Wink

# 289
  • -
Честит имен ден на всички именници-на Ели гу,на Косето на Лови,на Елена на Теди!  bouquetМного здраве и късмет в живота! Hug
Ние сме добре иначе,не сме ходили навън 2 дена и аз полудявам,за детето не знам... CrazyВчера направихме 8 месеца и опитахме за първи път месце/пиле с картоф/изяде го,но като всички зеленчукови не беше във възторг.Следобяд сме на консултация и по-късно ще се включа да кажа колко сме пораснали.Честити обички на Иванетка/и зъбки Mr. Green

# 290
# 291
Честито на всички именници  bouquet
Да са здрави и щастливи и да изкарат чудесно празника.

Общи условия

Активация на акаунт