Тедито, БРАВО

Изпрати ни на преглед в ортопедията в Горна баня. Ортопедът каза, че няма нищо обезпокоително и каза, че всяко дете в началото стъпва неуверено, но ние да го наблюдаваме и ако има нещо, което ни притеснява, да отидем пак. 

...И понеже си стоим гладни след тях на кашата не прощаваме, ама да има малко плодово пюре в нея
. Към плодовите сме пристрастени, отваряме уста, но на 1/2 бурканче сами спираме, отдавна ни е такава "дозата"-за деня едно бурканче на половинки. Но и кашата като започнахме 5 дена си яде по половин бурканче-явно това и е мярката...

Ох много ми е притеснено така, никак не минават, а вече от няколко дни сме на кърма и ябълка.
. На всичкото отгоре не е качил и 100 гр
.
.
.
,като чух ме обзе едно такова много хубаво чувство,не мога да го опиша с думи.........
,тая закуска беше много любима на кака му ЕЛЕНА на същатата възраст
.

,ако става въпрос само за тази сметана и аз давам от тия пюрета на Хипп Картофи със спанак и сметана и не виждам и защо да не давам,даже пише,че са от 4 месеца.Ми що да не според мен,хората са преценили като са го направили.Почти всички съм давала и проблем не сме имали(да чукна на дърво)Даже за следобедна закуска му давам от пюретата на Хипп,плодов дует-прскова,кайсия и Topfen крем,незнам как се превежда на български,но е нещо като извара или крема сирене
.Моят Влади е същия и на него много му се услажда и като свърши пюрето почва да се цупи,понякога и да плаче,но и аз го ограничавам,повече от 1 пюре не съм му давала никога.А за млечните протеини не мога да ти отговоря,защото пак не зацепвам какво имаш впредвид 
.На мъжа ми сестра му,ще си има и тя второ бебче,живот и здраве.
.И на Влади му се появяват постоянно,но като,че ли само по гръбчето като се изпотявя,но изчезват бързо.Незнам вашите бебоци,но моят много се поти,ама много наистина.Особено когато спи и става мокър целия.