КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 17 693
  • 795
  •   3
Отговори
# 660
Честита годишнина, Кассс! Здраве, любов и благоденствие пожелавам! Весел празник!

# 661
  • София
Кас, честито! Да сте здрави и да гледате правнуци заедно.
Пипи, зарязвай клиентите, стягай багажа и почивай.
Макавели, очакваме мрънчоците тази вечер. Той е с температура....

# 662

Честита годишнина, КАСС, и още много напред да са!

# 663

Кассс, от сърце ви желаем да сте здрави и още много години заедно да вървите напред по пътеките на чудото Живот ❤️
Пипи, дано си приключила със задачите и да стягаш багажа! Не зная защо днес ми е съботно ...
Фло, иска ми се да не си тръгваме още от тук, но утре вечер децата ще дойдат и една седмица ще са при нас. До тук с почивката засега.

# 664
  • София
Касс,честита годишнина! Да сте здрави,задружни и много щастливи!

# 665
КАСС, честита годишнина! Момичета, гледайте си живота, работата край няма. Вчера работих до късно, ама съм забравила да се отпиша и загубих два часа от месечната си сметка. Днес си тръгнах рано- рано. Доволна съм, отметнах къщна работа. Пак идва тук горещата вълна, от утре почва.

# 666
  • София
КАССС, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! ЗДРАВИ ДА СТЕ, ВСЕ ТАКА ВЛЮБЕНИ, С ЦЕЛ И ПОСОКА ДА ВЪРВИТЕ, ДА СЕ РАДВАТЕ НА ДЕЦАТА И ВНУЧЕТАТА СИ, ДА НАМИРАТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ И НА ТОВА, КОЕТО СТЕ ПОСТИГНАЛИ ЗАЕДНО. И 43 ПЪТИ ГОР-ЧИ-ВООООО!

ФРАУ ДАНА,  много си права! Тези дни се поизморих, та затова днес обявих почивен ден. Остана ми още работа, но здраве да е, ако мога, утре ще поработя. Налага се по спешност утре да отида и до кабинета. А така не ми се започва...
МАКАВЕЛИ, виждам, че и на теб не ти се тръгва от планинския рай, но ... внуците са с предимство пред бабиното желание. Grinning
Алоооо, НАМИ и ТОНИ, прибрахте ли се?
Днес ми се обади КРАСИВА БЕЛА - очарована е от Поморие, особено от по-ниските цени. Сигурно и на нея няма да й се тръгва.
БОРЯНЧИЦЕ, всичко което правиш все е хубаво - и стиховете, и тортите.
АЙША, дано на Мрънч бързо му мине. Лошо е в жегите с Т. Милото дете. Ще го оправите с дядо Пл.
ЯЖКЕ, имаш си компание, не ти е скучно.
Изчезвам, че Ромео вече няколко пъти звъни.

# 667
  • Вила Великула
Свърших важното. Има още, но ще чака.
Както казва един познат " Няма да правим трансплантация на сърце, нищо не е спешно." Но в главите на хората тяхното е най-важно и специално. А аз съм отдадена на работата си и се получава така.
Багажа е почти натоварен. Остана утре дамската чанта и компютъра.
Кассс, честит празник. Все така да вървите ръка за ръка и да се обичате.

# 668
Кассс,
Да сте живи и здрави още дълги години. Заедно в разбирателство и уважение.

Пипи,
Пожелавам ти хубава, истинска почивка.

Фрау...пак ли жега..? Днес денят ми завършва на 12 градуса. Усеща се като октомври Simple Smile С чорапи и блуза с дълъг ръкав съм. И покрита с одеало. Но предпочитам така, отколкото да не се диша от жега.

Днес 7 часа почти нямахме ток. По този случай имах работа...и бях хоум. Наваксвах до преди малко.

Сутринта дойде тукашната ни котка за закуска. Не искаше обаче да яде. Мяукаше странно. Изчезна ня някъде. Цял ден не я видях. Появи се привечер. Без коремчето... Не беше голямо, но явно е била бременна и е родила. Хапна и пак изчезна.

Пожелавам на всички спокойна вечер.

# 669
Касс, честита годишнина!  И помни, че децата и внуците  са мили, но най-важните един за друг сте си вие двамата! 

# 670
Момичета сърдечно благодаря на всяка една от вас за хубавите пожелания! Дай Боже да се сбъднат! Здраве да е за всички! ❤️
Ние както винаги събрахме се обичайните заподозрени. Хапнахме, сладки приказки, малко забава с малките и то стана време за лягане Simple Smile
Айша, дано сте овладели температурата! Вирус или настинка е? Син 2 от вчера нещо не му е комфортно. Уж взема мерки, дано му се размине.
А пътешественичките, не се обаждат 🤔 Ейй, ще ви мъмрим пред строя 🤪
Лека нощ и сладки сънища баболинки 😘

# 671
Добър вечер изпод шипковия храст, баболинки! Под него съм, с чашката нощно кафе. Навън ми е студено и хич не се кефя. Да си дойде жегата искам Simple Smile
Стиснете по един палец утре за нас Wink Много ни се иска да попътешестваме за една нощувка при приятели. Дано!
Лека нощ и сладки сънища!

# 672
Касс, честита годишнина!

Тетке, Яжке, имаме глина, но тя изсъхва. Внучката предпочита пластилин. Прави фигурки разни, преправя, смесва цветове...На снимката личат "ремонтираните". Малко им е калпав ремонта, но стават.
Тия са от последните

Днес за закуска бяха шарени /оцветени/ макарони. Но, понеже бяха малко, ходих да купя още. За късмет в магазина нямаха от тях, купих друг модел и шаренията стана още по-голяма. На края пък се оказа, че съм сварила много, та направих макарони на фурна. Да има. За обяд - пържени картофи. За вечеря - пиУе със зеУе. Добре, че пак сготвих повече, че изненадващо дойдоха мама, тати и кучо. Утре с тях ще ходим на село да завиваме с мрежа лозето.
Лека нощ на всички!

# 673
О, какви са сладки! Браво! Действай с пластелина от линка, заслужава си!

# 674
  • Вила Великула
Вече мога да кажа - добро утро. В тези часове обикновено се таласъмя, но снощи съм заспала към 11,30 и в 3,00 станах. Така го измисли ММ - да пътуваме докато няма много камиони и коли. А дано. Той си легна рано рано, с кокошките. Но при него е лесно - ляга и след 2 минути е заспал.
Нищо, ще спя като пристигнем, ако децата ми разрешат. Дано днес да става времето за плаж, че като излезе цялата навалица, аз да легна.
Ще чакам да се обадят момичетата, които пътуваха вчера. Аз по-късно също ще пиша.
А сега на вас - лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт