☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 2 100
  • 28
  •   12
Отговори
Добре дошли в лятната тема, момичета!

Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

На нашата възраст отдавна сме си дали сметка, че красотата не е мерки, пропорции и вписване в нечии шаблони. Тя е в уникалността, онова цялостно индивидуално излъчване, и в умението да постигнеш хармония със себе си.

След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си (дали? Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.

С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас! Нека напълним темата с красота, хубави емоции и усмивки!

Nature Sunny
Селектиран колаж на водещите тенденции за Лято 2026 от Vogue

Ключовите тенденции за лято 2026, които да добавите към гардероба си сега -  многоетажните поли и плисета са точно това, което ще ви помогне да направите моден момент от обикновени тениски и потници; панталони тип „балон", бермуди и капри; ретро принтове /точки, райета, флорални/; възраждането на пеплума; елегантни дрехи от сатен, които се движат заедно с тялото - меки и непринудени в масленожълтата гама.

Пълната статията във Vogue:
https://www.vogue.com/article/spring-2026-fashion-trends#intcid= … b84d4e0_text2vec1
Nature Sunny

Ревюто на Шанел -- Космос и Планети (Prêt-à-Porter) за сезон пролет/лято 2026 г

Въпрос, вдъхновен от горещата тема на месеца: вместо запис, споделете - Кой според вас е най-стилният отбор (или просто отборът с най-красиви футболисти Simple Smile) на това Световно 2026? За кого ви е приятно да викате?

Mоля, не цитирайте коментари със снимки!
Линк към старата тема Пролет '26

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 07:20 от Модератор Бубанка

# 1
Благодаря за темата.
Почти не следя световното, нямам мнение за стила.
Сиска, с червената рокля си прекрасна, с останалите също, разбира се, но червената е уау.

# 2
Благодаря за новата тема!
Не гледам футбол и нямам идея за екипите на футболистите.
Сиска, роклята и гащеризонът- топ. За панталона ще си замълча.
Мими, роклята в профил ти стои много добре.
Искам, макар и късно, да поздравя всички деца, които скоро се дипломираха! Поздравявам и родителите им и им пожелавам да се гордеят с тях.
Днес оправям багаж за бягство в Гърция. Едно ми се вижда много късо, друго- много тъмно, трето оставям да облека "друг път", и пак стигам до заключението, че няма какво да облека. Да ви е познато?

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 07:31 от mariat

# 3
Благодаря за темата, Света Flowers Hibiscus
И аз не следя Световното, поне не все още, късни са ми часовете.
Искрица, кураж!!! От 17 години работя с хора с увреждания, познавам света ти, аз също съм се сблъсквала със здравословни предизвикателства и диагнози, всичко става по-леко, когато имате яснота и план. Пожелавам ти го!
Върнах се от първата си почивка за лятото, в очакване съм на следващата след 2 седмици Grinning

# 4
Светка мерси за темата.🥰 От световното гледам само европейските отбори и Аржентина! Аз съм за Англия, не защото са най стилни, а защоно съм лют фен на Арсенал!
В къщи има яко разделение
Аз за Англия, Ричард за франсетата, Малката за Испания!
Хубав ден стилни дами..!

# 5
Света, благодаря за новата тема!

Не ми остава време за футбол, но съм за Испания и бих викала за тях.

Днес съм в офиса и ако малкото човече се събуди в настроение ще потърся някоя миналогодишна рокля да се пременя. Вчера се оплака от гърло, дано да не е нещо сериозно, че така разчитах лятото да е сезон без вируси.
Хубав ден и от мен на всички прекрасни!

# 6
Благодаря за темата! Да е изпълнена с красота, вдъхновение и хубави аутфити!

Следя (донякъде) световното, но при отсъствие на Скуадра ми е трудно да говоря за стил на терена. Blush
Иначе японците ми допадат. Като излъчване и поведение. Треньорът им също ми хареса как беше облечен, за разлика от много треньори по тениска и анцуг. В този ред на мисли, последните години абсолютен фаворит сред треньорите ми беше Гарет Саутгейт. Heart Eyes

# 7
  • София
От няколко седмици се каня да споделя с вас едно трикче, което на мен много ми помогна да мога спокойно да нося многобройните си блузи, които все една идея са ми леко дълги ... или леко широки, или просто стоят неправилно - хващам крайчетата с малко силиконово ластиче, подгъвам получилите се "опашчици" навътре - е воала! Същото може да се направи и само откъм гърба, пак става, зависи от дрехата. От двете страни ми стои по-спретнато.

# 8
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема.
За съжаление това световно тотално го игнорирах (и как не като голяма част от мачовете са в 22:00 българско време,а тогава обикновено съм заспала).Та идея си нямам кой отбор как изглежда.Но бих се радвала ако има някой отбор от Балканите на финалите.И понеже все пак донякъде харесвам Меси може би Аржентина ми е фаворит за победител.

# 9
  • София
Идвам и аз!
Окончателно наредих летния гардероб, вече ми отмина стиловото затъпяване и измислям аутфити по-лесно.
До сега гледах само 3 мача, харесват ми екипите, но не мога да отлича най-стилен отбор или треньор.

# 10
  • София
...и пак стигам до заключението, че няма какво да облека. Да ви е познато?
Понеже вчера си рових в гардероба, аз пък се уплаших, че имам твърде много дрехи за обличане Smiley
И всички си ми харесват, комбинират се лесно (едни бели панталонки ги комбинирах чудесно с четири блузи и три чифта обувки), само да има време да се глася.
При това, дрехите ми изобщо не са толкова много, като на някои от вас - в момента например имам 4-5 летни рокли и още толкова панталони. Дзен съм!

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 12:08 от Льоня

# 11
Благодаря, че пусна темата, Света!
За стила във футбола нищо няма да мога да кажа.
Относно новите тенденции за това лято се зарадвах на маслено жълтото и се напрегнах от завръщането на пеплума. Joy  Хич не играе в моя отбор.
Стегнала съм куфарите за Златни пясъци.

# 12
  • София
Аз съм зле с роклите, въпреки че са много - половината не стават за работа, някои от тях не ми стоят добре. Искам рокля с дефинирана талия, а такива рядко се намират.

# 13
Благодаря за темата, Sweta! Flowers Cherry Blossom
Нямам отношение към футбола. Знам доста неща, защото вкъщи има върли фенове, но не ми е интересно нищо от този спорт.
Последната ми придобивка е ... рокля. Много фина и тъничка. Моите рокли са торби, защото не е добра идея да ме очертават. Simple Smile
Скрит текст:

# 14
  • Някъде там
Благодаря за новата темата.
Не следя световното.

Общи условия

Активация на акаунт