☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 144 766
  • 1 328
  •   7
Отговори
# 1 170
Привет момичета, минавам да ви поздравя. 🤗
Не успях да видя никой с изключение на Анджела, която ми напълни очите. 🤩
Маникюри показвате, и тук не мога да се включа. 😅 За себе си харесам къси нокти, не помня даже кога за последно сложих цвят на ноктите си.
Харесва ми много японският маникюр, а пък и без да искам влязох в тренда “bare nails”.
Мими отдавна съм влизала и нямам идея вече какви чанти и обувки имаш.
Няма да спра да повтарям, че погрешно избраните обувки може да развалят и най-красивата рокля.  
За новият Мадмоазел за мен е все още топло да се пробва. Който не го е харесал да го преслушал като захладнее и в дъждовен ден може да има съвсем различен прочит.

ПП сетих се какво забравих за обем на косата някой питаше. За мен първата и най-важна стъпка е фризьорът. Да се обсъди каква прическа визуално ще придаде обем. За шампоани, балсами и др. не зная дали имат ефект. Стилизиращи продукти, вече да, но ефектът ще е кратък.
Аз пак се върнах на добрият и удобен каре/боб кза мен. Каквото и да правя все на него се връщам. В момента съм ей така

Не е скука веднъж пътят е на средата, веднъж на ляво, на дясно, зад ухото или ушите.

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 15:19 от cloè

# 1 171
  • София
Не разбирам вече от японски, руски и прочие маникюр. Като цяло идеята е, по-малко цвят, повече естествени нокти. Моите стават дълги много бързо, може би ще трябва да променя формата им, за да може да се скъсяват повече. Френски маникюр също ми допада.

# 1 172
  • тук-там
Японският ми допада, ама правят ли го в Бг?

# 1 173
Чудя се защо са го кръстили японски. Това си е френч без бялата лента. Аз съм с такъв от 100 години.

# 1 174
Е, то оставаше и японски да не могат да правят! Това са просто напълно изрязани нокти, почистени добре кожички и полирана нокътна плочка.
Скрит текст:

# 1 175
  • Шоплука
Японски си правя и аз - реално не е френски, защото няма никакъв лак.

Есента вече може да идва - сдобих се с това

Michael Kors

# 1 176
  • тук-там
Не мисля. Ето това ми обясни чатко Simple Smile
Обикновено процедурата е следната:

1. Оформят се ноктите и внимателно се обработват кожичките.
2. Нокътната плочка се почиства и много леко се матира, ако системата го изисква.
3. В нокътя се втрива специална паста с минерали и подхранващи съставки с полиращ инструмент.
4. След това се втрива фина пудра, която полира и „запечатва“ пастата.
5. Накрая ноктите се полират до характерния силен естествен блясък. Не се слага лак и няма UV/LED лампа.

Цялата процедура обикновено отнема около 30–60 минути. Най-познатата система е P.Shine.

# 1 177
Мтз, нямам идея, но би трябвало, защото е естествена терапия за възстановяване, подхранване и засилване на нокътната плочка. Препоръчва се след използване на гел лакове за заздравяване на нокътната плочка.
Много правилно, МТЗ🤗
Ех, как подценяваме семплите на вид неща, а при тях винаги има най-много работа. Пример е и  “make up no make up”

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 15:56 от cloè

# 1 178
А аз какво написах - изрязани оформени нокти и кожички, и полирана нокътна плочка? 🙄

# 1 179
Аз този метод процедирах точно когато приключих окончателно с гел лаковете.
Но вече без rose nude или само top не излизам. Стои по-чисто, по-луксозно, по-shine от т.нар. японски - без нищо.

# 1 180
  • тук-там
А аз какво написах - изрязани оформени нокти и кожички, и полирана нокътна плочка? 🙄
Слагат ли ти паста и пудра? Аз дори не знам за какво иде реч.

# 1 181
Мадмлоазела не е за сега естествено...той си е по есенен...!
Сега съм с Аква уомана, Лате бланко, Ла вие бел ваниловия, Pure Eve, и Idol aura!

# 1 182
  • София
Мобилизирала съм всичките си духовни сили, за да не поръчам Краш абсолю сега, не знам как ще устискам да захладнее, за да го тествам, когато ще му е времето, и да не правя глупости. Сестра ми първоначално каза "Нищо особено!", ама сега друга песен запява Grinning
Дъщеря ми има извратения навик да носи Бианко лате в жегите, иде ми я тресна с нещо по главата! На трийсет и кусур градуса нечовешка жега това е бойно отровно вещество, за Бога!

# 1 183
Да доста е сладък лате бланко, по сутрешно есенно уютен, по добър вариант е розонвия Ла вие бел! 🙂
Сега ще ида до мола да ми купят нов, че тоз намаления от Плевен вече замина...!
Масажистката ми каза, че много ми отива точно тоз парфюм...! Радвам се, че и мъжа ми смята така! 🤣

# 1 184
Мими, роклята ти на моя екран кафява изглежда, но и кафяво и сиво се съчетават идеално с червено. Не зная за кои сандали говориш.  На мен ми хареса и с обувките, които си обула на снимката -  червената чанта ще заспи на този аутфит.

Неочаквано за мен Coco Mademoiselle, пръснат тези дни, се разви идеално в жегата върху моята кожа. Никак не се разбирахме с него през годините, сега покрай разговорите за бранда тук, реших да пробвам отново и така хубаво ми застана. Първо помислих, че ухае дамата, с която се разминахме, като повървях разбрах, че съм аз Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 авг 2026, 17:00 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт