КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 10 648
  • 475
  •   3
Отговори
# 360
И мен ме бройте Simple Smile

# 361
  • Вила Великула
Честит рожден ден на един прекрасен и вдъхновяващ човек.
Фло, благодаря че си част от моите приятели. Бъди благословена.

# 362
  • Кубрат/ Пишурка
Скъпа Фло, честит рожден ден! 13 е най - хубавото число. Нека ти носи здраве, щастие и много късмет! Бъди все така усмихната и лъчезарна! Все така дейна и отзивчива! И нека ти се случват само хубави неща!
Аз съм добре. Току що спря да вали и сега е приятно прохладно. Анжелка вече е на летището в София, в 13 ч летят за Ливърпул. Надвечер ще си е в къщи.

# 363
Честит рожден ден, мила Фло! Желая ти здраве и радост! За сряда потвърждавам.

# 364
Фло, Честит рожден ден!

За сряда. Засега само дебна черната котка и ако я хвана, ще дойда. Утре ще пиша за сигурно.
И, "бабите при дядото", ако дойда, някоя иска ли липа за чай? Био, еко, планинска....абе - селска

# 365
  • Варна
Flo -  честита да си! Пожелавам ти да си здрава и обичана!
Едно лятно букетче от моите, за теб!

# 366

Фло, прекраснице, честита да си! Обичам те!
За сряда съм за, вие вързвате котки, за мен вържете облаците  Sunglasses

# 367
Фло, за теб с голяма прегръдка от мен!

# 368
  • София
Фло,честит рожден ден!
Бъди здрава,все така пълна с енергия и оптимизъм.Заразявай с обич всички и нека тази обич се връща при теб умножена стократно.

# 369
ФЛО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Flowers Hibiscus
Желая ти здраве, обич, късмет и дълголетие!  Flowers Four Leaf Clover
Весел празник! Наздраве!  Wine Glass

Тану, защо си ми толкова далече, да си взема от твоя липов цвят! Купувам чайове в кутийки най-вече плодови, каркаде, мента, мащерка... но най си харесвам липовия! Преди години, ДС като беше по-млад редовно събираше  от близката горичка, но вече не му се ходи и пием купешки чайове. На пазарчето в квартала ни бабички продават, но не съм сигурна от къде са го набрали. Преди време по ТВ-то като видях как мургави лелки събират по улиците с метлите липов цвят и го предават в пунктовете за някой лев, не купувам. Може би в екомагазините има пакетчета с  по-чист, ама не съм се сетила да поръчам на щерките да ми купят, а и дали ще има вкуса на липовия чай...не знам! 

Приятна вечер, баболинки!  Nerd

# 370
Тану,
Аз бих взела липов цвят, ако има.
Селската ни липа тази година няма нито един цвят.

# 371

Ено селфи пращам, да се не чудите какво правя.
 Малко валя, гасна ток,  да е интересно, иначе скука.

# 372
  • в сърцата на любимите ми хора
Фло, честит празник. Много здраве и само положителни емоции. Бъди щастлива и все така отдадена на професиите и на приятелите. Наздраве 🍹💐.

# 373
Борянка,ако вярвам на селфито чашата вино ще направи вечерта ти приятна и спокойна, а защо не и интересна Rolling Eyes

# 374
  • sofia
Фло, и тук Честит рожден ден!

Поздравявам те с това видео:

Общи условия

Активация на акаунт