OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели! - 2 част

• 11 432
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро Hug
Днес времето отново е ужасно а ние ще пътуваме днес за Несебър. ShockedГолям късмет пак извадихме няма да можем да му ударим по едно плажче  #Cussing out.Карай каквото такова дано поне пътуваме безпроблемно. Praynig
Ние няма да можем да гласуваме понеже нали нямаме още постоянен адрес а и честно да си призная всичко с тея евро депутати пак ми се струва нагласено и побългарено. Mr. Green
За черешите купила съм му тука едно бутканче на малкия но още не съм му давала а иначе и аз не съм яла все още. Ягоди  обаче си хапнах скоро но не видях някакъв проблем. Wink
За мъже наистина не знам какво да кажа но такива са си блейки.... Mr. Green.Той моя понеже все му викам че виси пред тоя компютър и вече му е станал любовница и той за това решил че щяла съм да кажа че му е най-добрия приятел.Абе иди ги разбери. Sick #Crazy
Аир радвам се че на Ради нищо му няма и се приготви за такива моменти.. Hug Peace
Айде аз ще ходя че имам многоооо багаж за приготвяне. Hug

# 241
  • Някъде в Европа...
Eй, забравих да ви кажа: вчера бяхме до един детски магазин и сложихме Ради в една проходилка там и той като писна Shocked и това остава сега - да не иска в проходилка  Shocked В кошницата не щеше, в кенгуруто въобще, в количката се сърди понякога. Това остава и в проходилка да не му харесва  Shocked
Взе и много да се сърди. Обръща се по корем, забучва главата, вирва дупето и реве, без да вдига главата. Когато не е закопчан и 2в количката го прави този номер Rolling Eyes

# 242
  • София
Здравейте и от нас!
Ние малко се поизгубихме - четях ви редовно, но нямах настроение да пиша.
Иначе малкия е добре - дивее, постоянно мърда и шава, не стои мирен на едно място. Много обича да си лежи по корем и да се доусъвършенства в пълзенето. Засега хапва всичко - плодови, зеленчукови, месни особено, каши. Обриви, да чукна на дърво, няма. Даже му дадох млечна каша на Милупа с АМ - нямаше никаква реакция.
mira sm, честита победа! Наградата е много готина - пожелавам ви много добре да си изкарате!
Череши и аз дадох на пюре, а като станат по-хубави, мисля и пресни да му дам. Определено пюрето (на Ам-ам) много му хареса. На татито също. Wink
AIR, аз хапнах няколко ягодки, но като цяло мисля да се ограничавам. Затова чакам да излязат хубавите череши на пазара, че тези в момента не ми харесват все още. Радвам се, че Ради не е пострадал и се чувства добре. Не се ядосвай за пъпките - то си е генетично. Детето е предразположено и това си е. Хубавото е, че се израства - няма вечно да е така.
Леля Зеля, моят мъж знае точно какво пазарувам - досега не е правил грешки.  Grinning

Днес времето е ужасно! Май ще си висим из форумчето! Wink Хайде чао, че имам много работа. После пак! Hug

# 243
  • София
Привет от нас!!!

Благодаря на всички вас за разбирането! Тя сега е в Майчин дом, сигурно утре ще й направят абразиото. Добре е, чуваме се непрекъснато, вчера ходих да я видя. Благодаря още веднъж за милите ви думи!

Времето е толкова мрачно, а Калина й липсват разходките. И на мен разбира се!

Мира - ЧЕСТИТО! Радвам се, наградата е страхотна!

За ягоди - ям и не виждам да има реакция. Е не ям всеки ден, но преди няколко дни хапнах доста. А черешите как ги чакам, любимия ми плод.............Мога да унищожа много за кратко време!!! Joy

Леля Зеля - е, поне ще хапне детето хубава храна!!!

До скоро на всички! Синът ми се върти около мен като хиена и чака да стана, за да играе на фифата! Няма спасение!!!

# 244
Добро утро, момичета!
Мира, приятно пътуване!
Мила, стискам палци да мине добре! Praynig На майка миналата седмица и правиха абразио там, за 15 минути всичко приключи, излезна от упойката за секунди, нито я е боляло, нито после и е било лошо. Упойката беше Деприван. Само аз цяла сутрин много се бях притеснила.
Ох тези пюрета... Вчера пазарувахме с татито(това ни е едно от любимите неща, които правим заедно  Laughing) и решихме да купим някакви на по-нормална цена. Започвам да проучвам състава на Ганчев и Ам-Ам и се оказа, че и в двете има захар  Twisted Evil . Гледам тези на Хип, Гербер и някои на Семпер - те нямат, та пак взех такива, ама цената им е еднаа... Crazy . Но като цяло мисля Благун да е на готово пюре вече не повече от 3-4 пъти в седмицата, та ще го преживея.
Нали след 3 месеца ще взимам храна от кухня.
Искам да ви питам нещо за захранването. Вчера му купих бисквити на Плазмон. Едните са в метална кутия на прах и нямат глутен, но пише, че имат мляко и захар, а другите са в картонена кутия и имат не само това, но и глутен. Та да му ги давам ли вече и как да започна? Иска ми се да въведа глутена вече, съвсем по малко, но от него най-ме е страх  newsm78. Мислех първо от тези на прах да му правя попарка и после и с другите, в които има глутен да му давам по малко  Thinking . В пълна чуденка съм.
И още нещо - колко време след пилешко, заешко и пуешко почнахте свинско и телешко?
А за кърмата - благодаря ви за подкрепата. Наистина много ми дойде последния месец. Като имах, имах (ако наистина не беше намаляла драстично - щях да продължа да кърмя)! Преди да ми стегнат гърдите първия път се разплаках в болницата. Бях убедена, че едва ли не правя престъпление. Нина ме изцеди и то нищо. Благовест само ме лигавеше и ме блъскаше, а като си видеше шишето - плачеше със сълзи за него. Добре, че ме убеди да спра, че съвсем се бях изнервила. Явно си му е било време да го отбия, защото от тогава наистина се чувствам много по-добре, а и Благун ми изглежда много спокоен и хич не му липсва този вид хранене.
Ангелинка, от понеделник и аз съм на диета!
Отивам да си изчистя къщата и после да гласувам и да си приберя змейко.
Целувки и много  Hug !

# 245
Добър ден и от нас! Снощи ви писах че направих на Кари подарък лодка и сега ще ви я покажа.Откакто я имам нямам все едно бебе...голям кеф в нея.Пада голяма игра а и няма накъде да падне та съм спокойна.Ето я:

# 246
Здравейте!! Hug
Добър ден и от нас! Снощи ви писах че направих на Кари подарък лодка и сега ще ви я покажа.Откакто я имам нямам все едно бебе...голям кеф в нея.Пада голяма игра а и няма накъде да падне та съм спокойна.Ето я:

Супер е лодката! От къде е? Коя фирма? Колко струва? Grinning

# 247
evelinar- ти захранвала ли си с глутен  newsm78 ами за месото Пламена даже и агнешко хапна вече на ХИП не че и хареса ама го яде  Crazy общо взето няма месо което да не е опитвала, смятам скоро на кюфтета да я кара  Laughing За Плазмона знам че се слага в млякото съвет не мога да дам и то при деца които не им стига вечерното а се будят и през нощта да ядат, ама сега ще се поровя че ми стана интересно  Peace

За черешите, казах на мъжо ,ама кои да ме чуе Tiredявно аз ще ходя в скоро време до борсата  Whistling

Мира приятно и безаварийно че навсякъде вали  Peace остави плажа, ще отидеш пак  Peace

heart - ти пък защо без настроение  newsm78 я се усмихни , като ги погледнеш от весела страна нещата и по добре  Grinning и сега Пламена мрънкоти от два часа вече, ама съм сипнала една биричка и го карам по спокойно, колко ще мрънка най много до две години, после може и някое друго да мрънка и така  hahaha тапи за уши май е работата  Laughing

АИР-че - може да не от самата проходилка, ами за това че го пускаш сам на непознато място   Peace пробвай с познати дето дечкото ползва проходилка  да я вземеш за малко в домашна обстановка  Peace да не се набуташ да купуваш ако няма да я ползва  Peace

спирам че се отнесох пак Embarassed

# 248
Ангелина- Фирма не знам ама я купих от МОЛ-София на Бул.Стамболийски. Има етикет отпред със снимка и струва 7лв. Като влезнеш и веднага в ляво ще ги видиш. Wink

# 249
  • Някъде в Европа...
Ангелинка, аз купих такава лодкка за племенника от Кауфланд за 3,99лв или 4,99лв  newsm78, има и като такси, и без очички. За производител пише Интекс, вносител Комсед. Опаковката е -  в чантичка, със снимка на 3 лодки, в едната дете и една жена в басейн. Голяма идея, татито като видя каза че веднага отива да купува за нас, стига Ради да стои в нея.  Laughing

# 250
Страхотна лодка, и аз ще купя!
Зелче, на съм давала глутен и затова питам.
От захранването ми остана жълтък, мляко, глутен, агнешко, телешко и свинско. Говоря за това, което трябва да захраня до 10 месец, сиреч до тръгването на кухня.
Татито само чака някой зъб да излезне и ще го захрани с пържолки и кюфтаци, сигурна съм  Wink . Като го захранвах с пилешко и Благун примляска и като се ухили, мъжът ми той. Като се разсмя: "Мой е, бе, мой син е, не е вегетарианец, яде месо!". Не че Благовест не е одрал кожата на баща си, ама на, това трябваше да се случи да му се разсеят съмненията  Crossing Arms !
За черешките - мисля да му давам, но като излезнат пресните и то български, че и сега има едни, ама май са внос. Иначе ягоди и мъхести плодове няма и да помирише тази година, пък от есента мисля да му давам вече цитрусови плодове.
Ох, остана ми пода да измия  Sad !

# 251
Привет и от нас Simple Smile
Лодката е супер ,ще си вземем и ние  Peace
Ох мамки да ви се оплача как изтръпнах днес/сори за офа/.Чоплех по компютъра  Мони крещи мамооооо ела бързо .Тичам и какво да  видя Вилянка накъсала дифенбахията  ooooh!,не ме е яд за цветето ами то е отровно в него има стрихинин Confused.Ми сега като не знам дали  яла или само го е накъсала.Беж до бърза помощ с листото ,от там едни такива спокойни .Отивайте си вика в къщи и наблюдавай за повръщане ,пъпки или Т.
Това което преживях е ад ,съвета ми е разчистете си цветята ,за да не повтаряте моята грешка Tired

# 252
Бубе,ужас! Дано не хапнала от цветето! Praynig Аз не гледам цветя, много е тъмно в апартамента ми. Пък или ги давя, или изсъхват newsm78

Много се навих за лодката!! Утре отивам!

# 253
Привета мами,
тук времето е едно ужааасно пакми натроши цветята на балкона .. newsm45
След 10 дневно  боледуване моето диване реши, че не иска да суче.., ако изцедя млекцето го изяжда, но с циците нещо не е приятел..
Глутен дадох оня ден - 1/4 бисквитка на плазмон, вчера пак и за сега няма проблем.
А давате ли вече сиренце, педито мрънка за попарата, аз пък искам да има поне 3 изцяло млечни хранения 5:30, 9:30 и 20:00..от скоро на обяд не пие мляко, просто не иска ..
Баща му се шегува, че детето иска вече повечко месце, а не млекце

# 254
Здравейте,
Ние днес сме самички с Влади та имам време и да пиша  Mr. Green
При нас захранването потръгна - вече всеки ден му давам по-малко пюре. Далеч сме от месо и сирене, но поне сме почнали  Whistling
Влади като види купичката с пюре или сок и е като пристрастен. Протяга се и ако я докопа няма пускане, но бързо му се изпарява ентусиазма след 5-6 лъжички.
За свинското месо - то е най-голям алерген от месата и не се препоръчва да се дава до годинка.  Peace
Днес ходихме сутринта до Sky city само двамката с Влади. Мотахме се 4 часа и разглеждахме на спокойствие  Hug
Някой беше писал че много го мъчат зъбките, а са почти накрая. При мен на Ивето веднъж четири зъба почнаха да излизат едновременно и много я мъчиха - цял ден ми ревеше детето. Най-накрая вечерта взех една лъжичка и я изстудих  и след това и натиснах венеца там където излизаха зъбките. Заспа почти веднага и на сутринта и четирите зъбчета се показаха.

Общи условия

Активация на акаунт