☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 56 059
  • 502
  •   16
Отговори
# 495
  • Sofia
По принцип като се отглеждат на различни климатични условия видовете променят качествата си, т.е. доматът няма да е същия като в южна Испания. Там беше сладък с леко сливов вкус. Моите не са съвсем узрели. Като пробвам ще споделя и впечатления , и семена . Grinning

# 496
Ехааа,Карен,страхотни домати! Чакам и аз да споделиш вкуса как е.

# 497
На мен тези домати са ми много странни на вкус. Не ми допадат. Но моят мъж пък ги харесва. Но той прекарва голяма част от времето в Испания 😁

# 498
Еха, браво за реколтата!

Агент, ти ли си с кафявата, супер е.
Поръчах една кафява рокля тип нощница за сватба септември, много ме съмнява да я одобря, ще видим като дойде.
От мен за кратко плажен стил, че отдавна не съм се показвала.

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 19:40 от Джа̀нъм

# 499
Тези домати много яки, браво Карен ти ли ги посади и отгледа!
Аз ям испанските комато и много ми харесват!
Оххх, Агент, много се смях с бг.мамата! Абсолютна истина! Много си готина с кафявата рокля но от надписа много не мога да я видя!

# 500
Бг мамата не мога да отворя Simple Smile
До КОВИД, сигурно 10тина години ходех с Ши лак. Все гел. Имам твърди и бързо растящи нокти. На 2 седмици ги правех. Супер маникюристка намерих, художничка, и правеше уникални декорации. Направо произведения на изкуството.
По КОВИД спрях. Чрезвичайно ходех. Не бях доволна тук и там.мин година започнах да ходя тук при една украинка и също се наложи да отида в Бг да сваля лак. НО се изтарикатили и работят с ел. Пила. Яко шлайфане, което разказва играта на нокътя. Отказах. Сама си правя. Напредвам трайността на Римел.
Краката ли като такива, нямат нужда от педикюр и ходя 3 пъти в годината лятото. То в централна Европа дири не става за “боси” крака по моите температурни стандарти Simple Smile
Оправих си ноктите с този продукт. И от една година го ползвам като основа дори. От БГ сайт го купувах

Лак на 1 седмица

# 501
И аз сложих лакчето, че отпуската свърши... Simple Smile Цветът всъщност е нежен телесно розов нюд, а не това неопределено нещо, ама знаем за цветовете тук
Скрит текст:

# 502

Днес се зарадвах с нови обеци от една сергийка в Аспровалта. Евтини са но много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт