КГБ = Клуб на Готините Баби - 249 - Слънце, сол и приятелство в КГБ.

• 16 411
  • 740
  •   6
Отговори
# 720
Ех, Боряна, какво да кажа, който може, го може, а ти го можеш и то прекрасно! ❤️
Днес баткото е на градина, само каката е тук и бебчо разбира се. Рано рано направих едни кюфтенца с бял сос. Обади ми се колежка и след обяд отлитам на кафенце с нея.
Хубав ден, спорна седмица и до скоро 🤗

# 721
  • София
Най-хубавото годишно време е-въртележка на внучетата.Едни идват,други си отиват.Да се порадваме на всяко от тях.Обаче климатичното време нещо не ми харесва.При нас вятърът се усили,чудя се дали да прибирам сандъчета и саксии.Не ми се захваща,че няма къде да ги внеса всички,а после обратно да ги изкарвам.Обикалям покрай тях и се моля да спре да духа.
  Боряна,напоследък ти крада стиховете и ги побликувам на стената ми във ФБ,защото се харесват на мои познати.Все го правя без да те питам,ама сега ще те уведомя/поне/Това ,днешното е много актуално.Много ми харесва.Като те споходи музата ,пишеш на един дъх,личи си.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 13:10 от Яжка

# 722
Позна ,на един дъх са. Без поправка.
 Пускайте дето си искате и няма нужда от разрешение. Мисля да полегна като Тудора, работата няма да избяга. Да махна от печката една тенджера и опъвам платната на сънищата. после пак.

# 723
Борянка, много, ама много ми хареса! Моята реалност.
В момента вися пред кабинета на личната лекарка. Слава Богу, само за тримесечните рецепти. После - газ към аптеката и ако всичко у дома е наред, ще поседна вън на кафе.
Не съм ви благодарила за стиснатите палци за бягството ни вчера и онзи ден! Наистина съм доволна и поотпочинала! Благодаря Heart!
И на щерката и зетя благодарих - бях изключително спокойна, за разлика от морската ни почивка.

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 19:00 от tetka_the_best

# 724
  • София
Не мога да побликувам стихотворението във ФБ.Не ми излиза бутон побликувай.Не беше така,има промяна или аз съм изключила нещо.

# 725
  • Кубрат/ Пишурка
Здравейте, дружки. Отдавна не съм писала.
Помните ли, когато Дидия разказваше за корейските сериали. Е, аз пък се закрастих по китайски Blush Изтеглила съм 3 сайта с безброй кратки сериали. Ами интересни са! Напоследък попадам на едни, дето като умрат и се прераждат в минали години. Така имат възможност да поправят нещо от живота си. Вчера гледах един, в който и двамата герои се преродиха от възрастни в ученическите си години. И изведнъж се запитах, ако аз мога да се преродя в кой момент бих искала да е. Мислих, мислих - ами то имам доста грешки за поправяне, но не бих изживява всичко наново. Та ето ви тема за размисъл...

# 726
Яжке ,ти ако не го разбираш,  аз едва ли.
 Яне, то ще е  хубаво да се поправят грешки, ама не може, само в мечтите.Аз ще се възпитам да гледам повече себе си.

# 727
Янче, одеве си пишем с щерката по повод организиране спешно на извънредно изникнали задачи. На финала на разговора тя пише "... почивка на оня свят!" Simple Smile Веднага я избъзиках с "А ти от къде знаеш, че там ще си почиваш?" 😇😝😂
Та по подразбиране дребосъчковците са още при нас. Добре, че са си тук и комшийските деца, за да си играят пред блока заедно.

# 728
Явявам се за малко - с нов телефон. Досегашния съвсем изгуби козите. Дано е добър изборът - Самсунг  Галакси А27.
Фло, Тетка, вярно да ви служат новите хладилник и пералня!
Борянка, чудесни стихове - сега не мога да ги запомня. След няколко дни, като изпратим децата.

# 729
И на теб честито телефонче, Макавели! Много добър избор! Само хубави неща да чуваш по него!
Чучнах се на терасата. Кучето е при мен. Ще си пусна едно кафе Wink

# 730
Ехеее, нови придобивки имат някои Simple Smile Честит хладилник на Фло, честита пералня на Тетка и честито телефонче на Макавели! Със здраве да ги ползвате момичета!
Аз се прибрах заредена от срещата, направих салата и сядаме да хапнем.

# 731
  • някъде другаде
Нагледах ви. Честити да са новите придобивки на всички , вярно да ви служат.
Аз след работа бях на фризьор , готвих , гладих и ще сядам да вечерям.
Хубава вечер , баболинки!

# 732
Ха добър вечер!
Честити нови придобивки на всички!
Ще се оплача, че уж четох всичко, а сега установявам, че половината постове не съм ги видяла...?

Искам да ви попитам. Имате ли рецепти за кекс, десерт, печива, ама без захар и брашно?

# 733
Добър вечер, момичета! Честити ви нови покупки! При мен нищо ново, най- обичам така. Сладкиш без захар и брашно как ще стане? Аз съм консервативна, хич не експериментирам, скучно, но сигурно.

# 734
Фрау Simple Smile
Бебешки изисквания.
Чудя се какво да измисля... Много обича печива.

Общи условия

Активация на акаунт