С какво ви дразнят хората? - тема №7

• 36 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
И аз така пазарувам. Плодове и зеленчуци - само от пазара. Месо - от Лидл най-често. Млечни - от друг. Не ходя всеки ден, веднъж седмично да речем, не ми пречи.

# 736
Много хора харесват и пазаруват от Женския пазар, на мен не ми харесва. Там ти продават не по-малко от килограм, не можеш да си избереш. Няколко пъти съм купувала оттам - повечето неща не са добри. Купих домати, които се развалиха на другия ден, полуразвалени ягоди - цял килограм, маскирани така, че докато ги купуваш изглеждат добре. Е, магданозът и копърът бяха евтини и добри, но на фона на другите загуби, можех да ги купя и най-скъпи и пак щях да съм на печалба. Преди пазарувах от Красно село, сега ми е далече, но след инцидентни покупки в последно време, също не съм във възторг. Вече купувам оттам, откъдето ми се виждат най-добри зеленчуците. Рядко пазарувам от Кауфланд, но поне в този, от който пазарувам плодовете и зеленчуците са много добри. В други Кауфланди съм виждала много развалени зеленчуци, мръсотия около щайгите, да не ти се купува.

# 737
Аз харесвам пазара на Хан Кубрат (в Надежда 1).

Общи условия

Активация на акаунт